FLEUR258 έγραψε:αααα. :P ...Σε υιοθετησαν Ειρηνη ?
Γιατι δεν μπορουσαν να κανουν ?
Τι ωραια,οι δυο αγαπημενες μου φιλες γινανε αδελφακια ,και με μπαμπα τον Νικο
Ποιος μας πιανει.
Σιμο αλλη ατακα δεν εχεις?
Κολλησε η βελονα?
Κουτσομπολα εσυ. :P :P
FLEUR258 έγραψε:αααα. :P ...Σε υιοθετησαν Ειρηνη ?
θα πω.Poisonous_touch έγραψε:FLEUR258 έγραψε:αααα. :P ...Σε υιοθετησαν Ειρηνη ?
Ποιος μας πιανει.
Κολλησε η βελονα?
εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
Μα να μην μαθω για το σκοτεινο παρελθον σου ?
Ντροπη σου,και δεν μου εχεις πει τιποτα : !
ιιιιιιιιιιιι
Τι ειναι αυτα :P ?
Ωστε παραπλανουσε και μικρα ε? :P
SiMoS έγραψε:θα πω.Poisonous_touch έγραψε:FLEUR258 έγραψε:αααα. :P ...Σε υιοθετησαν Ειρηνη ?
Ποιος μας πιανει.
Κολλησε η βελονα?
κυνηγούσε αγοράκια του νηπιαγωγείου και τα ξεγελούσε με γλυφιτζούρια για να της κάτσουν.
το γυρνας στην επιθεση κλεβοντας τις ιδεες μου;Poisonous_touch έγραψε:SiMoS έγραψε:θα πω.Poisonous_touch έγραψε:FLEUR258 έγραψε:αααα. :P ...Σε υιοθετησαν Ειρηνη ?
Ποιος μας πιανει.
Κολλησε η βελονα?
κυνηγούσε αγοράκια του νηπιαγωγείου και τα ξεγελούσε με γλυφιτζούρια για να της κάτσουν.
Χα χα χα χα...
Ποση ωρα εκανες για να το σκεφτεις αυτο?
Και σου εχω πει... Μην με μπερδευεις με τον εαυτο σου.
Ανωμαλε παιδεραστη.
SiMoS έγραψε:εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
ιιιιιιιιιιιι
οχι. εχω και αποδειξεις.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
ιιιιιιιιιιιι
ΑΧΑΑ!!
ΑΧΑΑΑ. :P ...Μηπως Σιμο μας παραπληροφορεις?
SiMoS έγραψε:οχι. εχω και αποδειξεις.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
ιιιιιιιιιιιι
ΑΧΑΑ!!
αμε!FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:οχι. εχω και αποδειξεις.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
ιιιιιιιιιιιι
ΑΧΑΑ!!
Εισαι σιγουρος? :8-):
SiMoS έγραψε:αμε!FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:οχι. εχω και αποδειξεις.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
ιιιιιιιιιιιι
ΑΧΑΑ!!
θελεις να τις δεις;
σημερα στις 11 με τον Ευαγγελατο στον ΑΝΤ1.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:αμε!FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:οχι. εχω και αποδειξεις.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
ιιιιιιιιιιιι
ΑΧΑΑ!!
θελεις να τις δεις;
Πεθαινω :P
αχαααααααα ......Ελπιζω να φανεις καλος πληροφοριοδοτης. :PSiMoS έγραψε:σημερα στις 11 με τον Ευαγγελατο στον ΑΝΤ1.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:αμε!FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:οχι. εχω και αποδειξεις.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
ιιιιιιιιιιιι
ΑΧΑΑ!!
θελεις να τις δεις;
αμα δε σ αρεσω σαν πληροφοριοδοτης να φροντισω να σου αρεσω αλλιως.FLEUR258 έγραψε:αχαααααααα ......Ελπιζω να φανεις καλος πληροφοριοδοτης. :PSiMoS έγραψε:σημερα στις 11 με τον Ευαγγελατο στον ΑΝΤ1.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:αμε!FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:οχι. εχω και αποδειξεις.FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:εχει και δικη της ιστοσελιδα που ανεβαζει τα κατορθωματα της.FLEUR258 έγραψε:+1...Αχτυπητα αδελφακια θα ειστε!
ιιιιιιιιιιιι
ΑΧΑΑ!!
θελεις να τις δεις;
δεν εξηγω τιποτα.FLEUR258 έγραψε:Αλλιως :P ?
Για εξηγησου Σιμο :P .
Θα τα πεις ολα με το βλεμμα σου σωστα? :P :8-):SiMoS έγραψε:δεν εξηγω τιποτα.FLEUR258 έγραψε:Αλλιως :P ?
με εχεις μαθει τελικα.FLEUR258 έγραψε:Θα τα πεις ολα με το βλεμμα σου σωστα? :P :8-):SiMoS έγραψε:δεν εξηγω τιποτα.FLEUR258 έγραψε:Αλλιως :P ?
ω,ναι...Ωρες ωρες εισαι ανοιχτο βιβλιο. :PSiMoS έγραψε:με εχεις μαθει τελικα.FLEUR258 έγραψε:Θα τα πεις ολα με το βλεμμα σου σωστα? :P :8-):SiMoS έγραψε:δεν εξηγω τιποτα.FLEUR258 έγραψε:Αλλιως :P ?
φωτο αλλιως δεν πιστευω.FLEUR258 έγραψε:ω,ναι...Ωρες ωρες εισαι ανοιχτο βιβλιο. :PSiMoS έγραψε:με εχεις μαθει τελικα.FLEUR258 έγραψε:Θα τα πεις ολα με το βλεμμα σου σωστα? :P :8-):SiMoS έγραψε:δεν εξηγω τιποτα.FLEUR258 έγραψε:Αλλιως :P ?
Εγω ομως εχω καλυτερο βλεμμα ...Εχω το βλεμμα που σκωτωνει!
Εχω καιρο να βαλω ε :P ?Θα βαλω το βραδυ να δεις που εμενα ειναι πιο ωραιο!SiMoS έγραψε:φωτο αλλιως δεν πιστευω.FLEUR258 έγραψε:ω,ναι...Ωρες ωρες εισαι ανοιχτο βιβλιο. :PSiMoS έγραψε:με εχεις μαθει τελικα.FLEUR258 έγραψε:Θα τα πεις ολα με το βλεμμα σου σωστα? :P :8-):SiMoS έγραψε:δεν εξηγω τιποτα.FLEUR258 έγραψε:Αλλιως :P ?
το δικο μου ειναι θεικο οποτε εχω ωραιοτερο βλεμμα.FLEUR258 έγραψε:Εχω καιρο να βαλω ε :P ?Θα βαλω το βραδυ να δεις που εμενα ειναι πιο ωραιο!SiMoS έγραψε:φωτο αλλιως δεν πιστευω.FLEUR258 έγραψε:ω,ναι...Ωρες ωρες εισαι ανοιχτο βιβλιο. :PSiMoS έγραψε:με εχεις μαθει τελικα.FLEUR258 έγραψε:Θα τα πεις ολα με το βλεμμα σου σωστα? :P :8-):SiMoS έγραψε:δεν εξηγω τιποτα.FLEUR258 έγραψε:Αλλιως :P ?