2.Εγώ θα λεγα Sexy mood.Ειδικά το χέρι στη μέση όλα τα λεφτά!
3.Ηλίας: Ο Άνθρωπος λάστιχο.Μα τι ευλυγισία, τι χάρη!Να ξεκινήσεις ενόργανη ακούς?Και να κατέβεις στους Ολυμπιακούς.Το χρυσό θα πάρεις. Και μετά να μου το αφιερώσεις. : Μιάου!
Κάστρο ήτανε βασικά :P Τώρα αν είναι λίγο ερείπια, λίγο απεριποίητο, λίγο μέσα στ' αγριόχορτα τι να κάνουμε :Pms_padfoot έγραψε:1. Castle αποκαλείτε σεις οι νέοι σήμερα τον αγρό του Μπαρμπα Στάθη?Γεμάτο άνθη, θάμνους και βλάστηση είναι.Οι κατσίκες λείπουν και είμαστε κομπλέ. :P Αλλά ας επικεντρωθούμε στους φύλακες (τρομάρα σας :P). Βλέμμα που σκοτώνει και οι 2. Η Γιάννα εχει πάρει και πολύ ανέμελη ποζίσιον, με τα μαλλιά να τα παρασέρνει το αγέρι.Ωραία και μοιραία ένα πράμα.Ο Ηλίας κοιτάει κάπου αλλού (καμιά αράχνη σε κάνα τοίχο πάω στοίχημα :P )
Cassandra Black έγραψε:
ΥΓ: Γαμώτο ξεχάσαμε την φωτό "Σοβαροί" :P
Όντως τις αγαπώ, κυρίως επειδή είναι άνετες στο περπάτημα :PMinerva McGonagall έγραψε:Όπως πάντα βγάζετε καταπληκτικές φωτοοο :
Η πρώτη είναι μυστήρια :suspicious:
Ο ηλίας έχει βγει ωραίος, αλλα της Γιάννας της πέφτει το μαλλί στο μάτι
Η δεύτερη είναι όλα τα λεφτα
Η τρίτη...Απορώ πως τον πετύχατε στον αέρα :
Και να συμπληρώσω κάτι που σκέφτηκα:
Γιάννα πρέπει να λατρεύεις αυτές τις μπότες :P
Cassandra Black έγραψε:Όντως τις αγαπώ, κυρίως επειδή είναι άνετες στο περπάτημα :PMinerva McGonagall έγραψε:Όπως πάντα βγάζετε καταπληκτικές φωτοοο :
Η πρώτη είναι μυστήρια :suspicious:
Ο ηλίας έχει βγει ωραίος, αλλα της Γιάννας της πέφτει το μαλλί στο μάτι
Η δεύτερη είναι όλα τα λεφτα
Η τρίτη...Απορώ πως τον πετύχατε στον αέρα :
Και να συμπληρώσω κάτι που σκέφτηκα:
Γιάννα πρέπει να λατρεύεις αυτές τις μπότες :P
Άσε ο αέρας μας τάραξε σήμερα
Εγώ τον πέτυχα στην τρίτη Αυτό τα εξηγεί όλα (ψώνιοοοοοοο)
Φχαριστούμε πολύ!