Εχμμμ..Βρείτε μου. :P
- Σπόιλερ:
- Ρε κόννυ μ τα παραλές =|
SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
Ηθελες.SiMoS έγραψε:δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
οχι δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Ηθελες.SiMoS έγραψε:δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
- Σπόιλερ:
Τελος!
SiMoS έγραψε:οχι δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Ηθελες.SiMoS έγραψε:δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
- Σπόιλερ:
Τελος!
τελεια και παυλα._
Ηθελες και δε θα σε ρωτησω. Τελος ειπα.SiMoS έγραψε:οχι δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Ηθελες.SiMoS έγραψε:δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
- Σπόιλερ:
Τελος!
τελεια και παυλα._
μη μου βαζεις εμενα μη τα παρω. :PRea13 έγραψε:Ηθελες και δε θα σε ρωτησω. Τελος ειπα.SiMoS έγραψε:οχι δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Ηθελες.SiMoS έγραψε:δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
- Σπόιλερ:
Τελος!
τελεια και παυλα._
Και να τα παρεις τι θα γινει;SiMoS έγραψε:μη μου βαζεις εμενα μη τα παρω. :PRea13 έγραψε:Ηθελες και δε θα σε ρωτησω. Τελος ειπα.SiMoS έγραψε:οχι δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Ηθελες.SiMoS έγραψε:δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
- Σπόιλερ:
Τελος!
τελεια και παυλα._
θα καταστρεψω τη Γη.Rea13 έγραψε:Και να τα παρεις τι θα γινει;SiMoS έγραψε:μη μου βαζεις εμενα μη τα παρω. :PRea13 έγραψε:Ηθελες και δε θα σε ρωτησω. Τελος ειπα.SiMoS έγραψε:οχι δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Ηθελες.SiMoS έγραψε:δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
- Σπόιλερ:
Τελος!
τελεια και παυλα._
Εσυ και η κορη που θες ; Σαν το Χιτλερ;SiMoS έγραψε:θα καταστρεψω τη Γη.Rea13 έγραψε:Και να τα παρεις τι θα γινει;SiMoS έγραψε:μη μου βαζεις εμενα μη τα παρω. :PRea13 έγραψε:Ηθελες και δε θα σε ρωτησω. Τελος ειπα.SiMoS έγραψε:οχι δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Ηθελες.SiMoS έγραψε:δεν ηθελα.Rea13 έγραψε:Και του χρονου στην επετειο σας...SiMoS έγραψε:αντε παιδια, και του χρονου!
- Σπόιλερ:
Ηθελε να πει ο Σιμος....
- Σπόιλερ:
Τελος!
τελεια και παυλα._