από Leonie Vernier Τετ Οκτ 05, 2011 6:22 pm
Σημερινά :
Αποφασίσαμε με τη διπλανή μου μετά το σχολείο να πάμε να πάρω ένα βιβλίο που ήθελα από ένα μαγαζί, μετά να πάμε να βγάλει κάτι φωτογραφίες και τέλος να πάμε να πάρουμε κάτι για να φάμε... Όλα ωραία, όλα καλά, πάμε στο μαγαζί, πουθενά το βιβλίο. ΟΚ, δεν πειράζει, πάμε να πάρω παιχνίδι. Μόλις έστριψα στο διάδρομο που ήταν αυτό το παιχνίδι, έρχεται ο υπάλληλος
- Να βοηθήσω σε κάτι τα κορίτσια; =D
- Όχι, ευχαριστούμε, το βρήκαμε αυτό που θέλαμε . ^^
- Παίζεις rp games? O_O
- *Με απόλυτη φυσικότητα* Ναι. =|
ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο διάδρομος (γεμάτος από άτομα 16+ και ούτε 1 κοπέλα) με κοιτούσε κάπως έτσι
.
Fail.
Αλλά όχι δικό μου.
Πάμε στο ταμείο, βγάζει την κάρτα μέλους που έχει, μου τη δίνει για να πληρώσω, αλλά έτσι όπως μιλούσαμε δε σκέφτηκε καμία μας πως η κάρτα ισχύει μόνο για βιβλία και όχι για παιχνίδια! (Fail) Έτσι η φίλη μου κράτησε τους πόντους στην κάρτα κι εμένα μου έμεινε η απόδειξη με το όνομά της, την οποία θα της δώσω αύριο γιατί δεν είδα πως έχει όνομα πάνω (fail).
Μετά πάμε, βγάζει τις φωτογραφίες, τρώμε και καθώς πάει να βγάλει κάρτα για λεωφορείο, βλέπω εγώ το δικό μου να 'ρχεται. Ζητάω συγγνώμη, φεύγω γρήγορα για να το προλάβω, ΑΛΛΑ δε σκέφτηκα πως αυτό το λεωφορείο πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση! Και το κατάλαβα 10' αργότερα, αφού δεν κοιτούσα απ' έξω αρχικά, αλλά έκανα τα λατινικά για αύριο. Βρέθηκα σε μια εντελώς άκυρη περιοχή (ευτυχώς που κοιτούσα το δρόμο έπειτα για να θυμάμαι πως να γυρίσω πίσω με τα πόδια αν χρειαστεί x'D), κατέβηκα στο τέρμα, πρόλαβα για 1" το σωστό λεωφορείο και γύρισα σπίτι ολόκληρη.
Για ξεπεράστε με!