Fleur Delacour έγραψε:Πες το μου κι αυτό, ότι θα γίνω παπαδιά :P
χα! η κυρα σοφια η παπαδια!
ναι αλλα εχεις παραισθησεις
Fleur Delacour έγραψε:Πες το μου κι αυτό, ότι θα γίνω παπαδιά :P
Η δική σου σε pm με παρακαλούσε να μείνω και μου 'ταζε πράματα και θάματα.SiMoS έγραψε:
Όχι και όλες
ή απλα εχεις εσυ παραισθησεις.Minerva McGonagall έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Πες το μου κι αυτό, ότι θα γίνω παπαδιά :P
χα! η κυρα σοφια η παπαδια!
ναι αλλα εχεις παραισθησεις
θες να δημοσιευσω τι μου εστειλες;Fleur Delacour έγραψε:Σίμος <- :pinocchio:
μπορω να σου δωσω και τον κωδικο του λογαριασμου μου για να δεις.Fleur Delacour έγραψε:Δημοσιεύσε αλλά ξέρω ότι θα είναι "πειραγμένα" ως συνήθως :P
μηπως επαθες απλα αλτσχαιμερ;Fleur Delacour έγραψε:Επειδή θυμάμαι τι σου είχα γράψει και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι το "περίεργο" γι' αυτό το λέω
SiMoS έγραψε:μηπως επαθες απλα αλτσχαιμερ;Fleur Delacour έγραψε:Επειδή θυμάμαι τι σου είχα γράψει και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι το "περίεργο" γι' αυτό το λέω
εισαι τυχερη που σβηστηκαν γιατι παλι γεμισε το box μου. ανεβαστε επιτελους τον αριθμο των pm που μπορουν να αποθηκευτουν!Fleur Delacour έγραψε:SiMoS έγραψε:μηπως επαθες απλα αλτσχαιμερ;Fleur Delacour έγραψε:Επειδή θυμάμαι τι σου είχα γράψει και δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι το "περίεργο" γι' αυτό το λέω
Δείξε τα ποστ και αν είναι μούφα, πράγμα που το περιμένω, θα σε κράξω
χαλασμενος ειναι ηδη. αφου η αλλη τον εχει για τα λεφτα του.Poisonous_touch έγραψε:Τι κερατο Μαριλενα?
Μπαμπα, μην τον πιστευεις. Προσπαθει να σου χαλασει τον γαμο.
κι απο αυτη τη φραση φαινονται οι ερωτικες προτιμησεις του αποπανω.FoNikos21 έγραψε:Σίμο άσε τα σάπια αγοράκι μου
τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.Fleur Delacour έγραψε:Σίμο ζουλιάρη τι άλλο θα σκαρφιστείς;