η δοκιμή πέτυχε
+6
EL.J girl
snowpiki
panpol
to onoma mou ine alekos
Anastasia Black
Minister for Magic
10 απαντήσεις
Υπευθυνος για την εφημερίδα
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Υπευθυνος για την εφημερίδα
Statler
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°27
Ξαναδιάβασα το 2ο τεύχος του περιοδικού και θα ήθελα να σας προτείνω κανά-δυο πράγματα ακόμα, αν δεν σας κουράζω, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά έχουν τις γνώσεις και το μεράκι ώστε να το κάνουν πραγματικά ελκυστικό. Λοιπόν: 1) Αν είναι δυνατό να γίνει η γραμματοσειρά λίγο μεγαλύτερη και εντονότερη, έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο κουραστική η τωρινή. Επίσης καλό θα ήταν να υπήρχαν περισσότερες φωτογραφίες. 2) Καλύτερα θα ήταν το κάθε τεύχος να είναι αφιερωμένο σε ένα θέμα, όπου θα παρέχονται όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες, δηλ. και μτφ από ξένα site ή από συνεντεύξεις της Ρόουλινγκ, (φυσικά δε χρειάζεται να είναι δουλειά για έναν, θα μπορούσε να υπάρξουν συνεργασίες). Π.χ. σε ένα τεύχος θα μπορούσε να υπήρχε άρθρο με τις Ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου με γενική αναφορά σε όλες τις ιστορίες και σε ένα άλλο να αναφέρεται λεπτομερώς σε μία από τις ιστορίες. Θέλω να πω ότι είναι καλύτερο να είναι μονοθεματικό το κάθε τεύχος - σε ό,τι αφορά τα αφιερώματα τα σχετικά με τα βιβλία της Ρόουλινγκ - ώστε να υπάρχει υλικό και για τα επόμενα τεύχη . 3) Πιστεύω ότι το εξώφυλλο πρέπει να είναι πιο "glitter", πιο λαμπερό. Μπορεί βέβαια στα αγόρια να φανεί κοριτσίστικο, αλλά αφού πρόκειται για περιοδικό με μάγους πως θα το αποδώσουμε; Στις εφημερίδες του Χάρι Πότερ τα εξώφυλλα κουνιόνται, εμείς δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα.
Sorry για την πολυλογία μου, αλλά φοβόμουν μην τα ξεχάσω αυτά που ήθελα να σας πω, γι' αυτό προέκυψε και το mail-σεντόνι.
Sorry για την πολυλογία μου, αλλά φοβόμουν μην τα ξεχάσω αυτά που ήθελα να σας πω, γι' αυτό προέκυψε και το mail-σεντόνι.
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°28
πολύ ωραίες οι ιδέες σου.
Θα προσπαθήσουμε να τις ικανοποιήσουμε όλες
Θα προσπαθήσουμε να τις ικανοποιήσουμε όλες
Statler
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°29
:locked:
Waldorf
- House of Westeros: