+23
Mysterious Wizard
Imperio
Isabelle Lightwood
Ariana Lestrange
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
anthian9
Maria Granger
Harry James Potter
Beedle the Bard
Elohim Meth
AliceCullen
Pansy Parkinson
Jace Wayland
Clary Fray
Leonie Vernier
Tom Marvolo Riddle
FLEUR258
Cassandra Black
The Voice of Eternity
Madame Maxime
Poisonous_touch
Necro-Chriss
27 απαντήσεις
Αιθουσες διδασκαλιας
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Αιθουσες διδασκαλιας
εμεις δεν εχουμε καν κανονικο γυμναστηριο και επισης ουτε ταξη αγγλικων θρησκευτικων κτλ απλα ερχονται οι καθηγητες στην ταξη μας... στα αγγλικα απλως παμε σε αλλη ταξη κανονικη οχι ειδικη για τα αγγλικα...
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°27
Εμείς έχουμε βιβλιοθήκη, όπου μας πηγαίνουν για να βλέπουμε και ταινίες καμιά φορά, αλλά δεν είναι και καμιά τεράστια, μη φανταστείτε. Έχουμε δύο αίθουσες πληροφορικής, η μια είναι και αρκετά μεγάλη. Το εργαστήρι χημείας κτλπ είναι αρκετά καλό νομίζω αν και δεν πάμε συχνα, ακόμα. Βασικά, είναι καλά εξοπλισμένο το σχολείο, το μόνο κακό είναι το "γυμναστήριο", ο Lelouch να το κάνει. Έχει μόνο τραπέζια πινγκ-πονγκ και στρώματα. Μεσ' την υγρασία.
- Puri:
Beedle the Bard- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 5006
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
- Δημοσίευση Ν°28
και εμεις εχουμε ενα αμφιθεατρο αλλα ευτυχως τις καρεκλες τις εκλεψε ενας γυφτος για να τις παει στο τσαντιρι να εχει να καθεται μα τα 25 αδερφια του και καθομαστε ορθιοι οποτα αντι για τον κολο πιανονται τα ποδια μας!Poisonous_touch έγραψε:Εμεις εχουμε αιθουσα αμφιθεατρου. :
Οι καρεκλες ομως ειναι απαισιες. Μιση ωρα να κατσεις, πιανεται ο κ**ος σου. :P
Harry James Potter- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 4504
Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Be yourself cause you were born this way
- Δημοσίευση Ν°29
Γενικότερα το σχολείο στο οποίο φοιτώ δεν είναι και το καλύτερο. Δεν υπάρχει κλειστό γυμναστήριο. Αντί γι'αυτό, ένα σοβατισμένο κτήριο, γεμάτο πέτρες, χώμα, υγρασία και κρύο και ένα πρόχειρο φιλέ καρφωμένο στους τοίχους. Το εργαστήριο είναι μόνο φυσικής και ο εξοπλισμός είναι ελάχιστος και παλιός. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε εκεί και το μάθημα της Χημείας και πάλι με ελάχιστο εξοπλισμό. Η αίθουσα της τεχνολογίας, στο μισό της μέρος έχει μόνο παλιές κατασκευές μαθητών ενώ στο άλλο μισό έχει ένα μεγάλο τραπέζι και ένα μπουλούκι από καθαρίστριες που φουμάρουν σαν αράπηδες. Η αίθουσα υπολογιστών, εντάξει, βλέπεται. Παλιοί υπολογιστές και μικρός αριθμός. Οι αίθουσες όπου γίνονται τα μαθήματα έχουν φθαρμένους τοίχους, σπασμένα παράθυρα, σκισμένες-σκονισμένες κουρτίνες και είναι όλα ένα αχούρι. Την βιβλιοθήκη, εδώ και δύο χρόνια δεν την έχω επισκεφθεί, διότι βολεύομαι με τα βιβλία της προσωπικής μου βιβλιοθήκης και της βιβλιοθήκης του χωριού μου. Απ΄ότι πληροφορήθηκα δεν υπάρχει ίχνος από βιβλία ΧΠ. Δράμα...
Ουφ, αισθάνομαι σαν να αποκρυπτογράφησα κάθε γωνιά του σχολείου μου.
Ουφ, αισθάνομαι σαν να αποκρυπτογράφησα κάθε γωνιά του σχολείου μου.
It has to end to begin...
- Affiliation:
- Gryffindor Fiction Team
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°30
Από φέτος ο κάθε καθηγητής έχει την αίθουσα του και μας έχουν βάλει και ντουλαπάκια των 5 ατόμων.Είμαστε προχωριμένοι εμείς!(ό,τι να'ναι)
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°31
Κάνουμε κατεύθυνση στο εργαστήριο, ακόμη κ Μαθηματικά. Γουατ; Γουέλ, γέα!
Και το κακό είναι πως δεν έχουμε καλή θέρμανση, ούτε κάνουμε ποτέ πειράματα ή κάτι τέτοιο.
Και το κακό είναι πως δεν έχουμε καλή θέρμανση, ούτε κάνουμε ποτέ πειράματα ή κάτι τέτοιο.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°32
Εμείς έχουμε εργαστήριο Χημείας, μοντέρνο, πλήρως εξοπλισμένο. Πέρσι κάναμε μερικά μαθήματα εκεί, μερικά πειράματα κτλ.
Έχουμε αίθουσα πληροφορικής, με κάτι αρχαία πισιά, με γουίντος 2000, βέβαια φέτος μερικά παιδιά, δώρισαν 2 υπολογιστές, παλιούς δικούς τους μεν, καινούργιους σε σύγκριση με τους άλλους δε!
Επίσης έχουμε βιβλιοθήκη, ξεχωριστή αίθουσα, που μέχρι πέρσι δούλευε κανονικά, με δική του βιβλιοθηκάριο, φέτος την πήραν και είναι κλειστη Εκεί κάναμε παρουσιάσεις σε πολλά μαθήματα!
Άλλες αίθουσες δεν έχουμε
Έχουμε αίθουσα πληροφορικής, με κάτι αρχαία πισιά, με γουίντος 2000, βέβαια φέτος μερικά παιδιά, δώρισαν 2 υπολογιστές, παλιούς δικούς τους μεν, καινούργιους σε σύγκριση με τους άλλους δε!
Επίσης έχουμε βιβλιοθήκη, ξεχωριστή αίθουσα, που μέχρι πέρσι δούλευε κανονικά, με δική του βιβλιοθηκάριο, φέτος την πήραν και είναι κλειστη Εκεί κάναμε παρουσιάσεις σε πολλά μαθήματα!
Άλλες αίθουσες δεν έχουμε
meet me in montauk
Carl
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°33
Λοιπόν, το δικό μου το σχολείο από θέμα εγκαταστάσεων είναι πολύ χάλια. Αρχικά, οι αίθουσες είναι ΠΟΛΥ μικρές, με ψευδοροφή και με πλαστικούς τοίχους . Δεν έχουμε προαύλιο, άρα κάνουμε γυμναστική στον 3ο όροφο. Το καλό είναι ότι έχουμε στρώματα, steps, βαράκια, λάστιχα και διάφορα άλλα, τα οποία είναι σε τέλεια κατάσταση.
Φυσική συνήθως κάνουμε στην αίθουσα υπολογιστών, επειδή ο καθηγητής παρατήρησε πως προσέχουμε περισσότερο εκεί.
Στη χημεία καμία δεν προσέχει (λόγω ηλίθιου καθηγητή), άρα δε μας ενδιαφέρει όπου και να 'μαστε.
Ιστορία κάνουμε πάλι σε αίθουσα πληροφορικής, επειδή μπορούμε. Η καθηγήτρια θεωρεί πως είναι πιο ωραίο να μας δείχνει εικόνες και ντοκιμαντέρ για τότε, άρα σε κάθε μάθημα πάμε εκεί. Όπως και στα αρχαία κατεύθυνσης, στο γνωστό, που μας κάνει η ίδια.
Ε, αυτά. Βιβλιοθήκη δεν έχουμε, έχουμε 3-4 αίθουσες που 'ναι πάντα κλειδωμένες (που θα μου πάει, θα δω τι έχει εκεί μέσα), δύο αίθουσες πληροφορικής και κάτι τεράστιες αποθήκες με βιβλία. Επίσης έχουμε ένα υπόγειο που 'ναι πάντα, μα πάντα, πάντα, πάντα κλειδωμένο με 4 αλυσίδες. Εκεί δε θέλω να δω τι έχει. Όπως και έβδομος όροφος. Ούτε εκεί θέλω να πάω όμως.
Ο ποιο ωραίος όροφος είναι ο τέταρτος, δηλαδή το γραφείο των καθηγητών. Πάντα πεντακάθαρος (ενώ οι αίθουσες διδασκαλίας πάντα βρώμικες , αν δεν τις καθαρίσουμε εμείς), με ξύλινο πάτωμα και γενικότερα υπέροχος από κάθε άποψη.
Αυτά.
Φυσική συνήθως κάνουμε στην αίθουσα υπολογιστών, επειδή ο καθηγητής παρατήρησε πως προσέχουμε περισσότερο εκεί.
Στη χημεία καμία δεν προσέχει (λόγω ηλίθιου καθηγητή), άρα δε μας ενδιαφέρει όπου και να 'μαστε.
Ιστορία κάνουμε πάλι σε αίθουσα πληροφορικής, επειδή μπορούμε. Η καθηγήτρια θεωρεί πως είναι πιο ωραίο να μας δείχνει εικόνες και ντοκιμαντέρ για τότε, άρα σε κάθε μάθημα πάμε εκεί. Όπως και στα αρχαία κατεύθυνσης, στο γνωστό, που μας κάνει η ίδια.
Ε, αυτά. Βιβλιοθήκη δεν έχουμε, έχουμε 3-4 αίθουσες που 'ναι πάντα κλειδωμένες (που θα μου πάει, θα δω τι έχει εκεί μέσα), δύο αίθουσες πληροφορικής και κάτι τεράστιες αποθήκες με βιβλία. Επίσης έχουμε ένα υπόγειο που 'ναι πάντα, μα πάντα, πάντα, πάντα κλειδωμένο με 4 αλυσίδες. Εκεί δε θέλω να δω τι έχει. Όπως και έβδομος όροφος. Ούτε εκεί θέλω να πάω όμως.
Ο ποιο ωραίος όροφος είναι ο τέταρτος, δηλαδή το γραφείο των καθηγητών. Πάντα πεντακάθαρος (ενώ οι αίθουσες διδασκαλίας πάντα βρώμικες , αν δεν τις καθαρίσουμε εμείς), με ξύλινο πάτωμα και γενικότερα υπέροχος από κάθε άποψη.
Αυτά.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°34
Οκέικ, πήγα λύκειο και μετά απο εξερεύνηση είμαι έτοιμη να σας τα πω όλα!
Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως έχω μπει μόνο στο ένα κτήριο, στο οποίο είναι και η τάξη μου... δεν είχα χρόνο για το άλλο αλλά φαντάζομαι πως μοιάζουν.
Στο κτίριο 1, έχουμε τουλάχιστον 2 αίθουσες υπολογιστών, εργαστήριο Φυσικής (ο Θεός να το κάνει), εργαστήριο Χημείας, στο οποίο δεν κάναμε μάθημα, ακόμα , γυμναστήριο σε ξεχωριστό κτήριο (διαθέτει 3 τραπέζια πινκ-πονκ, αίθουσα αερόμπικ με ραδιόφωνο -μόνο αερόμπικ δε γίνεται εκεί μέσα-, ρακέτες και φτερό του μπάντμιντον, ρακέτες και μπαλάκι πινκ πονκ, ξεχωριστή αίθουσα με φιλέ βόλεϋ, γήπεδο ποδοσφαίρου, έξω, όπως και γήπεδο μπάσκετ. Δεξιά κι αριστερά της κεντρικής αίθουσας υπάρχουν καρέκλες στοιβαγμένες, οι οποίες παρατάσσονται σε σειρές μπροστά απο τη σκηνή, για τις γιορτές.
Αγαπώ ένα μικρό κάτι-σαν-πάρκο με βράχους, δέντρα και θάμνους στη μέση του προαυλίου.
Η αίθουσά μας μοιάζει με ποντικότρυπα, καθώς είναι στο ισόγειο. Ωστόσο οι τοίχοι έχουν ένα όμορφο τιρκουάζ (περισσότερο προς το πράσινο βασικά) χρώμα. Κι έχουμε και πίνακα με κιμωλία.. -.- Ακόμα...
Το κυλικείο έχει πολλά και αρκετά οικονομικά πράγματα (απο κοτομπουκιές μέχρι ψημένο τοστ ή κουλούρι με ηλιόσπορους)
Τουλάχιστον είναι καλύτερα απ'ότι το γυμνάσιο!
Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως έχω μπει μόνο στο ένα κτήριο, στο οποίο είναι και η τάξη μου... δεν είχα χρόνο για το άλλο αλλά φαντάζομαι πως μοιάζουν.
Στο κτίριο 1, έχουμε τουλάχιστον 2 αίθουσες υπολογιστών, εργαστήριο Φυσικής (ο Θεός να το κάνει), εργαστήριο Χημείας, στο οποίο δεν κάναμε μάθημα, ακόμα , γυμναστήριο σε ξεχωριστό κτήριο (διαθέτει 3 τραπέζια πινκ-πονκ, αίθουσα αερόμπικ με ραδιόφωνο -μόνο αερόμπικ δε γίνεται εκεί μέσα-, ρακέτες και φτερό του μπάντμιντον, ρακέτες και μπαλάκι πινκ πονκ, ξεχωριστή αίθουσα με φιλέ βόλεϋ, γήπεδο ποδοσφαίρου, έξω, όπως και γήπεδο μπάσκετ. Δεξιά κι αριστερά της κεντρικής αίθουσας υπάρχουν καρέκλες στοιβαγμένες, οι οποίες παρατάσσονται σε σειρές μπροστά απο τη σκηνή, για τις γιορτές.
Αγαπώ ένα μικρό κάτι-σαν-πάρκο με βράχους, δέντρα και θάμνους στη μέση του προαυλίου.
Η αίθουσά μας μοιάζει με ποντικότρυπα, καθώς είναι στο ισόγειο. Ωστόσο οι τοίχοι έχουν ένα όμορφο τιρκουάζ (περισσότερο προς το πράσινο βασικά) χρώμα. Κι έχουμε και πίνακα με κιμωλία.. -.- Ακόμα...
Το κυλικείο έχει πολλά και αρκετά οικονομικά πράγματα (απο κοτομπουκιές μέχρι ψημένο τοστ ή κουλούρι με ηλιόσπορους)
Τουλάχιστον είναι καλύτερα απ'ότι το γυμνάσιο!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°35
Σχολικά Εργαστήρια!
Το σχολείο και κάθε χώρος παροχής της γνώσης θα πρέπει να έχει τρόπους να την προωθεί και να την κάνει κτήμα του ανθρώπου με τις κατάλληλες μεθόδους που αφορούν εκτός από τη θεωρητική και την πρακτική πλευρά με εφαρμογές,οπτικές απεικονίσεις και γενικά επαφή του μαθητή με τις επιστήμες.Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν στα σχολεία τα διάφορα εργαστήρια που μπορεί να είναι εργαστήρια:
- Πληροφορικής
- Βιολογίας
- Χημείας
- Φυσικής
- Γεωγραφίας
(υπάρχει σε ορισμένα σχολεία)
- Τεχνολογίας
(κυρίως σε Γυμνάσια)
ή ακόμα και εργαστήρια Ζωγραφικής και Μουσικής!Όμως πόσο εφικτή είναι η χρήση των εργαστηρίων από τους μαθητές τη στιγμή που αριθμός τους είναι δυσανάλογα μικρός,πόσα από αυτά υπάρχουν στα σχολεία και πόσο καλά οργανωμένα είναι?
