Εγώ δεν θυμάμαι και πολλά.Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να τα φτιάξω αλλά δεν θυμάμαι να έχω φτιάξει κανένα.
+20
Sectumsembra
George Weasley
Jace Wayland
Pansy Parkinson
Morgan le Fay
Berenice
Cassandra Black
@RtVaVa
FLEUR258
Leonie Vernier
Merlin Longstaff
Anastasia Black
Isabella Ermioni Cullen
Ms Padfoot
Fleur Delacour
Tom Marvolo Riddle
Poisonous_touch
Shichibukai
Merlin the Great
Hecate
24 απαντήσεις
Lego :P
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Lego :P
Slytherin Fiction Team
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°52
μου αρεσαν παρα πολυ οταν ημουν καπου στα 5-7 αλλα μετα τα παρατησα επειδη ξεκινησε η μανια μου με τα playmobil.Τωρα τα λατρευω και τα δυο το ιδιο αν και εχω πιο πολλα playmobil απ'οτι lego.
Η καλυτερη κατασκευη μου πρεπει να'ναι ο πυργος της Ραπουνζελ(η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και παρα πολλα lego, μονο μια κουτα γεματη απ'αυτα, ενω playmobil εχω 3 κουτες 2πλασιου μεγεθους)
Η καλυτερη κατασκευη μου πρεπει να'ναι ο πυργος της Ραπουνζελ(η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και παρα πολλα lego, μονο μια κουτα γεματη απ'αυτα, ενω playmobil εχω 3 κουτες 2πλασιου μεγεθους)
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°53
Είχα πάρα πολλά lego. Aκόμα τα έχω. Άρχισε με ένα πακέτο που μου πήρε η μαμά μου όταν ήμουν μικρή, και δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Μετά όμως επεκτάθηκα και πήρα κι άλλα μερικά από τα οποία ήταν ειδικά για να φτιάχνεις κάτι συγκεκριμένο και είχαν λουλούδια, πόρτες, παράθυρα, ρόδες, και θυμάμαι κι ένα πολύ γλυκό κεφαλάκι σκύλου. Το καλό μετά ήταν ότι είχα περισσότερα τουβλάκια με ματάκια ζωγραφισμένα πάνω. Έφτιαχνα διάφορα πράγματα που υπήρχαν στα βιβλιαράκια με τις φωτογραφίες έργων αλλά και δικά μου. Κυρίως σπίτια, καράβια,λουλούδια και μερικές βλακειούλες που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν. Στο δημοτικό στα αγγλικά είχαμε κάνει κάποτε ένα μάθημα που μιλούσε για Lego και ήμουν τρισευτυχισμένη.
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Jace Wayland- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11954
Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.
- Δημοσίευση Ν°54
Θελω να παρω λεγκο star wars! :O
Ποτε δεν τα εκανα μονος μου και θελω να δω αν θα καταφερω τωρα να συναρμολογησω κανενα
edit ομγκ μολις ειδα οτι ειχα ποσταρει περιπου ιδιο ποστ το 2010
αγνοηστε με
Ποτε δεν τα εκανα μονος μου και θελω να δω αν θα καταφερω τωρα να συναρμολογησω κανενα
edit ομγκ μολις ειδα οτι ειχα ποσταρει περιπου ιδιο ποστ το 2010
αγνοηστε με
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°55
Ωωωωω, ειχα και γω αλλα τα εχανα συνεχεια!
Το καλυτερο που ειχα φτιαξει ηταν ενα φορτηγακι. Αλλα ο,τι κι αν εφτιαχνα ποτε δεν το κρατουσα. Το χαλαγα αμεσως και ξαναρχιζα ή ξεκινουσα κατι και κατεληγα σε κατι αλλο... Οτι κατεβαζε η γκλαβα μου, το φτιαχνα. Χωρις σχεδιο. Αφηρημενη τεχνη (και πρασιν'αλογα )
Το καλυτερο που ειχα φτιαξει ηταν ενα φορτηγακι. Αλλα ο,τι κι αν εφτιαχνα ποτε δεν το κρατουσα. Το χαλαγα αμεσως και ξαναρχιζα ή ξεκινουσα κατι και κατεληγα σε κατι αλλο... Οτι κατεβαζε η γκλαβα μου, το φτιαχνα. Χωρις σχεδιο. Αφηρημενη τεχνη (και πρασιν'αλογα )
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Μia Melanie Hawkins- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7030
Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.
- Δημοσίευση Ν°56
Ααα παλιά ειχα πολλά...ήταν μια απτις αγαπημενες μου ασχολιες..αλλά τώρα τα εχω βαρεθει
Τaste me,drink my soul,show me things that I shouldn't know..
- Everything looks better when the sun goes down.: