Hecate έγραψε:Θεία: Αύριο θα πάω στα σαράντα της γειτόνισσας.
Μάνα: Ποιας, αυτής που πέθανε σήμερα;
Εγώ:
Ρε Θεά Εκάστη σταμάτα πια. Σήμερα έχω ξεθάψει ΤΑ ποστ σου και δεν αντέχω άλλο.
Hecate έγραψε:Θεία: Αύριο θα πάω στα σαράντα της γειτόνισσας.
Μάνα: Ποιας, αυτής που πέθανε σήμερα;
Εγώ:
Lucy Weasley έγραψε:Πήρε βάφλα και δεν ήξερε αν τρώγεται..?
Clary Fray έγραψε:Έγραφα συμμετοχή για τη ΜΒ:
Τελείωσα με το κείμενο και σκέφτηκα να το φτιάξω λιγάκι. Κάνω αποκοπή το κείμενο και βάζω μέγεθος, χρώμα, κέντρο... πάω, λοιπόν, στο τόπικ με τις γραμματοσειρές, να διαλέξω καμιά καλή.
Βλέπω μια που μ'αρέσει, αντιγράφω τον κώδικα και γυρνάω να το φτιάξω.
Κάνω επικόλληση, ωραία και καλά και πάω να βάλω το κείμενο. Πατάω επικόλληση και μου ξαναβγαίνει ο κώδικας της γραμματοσειράς. Είμαι σε φάση: + + και πατάω το βελάκι που πάει προς τα πίσω και το χάνω όλο! Ξαναπάω μπροστά, πατάω αναίρεση αλλά δεν έχει σωθεί!
Κι αφού αυτοσκυλοβρίστηκα έκατσα και ξαναέγραψα προσεκτικά όλο το (όχι και τοσο μικρό) κείμενο.
F-A-I-L!
Jace Wayland έγραψε:Clary Fray έγραψε:Έγραφα συμμετοχή για τη ΜΒ:
Τελείωσα με το κείμενο και σκέφτηκα να το φτιάξω λιγάκι. Κάνω αποκοπή το κείμενο και βάζω μέγεθος, χρώμα, κέντρο... πάω, λοιπόν, στο τόπικ με τις γραμματοσειρές, να διαλέξω καμιά καλή.
Βλέπω μια που μ'αρέσει, αντιγράφω τον κώδικα και γυρνάω να το φτιάξω.
Κάνω επικόλληση, ωραία και καλά και πάω να βάλω το κείμενο. Πατάω επικόλληση και μου ξαναβγαίνει ο κώδικας της γραμματοσειράς. Είμαι σε φάση: + + και πατάω το βελάκι που πάει προς τα πίσω και το χάνω όλο! Ξαναπάω μπροστά, πατάω αναίρεση αλλά δεν έχει σωθεί!
Κι αφού αυτοσκυλοβρίστηκα έκατσα και ξαναέγραψα προσεκτικά όλο το (όχι και τοσο μικρό) κείμενο.
F-A-I-L!
Ο Χριστος και η Παναγια!
Isabelle Lightwood έγραψε:Συζήτηση με την αδερφή μου και το μπαμπά μου.
Μ: Γιατί ρε, η Ε. έχει αυτί; (εννοώντας μουσικό, όπως μας λέει! )
Ταυτόχρονα με την αδερφή μου: *σχηματίζουμε το σήμα της νίκης* Έχει, δύο!!
Το'χω ξαναπεί, αυτός ο συγχρονισμός με τρομάζει.