Τωρα δεν λεμε για τον Hannes ! :Pyaoikillerpilze έγραψε:εννοω οτι στην αρχη ηταν πολυ straight για να πανε και να κατσουν ετσι απλα σε καποιον XD
Κακως.....! Δεν επρεπε!yaoikillerpilze έγραψε:μετα αρχισε ο hannes τις ανωμαλιες με τα eyeliner
Τωρα δεν λεμε για τον Hannes ! :Pyaoikillerpilze έγραψε:εννοω οτι στην αρχη ηταν πολυ straight για να πανε και να κατσουν ετσι απλα σε καποιον XD
Κακως.....! Δεν επρεπε!yaoikillerpilze έγραψε:μετα αρχισε ο hannes τις ανωμαλιες με τα eyeliner
Λιγα για τον Fabi ! :Pyaoikillerpilze έγραψε:για ολους μιλαμε :P
Πολυ καλυτερος απο αυτον που εχουν τωρα.... :Pyaoikillerpilze έγραψε:ειδικα ο ανδρακλας το πρωην μπασο
Εχουμε πει τι ειναι ο Hannes....Ας μην λεμε τα ιδια!yaoikillerpilze έγραψε:εμ δεν επρεπε αλλα το εκανε =.="
Θες να πουμε τι ειναι ο Halbig J. ? :Pyaoikillerpilze έγραψε:κοιτα ο φαμπης δεν ειναι η οσια μαρια
Κουβεντα στον Ρομπ για να στον φερω οταν παω να κλεψω τα αδελφια! :Pyaoikillerpilze έγραψε:εννοειται ο andy μας
Οπως το live που τριβοταν στην "θαυμαστρια"?yaoikillerpilze έγραψε:ε παντα εχουμε θεματα προς αναλυση γι'αυτο το εξαιρετικο παιδι
Εχω πολλα να πω για τον Φαμπι αλλα ειμαι καλο παιδακι και δεν μιλαω/ ποσταρω!yaoikillerpilze έγραψε:δε χρειαζεται το αναλυσαμε αυτο
Δεν με ξερεις καλα.....yaoikillerpilze έγραψε:κοιτα δυστυχως εχουν χαθει τα ιχνη του andy εδω και 2-3 χρονια οποτε δεν μπορεις να κανεις κατι
Wtf ?yaoikillerpilze έγραψε:και η συνεντευξη που τριβοταν στον μαξ μη σου πω
Η Οσια Φαμπις ( :P ) οπως τον εχουμε ξαναπει, ειναι στην πραγματικοτητα κρυφοHannes! Στο λεω, αυτος θα γινει πολυ χειροτερος απο τον Jo....!yaoikillerpilze έγραψε:ελα πες το καμαρι μου μη το κρατας μεσα σου
Ειμαι αδελφη της πρωην Arian! Τι περιμενες?yaoikillerpilze έγραψε:αληθεια? ΟοΟ"
Μεσα ειμαιyaoikillerpilze έγραψε:ελα μσν να σου δειξω