SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
Εσυ εισαι γυμνος ομως :P
SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
εσυ εισαι με εσωρουχα που ποιος ξερει απο που τα πηρες και τι εχουν πανω τους.Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
SiMoS έγραψε:εσυ εισαι με εσωρουχα που ποιος ξερει απο που τα πηρες και τι εχουν πανω τους.Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
εσυ κανεις τη δουλεια του φανουρη του καμπουρη!Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ εισαι με εσωρουχα που ποιος ξερει απο που τα πηρες και τι εχουν πανω τους.Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
Καθε βραδυ τα αποστειρωνω. Επισης εγω δεν ερχομαι σε επαφη με τον πελατη αλλα με τους συγγενεις του. !
SiMoS έγραψε:εσυ κανεις τη δουλεια του φανουρη του καμπουρη!Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ εισαι με εσωρουχα που ποιος ξερει απο που τα πηρες και τι εχουν πανω τους.Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
Καθε βραδυ τα αποστειρωνω. Επισης εγω δεν ερχομαι σε επαφη με τον πελατη αλλα με τους συγγενεις του. !
δεν εισαι ταμειας! εσυ τους κοβεις τα νυχια!Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ κανεις τη δουλεια του φανουρη του καμπουρη!Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ εισαι με εσωρουχα που ποιος ξερει απο που τα πηρες και τι εχουν πανω τους.Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
ΤΑΜΙΑΣ ειμαι. Δεν τους παω βολτα με το οχημα.... Εσυ εισαι που τους φτιαχνεις. Και μη με ξαναπεις καμπουρη ουτε Φανουρη
- Σπόιλερ:
:P :P :P :P
FoNikos21 έγραψε:Ωστε δε με πιστεύεις
SiMoS έγραψε:δεν εισαι ταμειας! εσυ τους κοβεις τα νυχια!Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ κανεις τη δουλεια του φανουρη του καμπουρη!Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ εισαι με εσωρουχα που ποιος ξερει απο που τα πηρες και τι εχουν πανω τους.Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
ΤΑΜΙΑΣ ειμαι. Δεν τους παω βολτα με το οχημα.... Εσυ εισαι που τους φτιαχνεις. Και μη με ξαναπεις καμπουρη ουτε Φανουρη
- Σπόιλερ:
ψεμματιαρα.Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:δεν εισαι ταμειας! εσυ τους κοβεις τα νυχια!Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ κανεις τη δουλεια του φανουρη του καμπουρη!Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ εισαι με εσωρουχα που ποιος ξερει απο που τα πηρες και τι εχουν πανω τους.Maniana έγραψε:SiMoS έγραψε:εσυ φορας εσωρουχα.Maniana έγραψε:Εγω φοραω ρουχα εσυ μολις δηλωσες οτι δεν φορας :P
- Σπόιλερ:
Οχιιιιιιι Εσυ το κανεις αυτο :P
Mας ζηλεύουν και θέλουν να χαλάσουν την ευτυχία μαςMary Jane έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Ωστε δε με πιστεύεις
Πολύ συχνά με βάζεις σε υποψίες και δεν μου πολυαρέσει αυτό... :hmm: