Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κόκκινο κρασί; :P
Αγαπάμε Σαμιώτικο
Και μαυροδάφνη; :P
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κόκκινο κρασί; :P
Αγαπάμε Σαμιώτικο
CassandraBlack έγραψε:Αν λες τη Mike's Irish Bar, ήμουν εκεί πέρσι το Halloween :P
Η μαυροδάφνη είναι ΤΟ ποτό. Τέλος. Και τα ρακόμελα είναι ωραία άμα κάνει ψόφο :P
RemousLoupin έγραψε:CassandraBlack έγραψε:Αν λες τη Mike's Irish Bar, ήμουν εκεί πέρσι το Halloween :P
Η μαυροδάφνη είναι ΤΟ ποτό. Τέλος. Και τα ρακόμελα είναι ωραία άμα κάνει ψόφο :P
To ρακόμελο όντως για το κρύο είναι βάλσαμο.. Άντε πότε θα αρχίσουν τα κρύα; :P
Καμιά μάρκα μαύρης μπύρας έχετε να προτείνετε;
E-vampire έγραψε:Heineken, Mythos και Corona...
Αυτό είναι άκυρο, υπάρχουν και πάμπολλα γλυκά ποτά.Constance έγραψε:kaiser... πλακα κανω!
καμια
εχουν μια αθλια πικρη γευση. απορω τι βρισκετε στο ποτο, οτι και αν ειναι αυτο
Εξαρτάται. Αν την πίνεις τρώγοντας πχ σουβλάκια, είναι ένα πολύ ωραίο συνοδευτικό-λένε, εμένα δεν μου αρέσει έτσι.Constance έγραψε:ωραια, ανελυσε μου τι βρισκεις στην μπυρα
1. είναι ελαφρύ ποτό (με μερικές εξαιρέσεις :P )Constance έγραψε:ωραια, ανελυσε μου τι βρισκεις στην μπυρα
CassandraBlack έγραψε:1. είναι ελαφρύ ποτό (με μερικές εξαιρέσεις :P )Constance έγραψε:ωραια, ανελυσε μου τι βρισκεις στην μπυρα
2. ταιριάζει πολύ με σουβλάκι και πίτσα
3. την προτιμώ από τα αναψυκτικά που το μόνο που έχουν μέσα είναι διοξείδιο του άνθρακα
4. το καλοκαίρι που το κρασί δεν τραβιέται είναι η ιδανική λύση (ακολουθούν τα κοκτέιλ)