Kαλα μην με πιστευεις!! Γιατι σου τη δινουν τι σου εκαναν οι ανθρωποι οι οποιο ερχονται στην Ελλαδιτσα μας και δινουν τα ωραια λεφτακια τους σε μας????
Κοιτα δεν ειναι και το τοπ του πολιτισμου, ειναι ωραιο μερος και ειναι διπλα στη θαλασσα, και γενικα εχει ησυχια... αν και εγω θα προτιμουσα να μενω καπου με περισσοτερο κοσμο...
Η ησιχια ειναι καλο πραγμα απλως εχεις συνηθησει αυτο και το εχεις βαρεθει για αυτο το λες αλλα αμα πας καπου οπου θα εχει πολυ κοσμο θα μουρλαθεις και θα λες μια χαρα ημουν με την ησιχια μου!!
Εγω εδω στο Ριο ειμαι μια χαρα και βουνο και θαλασσα και λιγοι κατικοι το χειμωνα ομως γιατι το καλοκκερι γινετε της ποπης!!
Αααα φανταζομαι^^ Το καλυτερο ειναι να μην μενεις ολο το χρονο σε ενα μερος, αλλα να αλλαζεις παραστασεις. Και τωρα εγω πρεπει να βγω, χαρηκα που τα ειπαμε!! Bb!! :geia:
Αριθμός μηνυμάτων : 18162 Ηλικία : 30 Location : Εκεί που όλα ειν' ωραία... Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
Χαχα ναι!! Την Ελένη την έχω πρήξει, όλο τέτοια της γράφω γιατί βαριέμαι να αλλάξω την γλώσσα στα αγγλικά!! Της λέω σμρ, πάμε να δούμε το Αϊς Έϊτζ? Φυσικά δεν κατάλαβε οτι εννοούσα το Ice Age! :P