Necro-Chriss έγραψε:εμας βασιζετε παραπανω στις γλωσσες...για παραδειγμα... αυτο ειναι το προγραμμα μου... μονο δυο διαλλειματα..το ενα δεκαλεπτο το αλλο μισαωρο...παλι καλα... μου αρεσουνε τα διαλλειμματα
οντως ειναι τελειο το προγραμμα...αν και δεν καταλαβαινω γτ καθημερινα γαλλικα αγγλικα και ιταλικα... τουλαχιστον δεν κανουμε καθημερινα τα μαθημτικα...
Καλά Χρiστούγεννα σε Όλους παιδιά!!!! Μerry Christmas to every one!!!!!!!!
από The Voice of Eternity Σαβ Σεπ 12, 2009 9:38 pm
Necro-Chriss έγραψε:εμας βασιζετε παραπανω στις γλωσσες...για παραδειγμα... αυτο ειναι το προγραμμα μου... μονο δυο διαλλειματα..το ενα δεκαλεπτο το αλλο μισαωρο...παλι καλα... μου αρεσουνε τα διαλλειμματα
εγώ δεν τα παο καλά με τες ξένες γλώσσες...ωστόσο persi με συμπαθούσαν πολύ η καθηγητές και είχα καλους βαθμούς..όσο για τα ιταλικά εμείς δεν κάνουμε οποτε δεν ξέρω αν μου αρεσουν....αλλα τι εννοείς με το τουλάχιστον δεν κάνουμε καθημερινά μαθηματικά?εγώ τα λατρεύω
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Rea13 έγραψε:Σε ζηλευω τοσο πολυ! Πραγματικα! Εχεις τρομερο προγραμμα! Αν και αν ειχα αυτο το προγραμμα, θα ηθελα παραπανω ωρες μουσικη και ιστορια.... Ισως και καποια αλλη ξενη γλωσσα....
Rea13 έγραψε:
Necro-Chriss έγραψε:οντως ειναι τελειο το προγραμμα...αν και δεν καταλαβαινω γτ καθημερινα γαλλικα αγγλικα και ιταλικα...
Πλακα μου κανεις;;;;;; Αυτο ειναι το καλο!!!!
πες τα ρε ρεα... μαζι και ισπανικα, γερμανικα...
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
imiemos prigipas έγραψε:που την βρίσκετε την όρεξη για ξένες γλώσσες?εγώ λίγα αγγλικά ξέρω..άντε και ελάχιστα γαλλικά...
Πρεπει να κανεις πλακα! Εχεις ιδεα ποσο χρησιμες ειναι οι ξενες γλωσσες;; Εσυ επρεπε να ειχες το δικο μου προργαμμα εκτος σχολειου να δω τι θα εκανες! Το θεμα δεν ειναι αν σου αρεσουν τωρα αλλα τι θα γινει μετα.
εμενα μου τα πριζει η γιαγια μου πως ειναι ωραιο και ειναι ενδιαφερον και ωπς ειναι χρησιμο και πως μπορεις να γινεις μεταφραστης ξενων γλωσσων με καλα λεφτα....νταξει εμενα μου αρεσουνε..λατρευω ξενες γλωσσες..τα μαθηματα που μας βαζουνε για σπιτι δεν μου αρεσουν
Καλά Χρiστούγεννα σε Όλους παιδιά!!!! Μerry Christmas to every one!!!!!!!!
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
imiemos prigipas έγραψε:που την βρίσκετε την όρεξη για ξένες γλώσσες?εγώ λίγα αγγλικά ξέρω..άντε και ελάχιστα γαλλικά...
Πρεπει να κανεις πλακα! Εχεις ιδεα ποσο χρησιμες ειναι οι ξενες γλωσσες;; Εσυ επρεπε να ειχες το δικο μου προγαμμα εκτος σχολειου να δω τι θα εκανες! Το θεμα δεν ειναι αν σου αρεσουν τωρα αλλα τι θα γινει μετα.
θα συμφωνησω. αν δε ξες ξενες γλωσσες.... σιτ ιν πολυχρονις... ασε που τρελλαινομαι για ξενες γλωσσες!!
και η γιαγια σου κρις, εχει δικιο. θα κανεις περιουσια....
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
από The Voice of Eternity Σαβ Σεπ 12, 2009 10:11 pm
Necro-Chriss έγραψε:γτ δεν κανεις στο σχολειο??? η μηπως εισαι πρωτη γυμνασιου???
δεν είμαι πρώτη...ξέρω κάτι ελάχιστα γαλλικά μονο από το σχολειο...και αγγλικά παο και φροντιστήριο αλλα και παο και στο σχόλιο αλλα πάλι...δεν είναι αρκετές η γνώσης από 5 μονο χρονια φροντιστήριο...καλά η λέξη λίγα αγγλικά ήταν λίγο υπερβολική...ασπουμε πως ξέρω μέτρια...και ιταλικά εμείς δεν κάνουμε στο γυμνάσιο οποτε δεν μπορώ να ξέρω..αλλα βρίσκω πιο χρήσιμα και πιο ωραία τα μαθηματικά και τέτοιου είδους μαθήματα...