FoNikos21 έγραψε:
Βρε πες ότι σε πείραξε το ετεροφυλικό μήνυμα της δημοσέυσης και άσε τα σάπια! :P
Θεϊκό
FoNikos21 έγραψε:
Βρε πες ότι σε πείραξε το ετεροφυλικό μήνυμα της δημοσέυσης και άσε τα σάπια! :P
Connie έγραψε:Μπα; Ωστε έτσι Εκάτη.
c.o.z έγραψε:οκ δεν πολυενθουσιαστηκα με τον νεο χρονο αλλα χαρηκα που αλλαξε γτ χρειαζομουν μια αλλαγη και ενας λογος να βαλω νεους στοχους
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Λίζα: Εσύ μείνε σ1νγκλ να πας κόντρα στο ρεύμα. Ή φτιαξ' τα με τον Νίκο που σχολιάζει στα άρθρα σου. Ή με την Εμμανουέλα
Κόνι τον βαριέμαι τον κύριο.
FoNikos21 έγραψε:Σπαμ? Το τόπικ από μόνο του είναι σπαμ :P
Hecate έγραψε:Connie έγραψε:Μπα; Ωστε έτσι Εκάτη.
ειναι που γραφεις πολλα ρε :P
δες π.χ. το παιδι που καλωσορισες στο τοπικ των νεων μελων. μετα απο ενα τετοιο γιγαντιαιο ποστ γεματο συναισθηματικες διακυμανσεις, απειλες και βρισιες για τη φιλη του, ψυχοφαρμακα και προσφορα πληρωμενου δολοφονου ακομα θα τρεχει αυτος :P θα λεει "που μπηκα? γιατι με εστειλε εδω η μαριλενα?" :P
υγ. η ιδεα της ψηφοφοριας σε τοπικ για τον καινουριο χρονο απλως τα σπαει. δινει νεο ορισμο στον ορο randomness :P
Fleur Delacour έγραψε:Εγώ πάντως νομίζω ότι ειναι ελλειπής, θα έπρεπε να είχε και επιλογή που θα έλεγε: όσο και να χτυπιέστε δεν αλλάζω χρονιά γιατί δεν θέλω να γεράσω :P
Hecate έγραψε:Ok, Κονι απ' του χρονου βαλε 40-45 διαφορετικες επιλογες στην ψηφοφορια για να μας καλυψει ολους. Και επειδη ειμαστε και αναποφασιστοι κανε την και πολλαπλης επιλογης :P
FoNikos21 έγραψε:Ναι, αλλά είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτόμαστε αυτό :P
Εσύ μη κοιτάς που είσαι η εξαίρεση και τώρα το μόνο που θέλεις είναι να κερδίσεις το φλουρί της κολυβόπιτας
Dan_Liza έγραψε:Εχουμε αλλες 364 μερες!