Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
από Laverne de Montmorency Παρ Απρ 02, 2010 3:54 pm
Βασικά όταν πατάω κάτω από τα γράμματα δε γίνεται τίποτα. Όταν πατάω πάνω στη λέξη spoiler απλά μικραίνει λίγο ο κενός χώρος. Όμως το παθαίνω (εδώ και δυο-τρεις μέρες) και σε άλλο φόρουμ.Λέτε να έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου??
Αριθμός μηνυμάτων : 3739 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Today's thought: Our eyes are in the flowers, our hands are in the branches, our voices in the breezes... ♪
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Today's thought: Our eyes are in the flowers, our hands are in the branches, our voices in the breezes... ♪
Laverne de Montmorency έγραψε:Βασικά όταν πατάω κάτω από τα γράμματα δε γίνεται τίποτα. Όταν πατάω πάνω στη λέξη spoiler απλά μικραίνει λίγο ο κενός χώρος. Όμως το παθαίνω (εδώ και δυο-τρεις μέρες) και σε άλλο φόρουμ.Λέτε να έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου??
Α οκ,γιατί εμένα μου τα κλείνει και έτσι τα σποιλερ. Δοκίμασε και αυτό με το refresh,πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν κλείνουν.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
Οπως λεει και εδω: http://www.harryworld.net/forum-f2/topic-t3170.htm για να ενταχθεις στο Νταρμστρανγκ πρεπει να σε προσκαλεσουν οι ιδιοι οι διευθυντες του αν εισαι ιδιεταιρα ενεργο μελος στον κοιτωνα σου.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Laverne de Montmorency έγραψε:Βασικά όταν πατάω κάτω από τα γράμματα δε γίνεται τίποτα. Όταν πατάω πάνω στη λέξη spoiler απλά μικραίνει λίγο ο κενός χώρος. Όμως το παθαίνω (εδώ και δυο-τρεις μέρες) και σε άλλο φόρουμ.Λέτε να έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου??
Α οκ,γιατί εμένα μου τα κλείνει και έτσι τα σποιλερ. Δοκίμασε και αυτό με το refresh,πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν κλείνουν.
Ξες τι, πρέπει να τρέχει κάτι με τη φόρουμόσιον, γιατί το σπόιλερ εγώ το βλέπω ανοιχτό, σαν να ήταν άδειο... Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο σε άλλα φόρουμ, αλλά και πάλι...
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 18162 Ηλικία : 30 Location : Εκεί που όλα ειν' ωραία... Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
SiMoS έγραψε:Το καλοκαίρι ήμουμ μέλος στο Νταρμστρανγκ. Είχα στείλει στον Sev εκείνο το pm που είχατε ζητήσει και με είχε δεχθεί. Τώρα δε μπορώ να μπω. Με βγαλατε;
Είχε γίνει και ένας διαγωνισμός φίλτρων, αν θυμάμαι καλά, στο Ντάρμστρανγκ για να δούν οι διευθυντές ποιά μέλη θα κρατήσουν στη σχολή. Τα μέλη που δεν έστειλαν καν συμμετοχές βγήκαν απ'το Νταρμστρανγκ.
από Laverne de Montmorency Σαβ Απρ 03, 2010 3:47 pm
Connie έγραψε:
anthian9 έγραψε:
Ξες τι, πρέπει να τρέχει κάτι με τη φόρουμόσιον, γιατί το σπόιλερ εγώ το βλέπω ανοιχτό, σαν να ήταν άδειο... Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο σε άλλα φόρουμ, αλλά και πάλι...
Δε γίνεται τίποτα με το refresh αλλά τουλάχιστον βλέπω απ' τα quote.
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
You know that I want you And you know that i need you Iwant a bad,your bad romance.. I want your love and I want your revenge you and me could write a bad romance...... By Lady Gaga my inspiration
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη