Γουσταρωωω... Και να ειχαμε ενα ανεξιχνιαστο εγκλημα, αφου ο δολοφονος το εσκασε και ειχε πλαστη ταυτοτητα.
Τι λεμε θεε μου... Ειδες? Γενημενη πρακτορας του ncis ειμαι...
Σπόιλερ:
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Θα το θελα πολυ αλλα δεν το βλεπω... Απο Δευτερα λογικα. Θα σηκωσω ολο το public. Οχι οτι δεν το εχω κανει μεχρι τωρα, αλλα λεμε τωρα... :P
(ομοικαταληξεια. )
Εχεις παει ποτε?
Τα πανταααα!! (βιβλια, σιντι, ντιβιντι, υπολογιστες, καφετερεια, τα παντα! ) Ρωτα και την Ρεα να σου πει. Ειναι στο Συνταγμα. Να περασεις καμια φορα να μου πεις εντυπωσεις... Ειναι τελειααα... Εγω πηγαινω καθε διμηνο. :P :P
:ooo: :ooo: :ooo: :ooo: Και ποσα χαλας την φορα? :P
Ενταξει αγαπητουλινι... Καλη ορεξη. :geia:
αναλογα τι θα παρω :P εχθες ας πουμε πηρα μια συλλογη ποιηματων κ ενα dvd κ εδωσα 25 ευρω. οταν αποφασισω βεβαια να αγορασω τους τομους του sandman θα πρεπει να μου αυξησουν τα προνομια πελατισσας :P
Συμφωνω. Τοσα λεφτα τους δινουμε. Αντε. :P Εχεις και εσυ καρτουλα?
ε ναιιιι αφου παιρνω τοσα βιβλια να χανω την εκπτωση? :P πολλα λεφτα ρε γαμωτο. μερικες φορες νομιζω οτι δουλευω μονο για 3 μαγαζια. το public, το solaris κ την ιριδα. ευτυχως καφεδες πλεον δε πολυπληρωνω, παω εδω κ 5 χρονια στο ιδιο μαγαζι κ μονιμως με κερνανε :P
Και να σου πω... Εκει που λενε για την καρτα μελους, οτι με την δευτερη αγορα σου δινουν κατι δωρο, τι εννοουνε? :P Γιατι εγω δωρακι δεν εχω παρει ακομα. :P
Εγω ομως που την εβγαλα περσι θυμαμαι οτι δωρακι δεν μου εδωσαν. Οι αχρηστοι. :P
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
από Isabella Ermioni Cullen Παρ Σεπ 04, 2009 9:04 pm
Hi ! τι κανετε ; Καλα να περασεις Κονι
[b][u][justify]Το γεγονος οτι ειμαι νεος
δεν σημαινει πως αποτελω απειλη. Το οτι σου ειμαι αγνωστος δεν πρεπει παντα να σε τρομαζει. Ανοιξε λοιπον τα χερια σου για να με δεχτεις και δεν θα χασεις τιποτα πια στη ζωη....