Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Μετά την Μπάρμπι, τα λέγκο, τα πλέυμομπιλ και όλα τα υπόλοιπα topic series, ήρθε ο καιρός να περάσουμε και σε κάτι άλλη χαρακτηριστικό της εποχής της νιότης μας :P Ακα Μάριο<3
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Εμένα μου το είχε φέρει σε κονσόλα ο νονός μου :P Και κόλλησε και ο ξαδερφός μου και ήταν φοβερά<3 Τον Ιούνιο του 2001 μου πήραν game boy colour με το super mario bros deluxe<333 Είχε και ο ξαδερφός μου ένα άλλο,πήρε κι αυτό και ήταν τέλεια! Ήταν 8 σειρές από πίστες με 4 πίστες η καθε μία όπου στην τελευταία πίστα κάθε σειράς έσωζες την υπηρέτρια και στην τελευταία 8-4 έσωζες την πριγκίπισσα!<3
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.” “Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
από The Voice of Eternity Σαβ Οκτ 24, 2009 6:43 pm
εγώ έχω πολλά super mario...δεν θυμάμαι πιο ήταν το πρώτο...θυμάμαι ήμουν από τους πρώτους που πήρε game boy στην κύπρο(άρα πριν από την ελλάδα επειδή τότε στην κύπρο έβγαιναν πιο νωρίς)και θυμάμαι μερικά πολύ ωραία παιχνιδια...τώρα δυστυχώς δεν βγάζουν τέτοια....όλη τα έχουν ξεχάσει και τα έχουν κλειδωμένα σε ένα από τα δεκάδες ντουλάπια με πάγια παιχίδια στην αποθήκη ή στην ντουλάπα τους...και αν ποτε τα θυμούνται είναι μονο διότι τυχαίνει να τα βρούν εννοώ ψάχνουν κανένα παγιο ρούχο,βιβλίο ή χαρτί...εγώ δεν τα έχω ξεχάσει..μέχρι και σήμερα διατηρώ ακόμα μια συλλογή από παιχνίδια και κονσόλες εκείνης της εποχής και ακόμα πιο παλιάς..ακόμα και αυτά που κυκλοφόρησαν πριν ακόμα γεννηθώ...τελος παντον...παρασίρθικα...ας ξανα μπω στο θεμα...εγω θυμαμε λάτρευα τον luigi παραπάνω από τον mario...θυμάμαι που θύμωσα γιατί σε ένα παιχνίδι δεν είχε να πεζης με τον luigi...
Κι εγώωωωω ήταν το πρώτο βιντεοπαιχνίδι που έπαιξα στην ζωή μου... Ο Μάριο είναι τέλειος... Παίζει να είναι απ' τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Απ' την σειρά είχα δει κάποια επεισόδια, αλλά δεν τρελάθηκα. :P
Τώρα παίζω ένα Super Mario Bros DS...
Την δεύτερη πριγκίπισσα την λένε Daisy.
We will always be so much more human than we wished to be.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
Megalwsa me super mario kai exw paiksei ta panta gurw apo auton..epishs exw dei kai tous 3 kuklous ths paidikhs seiras opws kai thn tainia pou vghke to 1992