Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
are you with your goods or shall I put the voices ?
Σπόιλερ:
δεν αναφέρομαι σαφώς ούτε στη Ρέα, ούτε σε κάποιον από το φόρουμ, απλά είναι μια ατάκα που μου κόλλησε ένας μαθητής μου και συνέχεια την λέω , στις απαλεψιές μου
“Honesty is the first chapter in the book of wisdom.”
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Αν τα χείλη μου σάπορρίψουνε, και τα χέρια μου δε σ'αγγίξουνε Μαύρα δάκρυα καυτά θα σε πνίξουνεεεεε Που θα πας , που θα πας πάντα μπρός σου θα με συναντάς όποια χείλη τώρα κι αν φιλάς τα δικά μου πάντα θα ζητάς
Βας-Βας βας , ο Παρασευάς Βας Βας να το ξέρεις Βας βας βας , ο Παρασκευάς βας βας, θα υποφέρεις
Και θα ζω την καθε μερα που περναει! Μονο αυτο μετραει! :P
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.