Εσείς έχετε(ή είχατε για τους παλιότερους ) εργαστήρια στα σχολεία σας και αν ναι ποια?Τα χρησιμοποιείτε συχνά και σας αρέσει η διδασκαλία στο χώρο του εργαστηρίου? :blasé:
Εσείς έχετε(ή είχατε για τους παλιότερους ) εργαστήρια στα σχολεία σας και αν ναι ποια?Τα χρησιμοποιείτε συχνά και σας αρέσει η διδασκαλία στο χώρο του εργαστηρίου? :blasé:
*
*
*
*
*
*
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°36
Τα έχουμε όλα,γιατί είμαστε ένα από τα δι μπεστ σχολεία της περιοχής. :blasé:
Το αγαπημένο μου ήταν και είναι της Τεχνολογίας,ενω της Πληροφορικής που δεν μ'αρέσει και πολύ έχει άρκετα παλιούς υπολογιστές τους οποίους δεν έχω συνηθήσει ακόμα και μετά από 1 χρόνο.
Γενικά πιστεύω ο,τι είναι πολύ καλα οργανωμένα καθώς προσωπικά εμείς κάνουμε σοβαρά μαθήματα και γενικά είναι σα να είμαστε στην τάξη μας,δεν γίνεται φασαρία...απλά κανονικό μάθημα.
Το αγαπημένο μου ήταν και είναι της Τεχνολογίας,ενω της Πληροφορικής που δεν μ'αρέσει και πολύ έχει άρκετα παλιούς υπολογιστές τους οποίους δεν έχω συνηθήσει ακόμα και μετά από 1 χρόνο.
Γενικά πιστεύω ο,τι είναι πολύ καλα οργανωμένα καθώς προσωπικά εμείς κάνουμε σοβαρά μαθήματα και γενικά είναι σα να είμαστε στην τάξη μας,δεν γίνεται φασαρία...απλά κανονικό μάθημα.
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°37
Αλήθεια?
Εμάς τεχνολογία μας πήγαινε σε μια παράγκα εκτός σχολείου και πληροφορική οι υπολογιστές είναι φέξε μου και κόλλησα
Εμάς τεχνολογία μας πήγαινε σε μια παράγκα εκτός σχολείου και πληροφορική οι υπολογιστές είναι φέξε μου και κόλλησα
*
*
*
*
*
*
Ariana Lestrange- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17703
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2011
Magical Identity
Today's thought: Keep your friends close and your fries closer.
- Δημοσίευση Ν°38
Εμείς έχουμε κανονική τάξη που υπάρχουν κάτι θρανία μεγάλα σε μέγεθος και εκεί δημιουργούμε
Τώρα στην πληροφορική δεν μπορώ να πω ο,τι κολάνε απλά είναι Αρχαίοι οι υπολογιστές.
Τώρα στην πληροφορική δεν μπορώ να πω ο,τι κολάνε απλά είναι Αρχαίοι οι υπολογιστές.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°39
Oυου από εργαστήρια έχουμε να φαν'και οι κότες.
Πληροφορικής x2. Στο δημοτικό χρησιμοποιούσαμε το μεγάλο και ήταν τόσο καλούλι! Ίσως φταίει και το γενικό ζεστό κλίμα και η καλή καθηγήτρια! Τώρα πλέον χρησιμοποιούμε το άλλο που μπορείς να δεςι τριγύρω όλο αφίσες και εργασίες, που σε αγχώνουν ρε σεις.
Τεχνολογίας. Ίσως το πιο μισητό μου εργαστήριο. Γρατζουνισμένοι πάγκοι, πρώτος όροφος ( ο όροφος του δημοτικού δηλαδή ) και βαρετότατο μάθημα. Δόξα τω Θεώ, ησυχάσαμε φέτος.
