Οχι ακομα.Fleur Delacour έγραψε:Βρήκατε κανέναν;
Θελουμς βοηθεια.
Οχι ακομα.Fleur Delacour έγραψε:Βρήκατε κανέναν;
dREAm Girl έγραψε:
Νονα, αυτος ειναι πολυ λιγος για τη Θεκλα μας
Fleur Delacour έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά καλά μου παιδιά, είπεο κακός λύκος, η καλή άντμιν :P
Θα ρωτήσετε την Μαρία ποιος της αρέσει, θα τον πάτε μέχρι το τσατ ρουμ δήθεν για συζήτηση και εκεί θα τους παντρέψετε. Α, πρέπει να έχετε βρει και παπά, να τον έχετε stand by. :P
αγκίδα είναι αυτή αλλά τέλος πάντων...FoNikos21 έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά καλά μου παιδιά, είπεο κακός λύκος, η καλή άντμιν :P
Θα ρωτήσετε την Μαρία ποιος της αρέσει, θα τον πάτε μέχρι το τσατ ρουμ δήθεν για συζήτηση και εκεί θα τους παντρέψετε. Α, πρέπει να έχετε βρει και παπά, να τον έχετε stand by. :P
Οργανωμένο το έγκλημα
Σε αυτά είναι ατσίδα :P
Συ τελικά ποιον θες;FLEUR258 έγραψε:Το καταλαβα
SiMoS έγραψε:αγκίδα είναι αυτή αλλά τέλος πάντων...FoNikos21 έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά καλά μου παιδιά, είπεο κακός λύκος, η καλή άντμιν :P
Οργανωμένο το έγκλημα
τσου.FoNikos21 έγραψε:SiMoS έγραψε:αγκίδα είναι αυτή αλλά τέλος πάντων...FoNikos21 έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά καλά μου παιδιά, είπεο κακός λύκος, η καλή άντμιν :P
Οργανωμένο το έγκλημα
Αγκίδα που σου τρυπάει την καρδιά, ε?
χμμμ.... δε ξερωωω... απο ποιον κοιτωνα θες;FLEUR258 έγραψε:Πες εσυ εναν Ρεα :P
dREAm Girl έγραψε:χμμμ.... δε ξερωωω... απο ποιον κοιτωνα θες;FLEUR258 έγραψε:Πες εσυ εναν Ρεα :P
Και από το Slytherin?FLEUR258 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:χμμμ.... δε ξερωωω... απο ποιον κοιτωνα θες;FLEUR258 έγραψε:Πες εσυ εναν Ρεα :P
χμμμ.. ...Απο οποιο να 'ναι
αυτο ειναι που λεμε "αντρα θελω, τωρα τονε θελω".FLEUR258 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:χμμμ.... δε ξερωωω... απο ποιον κοιτωνα θες;FLEUR258 έγραψε:Πες εσυ εναν Ρεα :P
χμμμ.. ...Απο οποιο να 'ναι
Ναι, 'γω η κακιά φταίωFLEUR258 έγραψε:Τα κοπελουδια μου το αποφασισαν :P .
Χμμμ... οκ...FLEUR258 έγραψε:Ναι Ρεα