dREAm Girl έγραψε:Θέλω βίντεο! Σίγουρα ήταν φοβερή!!!
Εμένα με πήγε η μαμά μου σήμερα Αμάξι
Ναι ηταν τελεια! Δεν υπαρχει βιντεο ομως. :P
Γεια σου Ελευθερια! :geia:
dREAm Girl έγραψε:Θέλω βίντεο! Σίγουρα ήταν φοβερή!!!
Κάθε μέρα! Ασε που είναι σαν έμπορος ναρκωτικών, με το που μπαίνεις μσν σου στέλνει λινκ και δεν μπορείς να αντισταθείς!!!dREAm Girl έγραψε:Έλεος όμως Κάψιμο πάλι;
Poisonous_touch έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Θέλω βίντεο! Σίγουρα ήταν φοβερή!!!
Ναι ηταν τελεια! Δεν υπαρχει βιντεο ομως. :P
Γεια σου Ελευθερια! :geia:
ΧαλιαPoisonous_touch έγραψε:Ναι τοσο νωρις... Γιατι επρεπε να κανουμε προβα. -.-"
ΚαμμένηEL.J girl έγραψε:Φυσικά! Αυτός φταίει... Είμαι addicted!! Βλέπεις? Μέχρι και με τίτλους τραγουδιών μιλάω!!
dREAm Girl έγραψε:ΧαλιαPoisonous_touch έγραψε:Ναι τοσο νωρις... Γιατι επρεπε να κανουμε προβα. -.-"ΚαμμένηEL.J girl έγραψε:Φυσικά! Αυτός φταίει... Είμαι addicted!! Βλέπεις? Μέχρι και με τίτλους τραγουδιών μιλάω!!
Όχι ρε! Άκουγα και WTEL.J girl έγραψε:Κοιτα ποια μιλάει!!! Μόνο το poison ακουγες τουλάχιστον για μια εβδομάδα!
EL.J girl έγραψε:Φυσικά! Αυτός φταίει... Είμαι addicted!! Βλέπεις? Μέχρι και με τίτλους τραγουδιών μιλάω!!!!
Καλά κι εγώ Ρενάκι μου! Για έναν τέλειο ντίτζιταλ ραδιοφωνικό σταθμό!
Poisonous_touch έγραψε:EL.J girl έγραψε:Φυσικά! Αυτός φταίει... Είμαι addicted!! Βλέπεις? Μέχρι και με τίτλους τραγουδιών μιλάω!!!!
Εεεε... Ειρηνη πλιζ. :P Το μισω το Ρενα και τα σχετικα. :P
Όχι!! Πόσο???dREAm Girl έγραψε:Ελευθερία σου είπα πόσο μου αρέσει το άβαταρ σου;
EL.J girl έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:EL.J girl έγραψε:Φυσικά! Αυτός φταίει... Είμαι addicted!! Βλέπεις? Μέχρι και με τίτλους τραγουδιών μιλάω!!!!
Εεεε... Ειρηνη πλιζ. :P Το μισω το Ρενα και τα σχετικα. :P
Το σοκ ήταν για το Ρένα?
Σόρυ ξέχνα το!! Ειρήνη Ειρήνη Ειρήνη!
Είναι Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο!!!EL.J girl έγραψε:Όχι!! Πόσο???dREAm Girl έγραψε:Ελευθερία σου είπα πόσο μου αρέσει το άβαταρ σου;
Είναι νεραϊδουλα εκει... ταιριάζει με την υπογραφή μου!!!