κοριτσι ειναι
ασε με λεει προεδρο
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεεε???? Αστα να πανε!Anastasia Black έγραψε:παραξενο
κοριτσι ειναι
ασε με λεει προεδρο
Ναι ρε! Πχ την ωρα της ζωγραφικης ειχα ενα μπουκαλι πανω στο θρανιο μου και ειχε πολυ λιγο νερο μεσα. Το πηρε ο Αλεξης (ενα καμμενο) και εβαλε κιμωλια μεσα .Poisonous_touch έγραψε:Φυσικα πραγματα.dREAm Girl έγραψε:Γκρεμισαμε και λιιιιιγο την ταξη Καναμε και χαζομαριτσες.....
Poisonous_touch έγραψε:Θεικο.dREAm Girl έγραψε:Το κλασσικο the Imomortal Whatever (angels and demons) και το R.B. (angels and demons στυλ παλι ) που ειναι αρχικα απο το παρατσουκλι μουRea έγραψε:γεια σας
ρεα τι ζωγραφιζες στο θρανιο?
Ρεα θα στο παρουν τελικα? Και τι ειναι αυτοι οι τομοι Sin city?
Αναλογα με τα κεφια μου, ειναι και το θρανιο μουRea έγραψε:ωωω ωραιο ακουγεται αυτοPoisonous_touch έγραψε:Θεικο.dREAm Girl έγραψε:Το κλασσικο the Imomortal Whatever (angels and demons) και το R.B. (angels and demons στυλ παλι ) που ειναι αρχικα απο το παρατσουκλι μουRea έγραψε:γεια σας
ρεα τι ζωγραφιζες στο θρανιο?
γω μονο στιχους εγραφα
Και τον μπουγελωσες τον καημενο?dREAm Girl έγραψε: Ναι ρε! Πχ την ωρα της ζωγραφικης ειχα ενα μπουκαλι πανω στο θρανιο μου και ειχε πολυ λιγο νερο μεσα. Το πηρε ο Αλεξης (ενα καμμενο) και εβαλε κιμωλια μεσα .
Εγινε ασπρο το νερο. Μετα εβαλα κι εγω πρασινη κιμωλια γεμισα το μπουκαλι με νερο και το εριξα πανω στον Αλεξη μαζι με τον Παυλιτο (αλλος εξυπνος απο εκει!)
Νιιιιιιι !!!Poisonous_touch έγραψε:Και τον μπουγελωσες τον καημενο?
Ενα ελεεινο πρασινο ανοιχτο που σε αλλα σημεια ηταν σκετο ασπρο Ιου ηταν!Poisonous_touch έγραψε:Τι χρωμα πηρε?
Εννοω τι χρωμα πηρε ο Αλεξης.dREAm Girl έγραψε:Ενα ελεεινο πρασινο ανοιχτο που σε αλλα σημεια ηταν σκετο ασπρο Ιου ηταν!Poisonous_touch έγραψε:Τι χρωμα πηρε?
Μαζι με ολα τα αλλα που ειπα, εκεινος ηταν το pale white που λεμεPoisonous_touch έγραψε:Εννοω τι χρωμα πηρε ο Αλεξης.dREAm Girl έγραψε:Ενα ελεεινο πρασινο ανοιχτο που σε αλλα σημεια ηταν σκετο ασπρο Ιου ηταν!Poisonous_touch έγραψε:Τι χρωμα πηρε?
ομγ.dREAm Girl έγραψε:Μαζι με ολα τα αλλα που ειπα, εκεινος ηταν το pale white που λεμεPoisonous_touch έγραψε:Εννοω τι χρωμα πηρε ο Αλεξης.dREAm Girl έγραψε:Ενα ελεεινο πρασινο ανοιχτο που σε αλλα σημεια ηταν σκετο ασπρο Ιου ηταν!Poisonous_touch έγραψε:Τι χρωμα πηρε?
Οχι βεβαια! Γιατι να τον λυπηθω;Poisonous_touch έγραψε:ομγ.dREAm Girl έγραψε:Μαζι με ολα τα αλλα που ειπα, εκεινος ηταν το pale white που λεμεPoisonous_touch έγραψε:Εννοω τι χρωμα πηρε ο Αλεξης.dREAm Girl έγραψε:Ενα ελεεινο πρασινο ανοιχτο που σε αλλα σημεια ηταν σκετο ασπρο Ιου ηταν!Poisonous_touch έγραψε:Τι χρωμα πηρε?
Δεν τον λυπηθηκες τον ανθρωπο? Τι σου εκανε μετα?
Μπραβο καμαρι μου.dREAm Girl έγραψε:Οχι βεβαια! Γιατι να τον λυπηθω;Poisonous_touch έγραψε:ομγ.dREAm Girl έγραψε:Μαζι με ολα τα αλλα που ειπα, εκεινος ηταν το pale white που λεμεPoisonous_touch έγραψε:Εννοω τι χρωμα πηρε ο Αλεξης.dREAm Girl έγραψε:Ενα ελεεινο πρασινο ανοιχτο που σε αλλα σημεια ηταν σκετο ασπρο Ιου ηταν!Poisonous_touch έγραψε:Τι χρωμα πηρε?
Δεν τον λυπηθηκες τον ανθρωπο? Τι σου εκανε μετα?
Τιποτα δε μου εκανε. Ειχα κι αλλο απο το μαγικο υγρο
Rea έγραψε:
γω τον λυπαμαι παντως αυτον :P
ειρηνη μεχρι να μαζεψω τοσα λεφτα θα χω βρει κατι αλλο να ερωτευτω :P
θα τα ψαξω στην γερμανια καποια στιγμη που ναι πιο φθηνα :P
Ετσιιιιιιιι !!Poisonous_touch έγραψε:Μπραβο καμαρι μου.
Δε πρεπειRea έγραψε:
γω τον λυπαμαι παντως αυτον
Γιατι ειναι καμμενοςRea έγραψε:γιατι να μην τον λυπηθεις?
ΤιποταPoisonous_touch έγραψε:Δηλαδη δεν αντεδρασε καν? Ουτε μια βρισιτσα δεν σου ειπε?
Τι να πω.. Εισαι πολυ τυχερη. :PdREAm Girl έγραψε:ΤιποταPoisonous_touch έγραψε:Δηλαδη δεν αντεδρασε καν? Ουτε μια βρισιτσα δεν σου ειπε?
Σιγα που θα μου ελεγε!
- Σπόιλερ:
Τα ακουσε ΟΛΑ ο Παυλιτος