thanks gia tis plhrofories!
+36
SiMoS
Rodolphus Lestrange
Morgan le Fay
Necro-Chriss
Merlin the Great
Mooncharmed
Tom Marvolo Riddle
RemousLupin
Narcissa
katerina
@RtVaVa
NymphadoraTonks
horklum
klarita
multi
panpol
`TakeR
ellinida-1-
ilianoulitca
Madame Maxime
ermionh
Pontikoouras
EL.J girl
elena!
Tonks15
to onoma mou ine alekos
R3dil
mixalis
Anastasia Black
e-voula
PaXaRoTi
Hermione92
Berenice
Pansy Parkinson
dark witch
Minister for Magic
40 απαντήσεις
Ζητούνται Δημοσιογράφοι!!
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Ζητούνται Δημοσιογράφοι!!
ok!!!!!
ellinida-1-- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 568
Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°52
Θελω και εγω να ειμαι δημοσιογραφος...Ξερετε το <<ταλεντο>> μου γιατι ειδη σας εχω στειλει για την εφημεριδα μια ιστορια και ενα ποιημα...
Ειμαι καλη και στα αρθρα...Τι λετε,με <<προσλαμβανετε?>>
Ειμαι καλη και στα αρθρα...Τι λετε,με <<προσλαμβανετε?>>
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°53
Είπαμε. Όποιος θέλει μπορεί να γράψει άρθρο...
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°54
guys εχω μια ερωτησουλα. Ποσο περιπου θελετε να ειναι το μηκος του αρθρου;;;;;
C. Addicts for the win.
`TakeR- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 522
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°55
8elo ki ego
Minister for Magic- Administrator
Minister of Magic - Αριθμός μηνυμάτων : 1299
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°56
Dan_LiZa έγραψε:guys εχω μια ερωτησουλα. Ποσο περιπου θελετε να ειναι το μηκος του αρθρου;;;;;
όσο θες εσύ...
anonymos έγραψε:8elo ki ego
όλοι μπορούν να γράψουν άρθρο
ellinida-1-- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 568
Ημερομηνία εγγραφής : 02/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°57
οκ!
αρχιζουμε να στελνουμε...!(σας εχω στειλει ηδη)
αρχιζουμε να στελνουμε...!(σας εχω στειλει ηδη)
panpol- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2008
- Δημοσίευση Ν°58
κι εγω θελω
`TakeR- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 522
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°59
οι προστατες πολλων ανθροπων
Harry Potter :Stag
Ron Weasley :Jack Russell Terrier
Hermione Granger :Otter
Ginny Weasley :Horse
Luna Lovegood :Hare
Albus Dumbledore :Phoenix
Lily Potter :Doe
Severus Snape :Doe
Minerva McGonagall :Tabby Cat
Dolores Umbridge :Cat
Arthur Weasley :Weasel
Nymphadora Tonks :Werewolf
Kingsley Shacklebolt :Lynx
Aberforth Dumbledore :Goat
Cho Chang :Swan
Seamus Finnigan :Fox
Ernie Macmillan :Boar
Harry Potter :Stag
Ron Weasley :Jack Russell Terrier
Hermione Granger :Otter
Ginny Weasley :Horse
Luna Lovegood :Hare
Albus Dumbledore :Phoenix
Lily Potter :Doe
Severus Snape :Doe
Minerva McGonagall :Tabby Cat
Dolores Umbridge :Cat
Arthur Weasley :Weasel
Nymphadora Tonks :Werewolf
Kingsley Shacklebolt :Lynx
Aberforth Dumbledore :Goat
Cho Chang :Swan
Seamus Finnigan :Fox
Ernie Macmillan :Boar
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°60
Μέσα στις επόμενες 1ο ημέρες θα σας στείλω και εγώ ένα άρθρο!Ελπίζω να μου βγει καλό
"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°61
παιδια εχω ζουμερα νεα για 6 και 7 ταινεια αλλα εκτος αυτου...θελω κι εγω..............
klarita- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 82
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°62
Έκλεισαν οι θέσεις παιδιά ενδιαφέρομαι κι εγώ!!
Μου αρέσει να γράφω άρθρα....Είμαι μέσα(εάν με δεχτείτε φυσικά)!!!
Μου αρέσει να γράφω άρθρα....Είμαι μέσα(εάν με δεχτείτε φυσικά)!!!
panpol- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 116
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2008
- Δημοσίευση Ν°63
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
horklum- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2673
Ημερομηνία εγγραφής : 13/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Και θα χαθώ,θα χαθώ,θα χαθώ,ένα πρωί,σε μια ελεύθερη ιδέα...
- Δημοσίευση Ν°64
έχουν κλείσει οι θέσεις?αν όχι,θέλω κι εγώ!
NymphadoraTonks- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 133
Ημερομηνία εγγραφής : 17/07/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°65
Κι εγω! Θελω αν γινεται να γραψω για μαγικα θεματα
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°66
Ρε παιδιά το ειπαν όποιος θέλει στέλνει άρθρο!
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°67
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρεις αδερφοί που ταξίδευαν μόνοι, σ'ένα μονοπάτι στο λυκόφως... Κάποτε έφτασαν σε ένα βαθύ ποτάμι που δεν μπορούσαν να το διασχίσουν με τα πόδια κι ήταν πολύ επικύνδινο για να κολυμπήσουν. Όμως οι τρεις αδερφοί κατείχαν τις μαγικές τέχνες, κι έτσι κούνησαν τα ραβδιά τους και εμφανίστηκε μια γέφυρα πάνω απ' το νερό. Ελιχαν φτάσει στα μισά της γ'εφυρας, όταν ένας κουκουλοφόρος τους έκλεισε το δρόμο. Ήταν ο Θάνατος. Ήταν θυμωμένος που έχασε τρία θύματα, γιατί συνήθως οι ταξιδιώτες πνίγοντανστο ποτάμι.Μα ο Θάνατος ήταν παμπόνηρος. Καμώθηκε πως συγχαίρει τα τρία αδέρφια για τα μάγια τους και είπε οτι είχαν κερδίσει ένα έπαθλο ο καθένας για την εξυπνάδα τους να του ξεφύγουν. Έτσι, ο μεγαλύτερος αδερφός ζήτησε το δυνατότερο ραβδί του κόσμου: ένα ραβδί που θα νικούσε πάντα στις μονομαχίες, ένα ραβδί άξιο του μάγου που νίκησε το Θάνατο! Κι ο Θάνατος πήγε σε μια κουφοξυλιά, έκοψε ένα κλαδί και του το έδωσε.
Κατόπιν, ο δεύτερος αδερφός, θέλησε να εξευτελήσει ακόμα περισσότερο το θάνατο και ζήτησε τη δύναμη να ανασταίνει τους νεκρούς. Τότε ο θάνατος του έδωσε μια πέτρα, λέγοντας του ότι αυτή είχε τη σύναμη να φέρνει πίσω τους νεκρούς. Και τέλος ο Θάνατος ρώτησε τον τρίτο τι δώρο ήθελε. Εκείνος, που δεν τον πολυεμπιστευόταν, του ζήτησε κάτι που θα του έδινε τη δυνατότητα να φύγει από αυτό το μέρος χωρίς να τον ακολουθήσει ο Θάνατος. Κι ο Θάνατος του έδωσε το δικό του αόρατπ μανδύα.
Ύστερα ο Θάνατος παραμέρισε κι άφησε τα τρία αδέρφια να συνεχίσουν το δρόμο τους , όπως κι έκαναν, συζητώντας την περιπέτειά τους και θαυμάζοντας τα δώρα του Θανάτου. Κάποια στιγμή, χωρίστηκαν για να πάρει ο καθένας το δικό του δρόμο. Ο πρώτος ταξίδεψε πάνω από μια εβδομάδα κι έφτασε σε ένα μακρινό χωριό, όπου αναζήτησε έναν άλλο μάγο, παλιό του γνωστό. Φυσικά, έχοντας το ραβδί από κουφοξυλιά για όπλο, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει στη μονομαχία που ακολούθησε. Αφήνοντας τον εχθρό του να κείτεται νεκρός, πήγε σ' ένα πανδοχείο, όπου άρχισε να καυχιέται για το πανίσχυρο ραβδί που τον έκανε ανίκητο, που το πήρε από τον ίδιο το Θάνατο. Την ίδια εκείνη νύχτα, ένας άλλος μάγος πήγε στο κρεβάτι που κοιμόταν ο μεγάλος αδερφός. Ο κλέφτης πήρε το ραβδί, και, για καλό και για κακό, έκοψε το κεφάλι του μεγάλου αδερφού. Έτσι ο Θάνατος πήρε τον πρώτο αδερφό.
