μαλλον θα μετακομισω εκει...
και δε θελω να φυγω!!!!
Για πες 2-3 καλα μερη.Ημίαιμος Πρίγκιπας έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Εγω δεν εχω παει ποτε Κυπρο. Καλα ειναι ;
εε....αν ξερεις που να ψαξεις!!
Ειναι λιγο παραξενο να το λεει αυτο καποιος που ειναι απο Κυπρο...Ημίαιμος Πρίγκιπας έγραψε:η γνώμη μου είναι μια όμως:αν θες να πας διακοπές...μην προτίμησης την κύπρο.
τελεια. φοβερα. φανταστικα.Ημίαιμος Πρίγκιπας έγραψε:ok...πάντως είναι μεγάλη σύμπτωση...πριν λίγες μέρες έγγραψα έκθεση με θέμα:γραψτε ένα γράμμα σε μαθητές τις ελλάδας και να αναφέρεται φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα του νησιού...λοιπόν εξαρτάται σε πια πόλη θα είσαι....ένα αξιοθέατο που δεν πρέπει να χάσεις(ειδικά αν έρθεις χειμώνα) είναι ένα μονοπάτι της φύσης που υπάρχει στές πιο ορεινές περιοχές της λεμεσού...προχωράς κατά μήκος ενός μικρού ποταμού και καταλήγεις σε κάτι καταρράκτες,ονομάζεται καταρράκτης τον καλυδωνιών...μάλιστα όταν είναι χιονισμένα θυμίζει narnia!!!επίσης,πολύ θα σου πουν να επισκεφτείς την πετρα του ρωμιού η οποια είναι στην ουσία μια πετρα στην θάλασσα...εγώ σου λέω να μην πας...είναι το πιο ηλίθιο αξιοθέατο που έχω διει.κάπου αλλου που μπορείς να πας αν σου αρέσουν τα αρχαία είναι και ο αρχαίος οικισμός της χοιροκοιτίας που έχει δημιουργηθεί την εποχή του χαλκού(κατά την γνώμη μου είναι άδικος κόπος),επίσης υπάρχουν και ώρες παραλιες,και η ορεινές μας περιοχές όμως δεν πάνε και πίσω.μπορείς να δεις επίσης και διαφορα καστρα από την μεσαιωνική εποχή(αν συμπαθάς τα αρχαία βεβαια).υπάρχουν επίσης και διαφορες παραλιακή δρόμοι για περπάτημα...και όσο για διασκέδαση υπάρχουν τα mall(εμπορικα κεντρα)που νομίζω έχει κτιστεί ένα σε κάθε πόλη...αλλα δεν είμαι συγουρος.Και υπάρχουν και αλλα....η γνώμη μου είναι μια όμως:αν θες να πας διακοπές...μην προτίμησης την κύπρο.
Minerva McGonagall έγραψε:κοιτα στην προηγουμενη σελιδα γτ...
μαλλον θα μετακομισω εκει...
και δε θελω να φυγω!!!!
dREAm Girl έγραψε:Καλα, εσυ;