Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
Θα ποστάρουμε ένα προσδιοριστικό ουσιαστικό και ο επόμενος θα καλείται να απαντήσει από ποιο μέλος του φόρουμ θεωρεί ότι αντιπροσωπεύεται στο μεγαλύτερο βαθμό. Έπειτα θα θέσει ένα προσδιοριδμό για τον επόμενο
από Isabella Ermioni Cullen Δευ Οκτ 26, 2009 11:46 am
Στη DreaMgIRL
[b][u][justify]Το γεγονος οτι ειμαι νεος
δεν σημαινει πως αποτελω απειλη. Το οτι σου ειμαι αγνωστος δεν πρεπει παντα να σε τρομαζει. Ανοιξε λοιπον τα χερια σου για να με δεχτεις και δεν θα χασεις τιποτα πια στη ζωη....
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 33 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
από Isabella Ermioni Cullen Δευ Οκτ 26, 2009 11:56 am
Γοητευτικο
[b][u][justify]Το γεγονος οτι ειμαι νεος
δεν σημαινει πως αποτελω απειλη. Το οτι σου ειμαι αγνωστος δεν πρεπει παντα να σε τρομαζει. Ανοιξε λοιπον τα χερια σου για να με δεχτεις και δεν θα χασεις τιποτα πια στη ζωη....
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη