Ρεα σταρμπαξ ησουν? :P Πρεπει να σε ειχανε ταλαιπωρησει αρκετα γιατι φαινεται σαν να χεις παραδωθει στην μοιρα σου και τους αφηνεις να βγαζουν οσες φωτοζ θελουν :P
Γιαννα απιστευτη φωτο. Εντελως χυμα στο κυμα :P
Hecate έγραψε:εχμ, ναι... στιγμη βαρεμαρας στο ναυπλιο. ηθελα να βαλω τη μπεμπα να αυτοφωτογραφηθει αλλα συνειδητοποιησα οτι χωραγε και το κεφαλι μου διπλα οποτε...
- Σπόιλερ:
Rea έγραψε:
λοιπον σημερα βγηκαμε με τους φιλους μου κ γενικα την χαν δει φωτογραφοι κλπ
so.
- Σπόιλερ:
CassandraBlack έγραψε:Φταίει η γωνία λήψης μάλλον :P Πάντως Κατερίνα είσαι κούκλα!
Ρέα δεν χρειάζεται να ξαναπώ ότι θέλω και τα δαντελένια γάντια και το κρεμαστό σου :P
Πάρτε μία κι από μένα:
- Σπόιλερ:
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Hecate έγραψε:εχμ, ναι... στιγμη βαρεμαρας στο ναυπλιο. ηθελα να βαλω τη μπεμπα να αυτοφωτογραφηθει αλλα συνειδητοποιησα οτι χωραγε και το κεφαλι μου διπλα οποτε...
- Σπόιλερ:
Ρε αφεντικό, παρ' όλο που είναι θεϊκή φώτο, αν την δεις από μακριά σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως είσαι σε λαιμητόμο :P
έντιτ: επειδή ζούλεψα, θα βάλω κι εγώ :P
- Σπόιλερ:
lol έτσι είμαι γενικά,στον κόσμο μουE-vampire έγραψε:Πολύ ομορφία έπεσε ξαφνικάααα =D
Πώς το πάθατε? =P
Εκάτη τα λόγια είναι περιττά...θεά όπως πάντα.
Ρέα έχεις τέλειο μαλλί...απλά! :P (και θέλω το δαντελένιο γαντίιιιι....:P)
geo ωραίος...αν και λίγο χαμένος outer space..? ;P
Tom θα συμφωνήσω με την Λίζα...γιατί δεν κοιτούσες στα δεξιά σου??? :P :P :P
Αλλά ναι έχεις στυλ...πολύ ωραίος. ;P
geo-almighty έγραψε:lol έτσι είμαι γενικά,στον κόσμο μουE-vampire έγραψε:Πολύ ομορφία έπεσε ξαφνικάααα =D
Πώς το πάθατε? =P
Εκάτη τα λόγια είναι περιττά...θεά όπως πάντα.
Ρέα έχεις τέλειο μαλλί...απλά! :P (και θέλω το δαντελένιο γαντίιιιι....:P)
geo ωραίος...αν και λίγο χαμένος outer space..? ;P
Tom θα συμφωνήσω με την Λίζα...γιατί δεν κοιτούσες στα δεξιά σου??? :P :P :P
Αλλά ναι έχεις στυλ...πολύ ωραίος. ;P
Αχά :PRea έγραψε:αυτην την εβγαλε η αγαθα?
Μάλλον επειδή έγινε σε επίσημο photosession οπότε παίρναμε πόζες και δεν βγαίναμε σαν χαζοχαρούμενα :PMerlin The Great έγραψε:Κασσανδρα...νομιζω οτι αυτη η φωτο σου ειναι η πιο διαφορετικη σου!
Λευτέρης ο γούτσου-γούτσουTom Marvolo Riddle έγραψε:
- Σπόιλερ:
Αν πειραξεις ποτε το μαλλι σου, θα σε πνιξω, να το ξερεις!RemousLoupin έγραψε:
Και γιανα μην χάλσω το σερί ομορφιάς, ας βάλω κι εγώ
- Σπόιλερ: