dREAm Girl έγραψε:Κι αν μας ματιάσει η μάγισσα ή ο οφθαλμίατρος;FoNikos21 έγραψε:... ότι θα σας πάω σε μάγισσα για φυλαχτά και σε οφθαλμίατρο για τα γουρλωμένα μάτια :P
Στη τελική πολύ καλά θα σας κάνει... μου πρήξατε τα συκώτια!
dREAm Girl έγραψε:Κι αν μας ματιάσει η μάγισσα ή ο οφθαλμίατρος;FoNikos21 έγραψε:... ότι θα σας πάω σε μάγισσα για φυλαχτά και σε οφθαλμίατρο για τα γουρλωμένα μάτια :P
Ότι λες να σε έχουν ματιάσει κι εσένα;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Κι αν μας ματιάσει η μάγισσα ή ο οφθαλμίατρος;FoNikos21 έγραψε:... ότι θα σας πάω σε μάγισσα για φυλαχτά και σε οφθαλμίατρο για τα γουρλωμένα μάτια :P
Στη τελική πολύ καλά θα σας κάνει... μου πρήξατε τα συκώτια!
Ότι συμφωνώ.Fleur Delacour έγραψε:Ότι τελικά νομίζω μας μάτιασε ο Νίκος :P
dREAm Girl έγραψε:Ότι λες να σε έχουν ματιάσει κι εσένα;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Κι αν μας ματιάσει η μάγισσα ή ο οφθαλμίατρος;FoNikos21 έγραψε:... ότι θα σας πάω σε μάγισσα για φυλαχτά και σε οφθαλμίατρο για τα γουρλωμένα μάτια :P
Στη τελική πολύ καλά θα σας κάνει... μου πρήξατε τα συκώτια!Ότι συμφωνώ.Fleur Delacour έγραψε:Ότι τελικά νομίζω μας μάτιασε ο Νίκος :P
Ότι παίζει κι αυτό.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Ότι λες να σε έχουν ματιάσει κι εσένα;FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Κι αν μας ματιάσει η μάγισσα ή ο οφθαλμίατρος;FoNikos21 έγραψε:... ότι θα σας πάω σε μάγισσα για φυλαχτά και σε οφθαλμίατρο για τα γουρλωμένα μάτια :P
Στη τελική πολύ καλά θα σας κάνει... μου πρήξατε τα συκώτια!Ότι συμφωνώ.Fleur Delacour έγραψε:Ότι τελικά νομίζω μας μάτιασε ο Νίκος :P
... ότι μάτιασα τον εαυτό μου και δεν το πήρα χαμπάρι;
dREAm Girl έγραψε:Ότι για όλα φταίει ο Tom
Ότι ο Tom φταίει, ξαναλέωTom Marvolo Riddle έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Ότι για όλα φταίει ο Tom
Ότι
dREAm Girl έγραψε:Ότι ο Tom φταίει, ξαναλέωTom Marvolo Riddle έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Ότι για όλα φταίει ο Tom
Ότι