από Evie Frye Κυρ Ιουλ 22, 2018 5:39 pm
Το τόπικ ονομάστηκε από Pirates of the Caribbean 4 σε Pirates of the Caribbean.
Αγαπώ τις ταινίες
. Βασικά, μόνο τις 3 πρώτες
. Οι άλλες δύο είναι για τους Πειρατές είναι ότι το Καταραμένο Παιδί για το Χάρι Πότερ
Από που να αρχίσω...Καταρχάς δεν ξέρω ποια είναι η αγαπημένη μου, The Curse of the Black Pearl ή το At World's End. Αγαπημένοι χαρακτήρες Barbossa και το cinnamon roll ο Norrington που δεν τα άξιζε όσα έπαθε.
Αγαπημένος villain ο Cutler Beckett. Τέτοια ψυχτότητα και τέτοιο sass δεν το βρίσκεις συχνά.
Ο Davy Jones είναι το θύμα όλης της υπόθεσης. He is loved.
Αν έχω ένα παράπονο από την τριλογία, είναι που δεν έβαλαν τα deleted scenes και κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες από το The Price of Freedom που αφορούν το χρέος του Σπάρρου στον Τζόουνς.
Μουσικάρα όμως
Η τέταρτη ταινία είχε πρωταγωνιστή τον Σπάρρου και αυτός ήταν ο λόγος που πάτωσε. Δεν ήταν ποτέ ο σκοπός του να είναι ο ήρωας στις ταινίες.
Και στην 5η ταινία, που γύρισε πίσω στο supporting ρόλο του, η ταινία πήρε τα πάνω της. Καλύτερη σε σχέση με το Stranger's Tides αλλά καμία σχέση με τις τρεις πρώτες. Ούτε καν με το Dead Man's Chest. Ήταν πολύ random, παραμυθένιο και πιο Disney-ed. Τρίαινα του Ποσειδώνα? Wtf mate? Έχουνε και τον Henry-try-hard-Turner, την Καρίνα-try-hard-to-replace-Elizabeth, πάνε και σκοτώνουν τον Barbossa.
Φαίνεται πως έχουν σκοπό για stand-alone ιστορίες. Ας ελπίζουμε το tease στο τέλος της τελευταίας ταινίας να μας φέρει μια καλύτερη συνέχεια.