Καλλιτεχνικών x2 και αυτό. Ντάξει, εκείνο στη πτέρυγα του λυκείου (το δικό μας, δηλαδή ) είναι και πολύ ολ δε μάνη, έχω να δηλώσω. Με καμβάδες, το'να τ'άλλο, διακοσμημένη πάντα με το αντικείμενο εξέτασης του τετράμηνου. Αλλό να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε!
Βιολογίας,φυσικής,χημείας και γεωγραφίας έχουμε δύο μεγάλα, που χρησιμοποιούμε για όλα τα προαναφερόμενα. Βέβαια είανι σούπερ ουάου εξοπλισμένα με κάθε λογής χάρτη, συσκευή, ουσία, σε εκνευριστικό βαθμό μερικές φορές. Έχω πιάσει μια ωραία γωνίτσα εκεί, φοράω τη λευκή στολή και δεν την αλλάζω με τίποτα.
Μουσικής. Φουλ στα όργανα σε σημείο να μην χωράμε εμείς. Εντάξει, καλούλα αίθουσα.
Τα χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά, εξαρτάται βέβαια και από το μάθημα και ΛΑΤΡΕΥΩ τις ώρες που περνάμε εκεί, εξαρτάται βέβαια και πάλι από το διδασκόμενο μάθημα. Το κακό είναι πως μόνο το εργαστήρι των Καλλιτεχνικών είναι στον όροφό μας (γιες γκάηζ, γκρέητ θοτ ) οπότε χάνεις και τα κιλάκια του κολατσιού ανέβα-κατέβα. Πράγμα που δεν είναι και τόσο κακό τελικά.
Πληροφορικής x2. Στο δημοτικό χρησιμοποιούσαμε το μεγάλο και ήταν τόσο καλούλι! Ίσως φταίει και το γενικό ζεστό κλίμα και η καλή καθηγήτρια! Τώρα πλέον χρησιμοποιούμε το άλλο που μπορείς να δεςι τριγύρω όλο αφίσες και εργασίες, που σε αγχώνουν ρε σεις.
Τεχνολογίας. Ίσως το πιο μισητό μου εργαστήριο. Γρατζουνισμένοι πάγκοι, πρώτος όροφος ( ο όροφος του δημοτικού δηλαδή ) και βαρετότατο μάθημα. Δόξα τω Θεώ, ησυχάσαμε φέτος.
Καλλιτεχνικών x2 και αυτό. Ντάξει, εκείνο στη πτέρυγα του λυκείου (το δικό μας, δηλαδή ) είναι και πολύ ολ δε μάνη, έχω να δηλώσω. Με καμβάδες, το'να τ'άλλο, διακοσμημένη πάντα με το αντικείμενο εξέτασης του τετράμηνου. Αλλό να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε!
Βιολογίας,φυσικής,χημείας και γεωγραφίας έχουμε δύο μεγάλα, που χρησιμοποιούμε για όλα τα προαναφερόμενα. Βέβαια είανι σούπερ ουάου εξοπλισμένα με κάθε λογής χάρτη, συσκευή, ουσία, σε εκνευριστικό βαθμό μερικές φορές. Έχω πιάσει μια ωραία γωνίτσα εκεί, φοράω τη λευκή στολή και δεν την αλλάζω με τίποτα.
Μουσικής. Φουλ στα όργανα σε σημείο να μην χωράμε εμείς. Εντάξει, καλούλα αίθουσα.