Στο μεταξύ, ο δεύτερος αδερφός επέστρεψε στο σπίτι του. Εκεί έβγαλε την πέτρα και την έστριψε τρεις φορές στα χέρια του. Προς μεγάλη του χαρά, εμφανίστηκε μπροστά του η κοπέλα που ήλπιζε να παντρευτεί πρίν τον πρώορο θάνατό της. ΉΤαν όμως ψυχρή και θλιμμένη, σα να τη χώριζε από εκείνον ένα αόρατο πέπλο. Παρά την επιστροφή της στον κόσμο των ζωντανών, ήταν ένα ξένο σώμα εκεί και υπέφερε. Ο δεύτερος αδερφός, τρελαμένος από τον απελπισμένο έρωτά του, αυτοκτόνησε για να σμίξει στ'αλήθεια μαζί της. Κι έτσι ο Θάνατος πήρε και το δεύτερο αδερφό.
Ωστόσο, αν και ο Θάνατος έψαχνε πάρα πολλά χρόνια για τον τρίτο αδερφό, δεν κατάφερε να τον βρει. Μόνο όταν ο τρίτος αδερφός έφτασε σε βαθιά γεράματα,έβγαλε τον αόρατο μανδύα και τον έδωσε στο γιό του. Κι ύστερα υποδέχτηκε το Θάνατο σαν παλίό φίλο και τον ακολούθησε μετά χαράς, κι έφυγαν απ' αυτή τη ζωή σαν ίσοι...
Ελπίζω να σας αρέσει για τον προφήτη...
Κατόπιν, ο δεύτερος αδερφός, θέλησε να εξευτελήσει ακόμα περισσότερο το θάνατο και ζήτησε τη δύναμη να ανασταίνει τους νεκρούς. Τότε ο θάνατος του έδωσε μια πέτρα, λέγοντας του ότι αυτή είχε τη σύναμη να φέρνει πίσω τους νεκρούς. Και τέλος ο Θάνατος ρώτησε τον τρίτο τι δώρο ήθελε. Εκείνος, που δεν τον πολυεμπιστευόταν, του ζήτησε κάτι που θα του έδινε τη δυνατότητα να φύγει από αυτό το μέρος χωρίς να τον ακολουθήσει ο Θάνατος. Κι ο Θάνατος του έδωσε το δικό του αόρατπ μανδύα.
Ύστερα ο Θάνατος παραμέρισε κι άφησε τα τρία αδέρφια να συνεχίσουν το δρόμο τους , όπως κι έκαναν, συζητώντας την περιπέτειά τους και θαυμάζοντας τα δώρα του Θανάτου. Κάποια στιγμή, χωρίστηκαν για να πάρει ο καθένας το δικό του δρόμο. Ο πρώτος ταξίδεψε πάνω από μια εβδομάδα κι έφτασε σε ένα μακρινό χωριό, όπου αναζήτησε έναν άλλο μάγο, παλιό του γνωστό. Φυσικά, έχοντας το ραβδί από κουφοξυλιά για όπλο, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει στη μονομαχία που ακολούθησε. Αφήνοντας τον εχθρό του να κείτεται νεκρός, πήγε σ' ένα πανδοχείο, όπου άρχισε να καυχιέται για το πανίσχυρο ραβδί που τον έκανε ανίκητο, που το πήρε από τον ίδιο το Θάνατο. Την ίδια εκείνη νύχτα, ένας άλλος μάγος πήγε στο κρεβάτι που κοιμόταν ο μεγάλος αδερφός. Ο κλέφτης πήρε το ραβδί, και, για καλό και για κακό, έκοψε το κεφάλι του μεγάλου αδερφού. Έτσι ο Θάνατος πήρε τον πρώτο αδερφό.
Στο μεταξύ, ο δεύτερος αδερφός επέστρεψε στο σπίτι του. Εκεί έβγαλε την πέτρα και την έστριψε τρεις φορές στα χέρια του. Προς μεγάλη του χαρά, εμφανίστηκε μπροστά του η κοπέλα που ήλπιζε να παντρευτεί πρίν τον πρώορο θάνατό της. ΉΤαν όμως ψυχρή και θλιμμένη, σα να τη χώριζε από εκείνον ένα αόρατο πέπλο. Παρά την επιστροφή της στον κόσμο των ζωντανών, ήταν ένα ξένο σώμα εκεί και υπέφερε. Ο δεύτερος αδερφός, τρελαμένος από τον απελπισμένο έρωτά του, αυτοκτόνησε για να σμίξει στ'αλήθεια μαζί της. Κι έτσι ο Θάνατος πήρε και το δεύτερο αδερφό.
Ωστόσο, αν και ο Θάνατος έψαχνε πάρα πολλά χρόνια για τον τρίτο αδερφό, δεν κατάφερε να τον βρει. Μόνο όταν ο τρίτος αδερφός έφτασε σε βαθιά γεράματα,έβγαλε τον αόρατο μανδύα και τον έδωσε στο γιό του. Κι ύστερα υποδέχτηκε το Θάνατο σαν παλίό φίλο και τον ακολούθησε μετά χαράς, κι έφυγαν απ' αυτή τη ζωή σαν ίσοι...
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°68
Θα ήταν πιο χρήσιμο νομίζω να το στείλεις στην αρχισυντάκτρια!!!
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°69
μα όλοι εδώ τα στέλνουν... δες σε προηγούμενες σελίδες!!
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°70
Ερμιονη έγραψε: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρεις αδερφοί που ταξίδευαν μόνοι, σ'ένα μονοπάτι στο λυκόφως... Κάποτε έφτασαν σε ένα βαθύ ποτάμι που δεν μπορούσαν να το διασχίσουν με τα πόδια κι ήταν πολύ επικύνδινο για να κολυμπήσουν. Όμως οι τρεις αδερφοί κατείχαν τις μαγικές τέχνες, κι έτσι κούνησαν τα ραβδιά τους και εμφανίστηκε μια γέφυρα πάνω απ' το νερό. Ελιχαν φτάσει στα μισά της γ'εφυρας, όταν ένας κουκουλοφόρος τους έκλεισε το δρόμο. Ήταν ο Θάνατος. Ήταν θυμωμένος που έχασε τρία θύματα, γιατί συνήθως οι ταξιδιώτες πνίγοντανστο ποτάμι.Μα ο Θάνατος ήταν παμπόνηρος. Καμώθηκε πως συγχαίρει τα τρία αδέρφια για τα μάγια τους και είπε οτι είχαν κερδίσει ένα έπαθλο ο καθένας για την εξυπνάδα τους να του ξεφύγουν. Έτσι, ο μεγαλύτερος αδερφός ζήτησε το δυνατότερο ραβδί του κόσμου: ένα ραβδί που θα νικούσε πάντα στις μονομαχίες, ένα ραβδί άξιο του μάγου που νίκησε το Θάνατο! Κι ο Θάνατος πήγε σε μια κουφοξυλιά, έκοψε ένα κλαδί και του το έδωσε.
Ρε συ αυτό είναι απόσπασμα του βιβλίου. Δεν ζητάμε τέτοια άρθα...
katerina- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 446
Location : δευτερο αστρο δεξια και υστερα ολο ευθεια ως το πρωι
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°71
θα ηθελα κ γω ν γραψω αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειδους θεματα...αν μπορει καποιος ας μ πει τ περιπου θελετε...
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°72
Κοίταξε αυτα ολα ισχυαν για τον προηγούμενο προφήτη.Οποιος θέλει να γράψει κάτι για τον τωρινό δεν έχει παρα να γραψει περι ενός θέματος της επιλογής του και να το στείλει σε εμενα. Στη συνέχεια θα το προωθήσω στην mods and admins area και θα δουμε εαν θα το ενσωματώσουμε στο νέο τεύχος.
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
RemousLupin- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°73
ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?
RemousLupin- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°74
Α ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ?
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°75
Αν μπορείς απέφυγε το διπλά ποστ και μην γράφεις με κεφαλαία,είναι σαν να φωνάζεις.Θα συζητηθεί αν μπορείς να γράψεις,και θα σου απαντήσουμε σύντομα
Statler