Μαρια, ακου. (φλερ :P ) Σου ειπα οτι μου πηραν αιμα πριν δυο μηνες περιπου για κατι εξετασεις. Τις εκαναν ολες εκτος απο μια. Και τωρα πρεπει να με ξανατρυπησουν. Γιατι σε 'μενα?
Δεν γινεται, Κωσταντινα συγγνωμη. :/
Ειδες? Ξυπνησε το Μαρακι.
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Ναι το γρουσουζεψαμε... Δεν ξερω... Λογικα πριν απο το σχολειο.
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Γιατι τι παραγγειλατε και ξεχασε να σας φερει κουταλια? :P
Τεσπα, παω και εγω να διαβασω κανενα βιβλιο... Καληνυχτα και προσεξε τα ονειρα σου. :P :geia:
αχα... Και εγω αρκετα καλα... Το πρωι βασικα ημουν χαλια...γιατι προσπαθπυσαμε να βρουμε με τος φιλες μου μερα για να παμε να δουμε το 6ο χαρι και διμιουργηθηκαν εντασεις. Τωρα βεβαια μετα την βολτουλα,μια χαρα ειμαι ...και μαλλον βρηκαμε τελικα και ποτε θα παμε!
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...