Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Εμενα ηταν η μερα μου χθες... Συνηθως κοιμαμαι στις 1 αλλα αμα θελω να το ξενυχτησω το ξενυχταω! :P
Χτες δεν ειχα ορεξη.
Καλη ορεξηηηη... :geia:
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Χθες; Παναγια μου εριξα τρελο γελιο! Μου αρεσαν περισσοτερο η Κωστουλα, ο Σακης, το νοσοκομειο, ο τρελος που ηθελε να πεσει απο το μπαλκονι... Γενικα ολα μου αρεσαν εκτος απο τον Παλαιοκωστα
Εχεις πυρετο και καθεσαι υπολογιστη; Πηγαινε να ξαπλωσεις καλε!
Με την Κωστουλα ηταν πολυ αστειος αν και μπορω πως εκει εκανε ενα μικρο λαθακι: το παρατραβηξε πολυ το θεμα. Δεν προκειται να πω τι ακριβως εκανε σε περιπτωση που θελουν να δουν την παρασταση κι αλλοι, αλλα στο τελος ειχε καταληξει το θεμα too much.