Το χω παράπονο που είμαι Σλι9.
9έλω τα παιδάκια μου να πάνε στο Γκριφ! άντεεε :P
ισως πανε...anthian9 έγραψε:Εγώ 9έλω κάποιον Γκρίφιντορ.
anthian9 έγραψε:Εγώ 9έλω κάποιον Γκρίφιντορ.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Πω, το Σλίθεριν έφαγε μεγάλη ήττα με τη δήλωση της Ανθής :P
Δε δέχομαι, αλλά τη συμπαθώ την Ανθή. Απλά είμαι λίγο τζώρας :PFleur Delacour έγραψε:Τον Τομ Μάρβολο Ριντλ; Μια χαρά είναι αλλά λίγο τζώρας :P
Δεν ξέρω αν θα δεχτεί :P
Εσύ είσαι Νταρμστρανγκ :PHecate έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Πω, το Σλίθεριν έφαγε μεγάλη ήττα με τη δήλωση της Ανθής :P
Δεν φανταζεσαι τι ηττα... θα κλαιμε και θα χτυπιομαστε ολοι μαζι στον κοιτωνα το βραδυ :P
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Εσύ είσαι Νταρμστρανγκ :PHecate έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Πω, το Σλίθεριν έφαγε μεγάλη ήττα με τη δήλωση της Ανθής :P
Δεν φανταζεσαι τι ηττα... θα κλαιμε και θα χτυπιομαστε ολοι μαζι στον κοιτωνα το βραδυ :P
Ξέρω ότι δεν πτοείστε εύκολα εσείς καμάρια μ. :Hecate έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Πω, το Σλίθεριν έφαγε μεγάλη ήττα με τη δήλωση της Ανθής :P
Φτου σου Λίζα.Lizakiii έγραψε:... και θα υποστηριξουμε καθε κινηση του για να τα ξαναβρει μαζι της.
SiMoS έγραψε:βασικα ο λευτερης ντρεπεται να αποκαλυψει οτι δεν εχει ξεπερασει ακομα τη νικολ.
anthian9 έγραψε:καλά μωέ..παίρνω πίσω το Φτου σου! :P
οποτε επιστρεφουμε στο δημητρη.anthian9 έγραψε:καλά μωέ..παίρνω πίσω το Φτου σου! :P
Lizakiii έγραψε:Σορρυ αλλα εγω θελω ξανα JT
Όχιιιιι!SiMoS έγραψε:οποτε επιστρεφουμε στο δημητρη.anthian9 έγραψε:καλά μωέ..παίρνω πίσω το Φτου σου! :P
τον θες;
anthian9 έγραψε:Όχιιιιι!SiMoS έγραψε:οποτε επιστρεφουμε στο δημητρη.anthian9 έγραψε:καλά μωέ..παίρνω πίσω το Φτου σου! :P
τον θες;
Εγώ 9α περιμένω τον ιδανικό Γκρίφιντορ.
Φτου σου που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις :PTom Marvolo Riddle έγραψε:Με ποιον τα έφτιαξε η Νικόλ;