Τα χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά, εξαρτάται βέβαια και από το μάθημα και ΛΑΤΡΕΥΩ τις ώρες που περνάμε εκεί, εξαρτάται βέβαια και πάλι από το διδασκόμενο μάθημα. Το κακό είναι πως μόνο το εργαστήρι των Καλλιτεχνικών είναι στον όροφό μας (γιες γκάηζ, γκρέητ θοτ ) οπότε χάνεις και τα κιλάκια του κολατσιού ανέβα-κατέβα. Πράγμα που δεν είναι και τόσο κακό τελικά.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°40
εμεις ειχαμε εργαστηριο καλλιτεχνικων και τεχνολογιας και πληροφορικης και φυσικοχημειας στο γυμνασιο. Των καλλιτεχικων και της φυσικοχημειας ηταν λατρειες! Στο λύκειο είχαμε μονο εργαστήρια πληροφορικής, σχεδιου και φυσικης. Λατρεια το πληροφορικης!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°41
Εμείς στο σχολείο μου, που είναι σχετικά καλά οργανωμένο , έχουμε εργαστήρια Η/Υ (δύο) με καινούρια πισί και οθόνες, αλλά αργό νετ , Φυσικής-Χημείας-Βιολογίας (τρία σ' ένα ), αλλά είναι πολύ μεγάλο και σχετικά συμμαζεμένο. Το θεωρούν το καλύτερο εργαστήριο Φυσικής στο νομό! Επίσης έχουμε μία τεράααααααστια αίθουσα για Σχεδιαστήριο, που απλά την αγαπώ. Έχει έργα μαθητών παντού στους τοίχους ΚΑΙ πάνω στους τοίχους, ράφια με πινέλα, μπογιές, παλέτες κ.τ.λ. κ.τ.λ. Εμείς δεν κάνουμε σχέδιο, αλλά πηγαίναμε πολύ συχνά εκεί το προηγούμενο τετράμηνο που είχαμε θέμα για τις Τέχνες στο πρότζεκτ! Επίσης, έχουμε και αίθουσα ΣΕΠ που είναι μικρούλα, αλλά έχει προτζέκτορα και συνήθως εκεί κάνουμε βιολογία. Έχουμε και μια αχανής αίθουσα εκδηλώσεων με μουσικά όργανα που κάνει πρόβα η χορωδία.
Τελικά πολλά έχουμε!
Τελικά πολλά έχουμε!
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°42
Στην περιοχη που μενω,το σχολειο μου ειναι το μονο που διαθετει εργαστηρια για τις περισσοτερες τεχνολογικες-θετικες επιστημες..
Εχουμε 2 εργαστηρια πληροφορικης,2 φυσικης,ενα χημειας,εργαστηριο μαθηματικων(ναι και ομως..με πισι μεσα για να εργαζομαστε πανω σε διαφορα προγραμματα),εργαστηριο τεχνολογιας,εργαστηριο βιολογιας..αυτα νομιζω
Στις κατευθυνσεις(και σε ορισμενα γενικης παιδειας) κανουμε μαθημα μονιμα στα εργαστηρια που αντιστοιχουν σε καθε μαθημα..
Ειναι πολυ ωραια η διδασκαλια μεσα στο χωρο του εργαστηριου.-
Επιπλεον μεσα στο σχολικο κτηριο οπου στεγαζεται αλλο ενα λυκειου υπαρχουν 4 ακομη εργαστηρια για το αλλο λυκειο,νομιζω 2 φυσικοχημειας και 2 πληροφορικης
Επισης ειναι το ΕΚΦΕ Χιου Μια φορα στην ζωη μου εχω παει εκει
Υστερα ειναι η αιθουσα εκδηλωσεων που ειναι κοινη και για τα δυο σχολεια..εκει υπαρχουν μουσικα οργανα(πιανο,ντραμς) και μικροφωνα..
Σε μια απο τις αδειες αιθουσες που ανηκουν στο σχολειο μου την εχουν ορισει ως αιθουσα προβολων,με τηλεοραση,dvd player,και ενα πισι..
Γενικα απο εργαστηρια αλλο τιποτα..Μπορω να πω πως πιο πολλα ειναι τα εργαστηρια παρα οι αιθουσες
Σημειωση:εχουμε μια βιβλιοθηκη και μια αιθουσα ΣΕΠ που πλεον εχουν σκουριασει τοσο καιρο που εχει να πατησει ανθρωπος μεσα
Εχουμε 2 εργαστηρια πληροφορικης,2 φυσικης,ενα χημειας,εργαστηριο μαθηματικων(ναι και ομως..με πισι μεσα για να εργαζομαστε πανω σε διαφορα προγραμματα),εργαστηριο τεχνολογιας,εργαστηριο βιολογιας..αυτα νομιζω
Στις κατευθυνσεις(και σε ορισμενα γενικης παιδειας) κανουμε μαθημα μονιμα στα εργαστηρια που αντιστοιχουν σε καθε μαθημα..
Ειναι πολυ ωραια η διδασκαλια μεσα στο χωρο του εργαστηριου.-
Επιπλεον μεσα στο σχολικο κτηριο οπου στεγαζεται αλλο ενα λυκειου υπαρχουν 4 ακομη εργαστηρια για το αλλο λυκειο,νομιζω 2 φυσικοχημειας και 2 πληροφορικης
Επισης ειναι το ΕΚΦΕ Χιου Μια φορα στην ζωη μου εχω παει εκει
Υστερα ειναι η αιθουσα εκδηλωσεων που ειναι κοινη και για τα δυο σχολεια..εκει υπαρχουν μουσικα οργανα(πιανο,ντραμς) και μικροφωνα..
Σε μια απο τις αδειες αιθουσες που ανηκουν στο σχολειο μου την εχουν ορισει ως αιθουσα προβολων,με τηλεοραση,dvd player,και ενα πισι..
Γενικα απο εργαστηρια αλλο τιποτα..Μπορω να πω πως πιο πολλα ειναι τα εργαστηρια παρα οι αιθουσες
Σημειωση:εχουμε μια βιβλιοθηκη και μια αιθουσα ΣΕΠ που πλεον εχουν σκουριασει τοσο καιρο που εχει να πατησει ανθρωπος μεσα
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°43
Συγχωνεύτηκε με το τόπικ "Σχολικά Εργαστήρια!"
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
καποτε ειχαμε αιθουσες χημειας-φυσικης, βιολογιας, καλλιτεχνικων, μουσικης, μαθηματικων-γεωγραφιας,πληροφορικης,τεχνολογιας,ιστοριας, αγγλικων και θρησκευτικων και τα γαλλικα τα καναμε στη βιβλιοθηκη.Ομως απο περσι ολα αυτα σταματησαν και η καθε ταξη εχει τη δικη της αιθουσα.Τωρα εχουμε μονο αιθουσα μουσικης(σιγα την εξοπλισμενη που ειναι,ο καθηγητης μουσικης ειναι στην κοσμαρα του και η αιθουσα ειναι γεματη απ'τα ηλεκτρονικα του και την αγαπημενη του μουσικη), καλλιτεχνικων(επισης δεν ειναι εξοπλισμενη,απλως διακοσμημενη με τις κατασκευες μαθητων που αρεσαν στην καθηγητρια) ,φυσικης-χημειας(η οποια ειναι η μονη εξοπλισμενη αιθουσα του σχολειου, ομως ειναι πολυ βρομικη και ακαταστατη το οποιο ομως μερικες φορες λειτουργει υπερ μας επειδη μεχρι η καθηγητρια να βρει τα βαρη ή τα αλατα ή αλλες μπουρδες της, χανουμε 5-10 λεπτα μαθημα), πληροφορικης(απλως γεματη με παναρχαιους υπολογιστες) και τεχνολογιας(επισης απλως διακοσμημενη με κατασκευες)
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°45
Δεν θα χαρακτήριζα τις αίουσες μας ελειπείς.
Εχουμε υπολογιστές με αρκετά προγράμματα και τα χηεια μας ειναι πάρα πολυ καλά εξοπλισμένα.
Φυσικα λατρευω το μαθημα εκε.Είναι πιο διασκεδαστικό
Εχουμε υπολογιστές με αρκετά προγράμματα και τα χηεια μας ειναι πάρα πολυ καλά εξοπλισμένα.
Φυσικα λατρευω το μαθημα εκε.Είναι πιο διασκεδαστικό
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.: