Δημήτρη έχεις πολύ πλάκα στην πρώτη φωτογραφία και Λευτέρη σίγουρα είσαι στην Β Λυκείου; Σαν παιδάκι της Α Γυμνασίου είσαι εδώ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fleur Delacour στις Πεμ Ιαν 28, 2010 2:39 pm, 1 φορά
Minerva McGonagall έγραψε:
Στη δεύτερη ο Νίκος επισκιάζει ακόμα και το Δημήτρη!
Στις σκιες δεν ταιριαζει.Poisonous_touch έγραψε:
Ταιριαζει βρε, απλως μου φανηκε τελειως αστειο επειδη ητανε τοοοσο ακυρο. :P
Dan_Liza έγραψε:Στις σκιες δεν ταιριαζει.Poisonous_touch έγραψε:
Ταιριαζει βρε, απλως μου φανηκε τελειως αστειο επειδη ητανε τοοοσο ακυρο. :P
Παιδες σορρυ, αλλα εγω τον Νικο ξεχωρισα. Ειδικα η δευτερη φωτο ειναι ολ δε μονει!
Όχι σας λέω ψέματα για να σας ξεγελάσω και να σας πάρω τα προσωπικά στοιχεία.Fleur Delacour έγραψε:Τι ουάου φωτογραφίες του Νίκου είναι αυτές;
Δημήτρη έχεις πολύ πλάκα στην πρώτη φωτογραφία και Λευτέρη σίγουρα είσαι στην Β Λυκείου; Σαν παιδάκι της Α Γυμνασίου είσαι εδώ
Cassandra Black έγραψε:Έχω να εξομολογηθώ πως ο Νίκος στις δύο τελευταίες φαίνεται πολύ πιο όμορφος απ' ό,τι στις προηγούμενες :P
Ο Λευτέρης είναι κάτι ανάμεσα σε 15άρη και 30άρη
Ο Δημήτρης κλασικά
Dan_Liza έγραψε:Μαρη η τριτη ειναι ιδια με την πρωτη απλα μονο ο Νικος φαινεται. :P
To προσεξα και εγω αυτο.FLEUR258 έγραψε:Η 3-Επιτελους μια φοτο που ο Νικος δεν μοιαζει γλυκουλης(οχι οτι αυτο ειναι ωραιο :P )αλλα ειναι απλα θεος :P
Το λιγο μ'αρεσε. :PMinerva McGonagall έγραψε:Α! Και να προσθέσω πως ο Νίκος έτσι όπως τον έχεις κάνει , βαμπιροφέρνει λίγο
Berenice έγραψε:Ε τότε στην τρίτη φαίνεται καλύτερα το φρύδι( ) :PDan_Liza έγραψε:Μαρη η τριτη ειναι ιδια με την πρωτη απλα μονο ο Νικος φαινεται. :P
Poisonous_touch έγραψε:
Η πρωτη εχει πολυ γελιο. Ειναι ο καθενας στον κοσμο του. :P
Dan_Liza έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:
Συμφωνω! Τελειως ομως!
*next top model mood=on*
Δημητρη ειμαι δυσαρεστημενη με την ποζα σου σε αυτη την φωτογραφια. Εχουμε ξαναδει αυτην την εκφραση εκλεψα-κατι-αλλα-δεν-στο-δινω-γιατι-ειμαι-γλυκουλης-με-αυτο-το-χαμογελο. Σου βαζω ερωτηματικο αυτην την εβδομαδα
Poisonous_touch έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:
Συμφωνω! Τελειως ομως!
*next top model mood=on*
Δημητρη ειμαι δυσαρεστημενη με την ποζα σου σε αυτη την φωτογραφια. Εχουμε ξαναδει αυτην την εκφραση εκλεψα-κατι-αλλα-δεν-στο-δινω-γιατι-ειμαι-γλυκουλης-με-αυτο-το-χαμογελο. Σου βαζω ερωτηματικο αυτην την εβδομαδα
Βικυ Καγια σταιλ? :P