Καθεστε και συζητατε για το καλοκαιρι..
Η χειροτερη περιοδος ειναι απο τον Ιανουαριο μεχρι το Πασχα
Maniana έγραψε:Εμενα μου αρεσει η μυρωδια των βιβλιων που ειναι καινουρια...
me too... συμφωνω σε ολα..Poisonous_touch έγραψε:Maniana έγραψε:Εμενα μου αρεσει η μυρωδια των βιβλιων που ειναι καινουρια...
Την λατρευω...
Αλλα μετα τα βιβλια γινονται...Ας τα να πανε.
Τα δικα μου ειδικα ειναι γεματα με σχεδια απο μαυρο στυλο. :P
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μην σε αλλάξουν τμήμα:\
εγω ειχα αυτο το αγχος φετος και θα το ξαναχω τωρα με την αρχη της νεας σχολικης χρονιας...Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μην σε αλλάξουν τμήμα:\
ωχ.... τοσο περιπλοκο ειναι?Tom Marvolo Riddle έγραψε:Στην πρώτη λυκείου ανάλογα με το μάθημα επιλογής,και δεύτερο κριτήριο είναι το αρχικό γράμμα του επιθέτου.
Στην δευτέρα ανήκεις σε δύο τμήματα,ένα της κατεύθυνσης και ένα της γενικής.Στο πρώτο είσαι με τα παιδιά που α)έχουν την ίδια κατεύθυνση και β)τα αρχικά του επιθέτου είναι κοντά,ενώ στο τμήμα γενικής παιδείας είσαι ανάλογα με το μάθημα επιλογής,και στις περισσότερες περιπτώσεις είσαι με τα παιδιά που ήσουν στην πρώτη.
Σιμο,και του χρόνου θα το χεις.Κι εγώ το χω,ειδικά έτσι πως γίναν τα πράγματα τώρα.
Ειρήνη,χωρίς να θέλω να σε αγχώσω,φέτος στο τμήμα μου(Α5) είχαμε 4 παιδιά από Α. :P
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ειρήνη,χωρίς να θέλω να σε αγχώσω,φέτος στο τμήμα μου(Α5) είχαμε 4 παιδιά από Α. :P
Ήταν τα παιδιά που είχαν διαλέξει γερμανικά(14 συνολικά σε όλο το σχολείο) και έξι της πληροφορικής που περισσέψαμε :PΠως γινεται αυτο??
ναι μου το ειχες πει...Tom Marvolo Riddle έγραψε:^Ναι,από όσο ξέρω χρειάζεται 8 ή 10 για να γίνει τμήμα.Στο χα πει :P Εγώ στην πρώτη είχα πληροφορική,φέτος ήμουν ανάμεσα σε αστρονομία και σχέδιο,με περισσότερες πιθανότητες για το πρώτο.Πήρε όμως αστρονομια ένα τσόφλι που αναθεμά με αν ξέρει τι πήρε,για αστρολογία το πέρασε 100% και άλλαξα αμέσως.Αλλά ντάξει,και το σχέδιο δε με χαλάει
Ήταν τα παιδιά που είχαν διαλέξει γερμανικά(14 συνολικά σε όλο το σχολείο) και έξι της πληροφορικής που περισσέψαμε :PΠως γινεται αυτο??
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Maniana έγραψε:Ποσα ατομα ειναι σε καθε τμημα maximum ?
SiMoS έγραψε:ναι μου το ειχες πει...
θα διαλλεξω μαλλον πληροφορικη...
στη Β κι εγω ή αστρονομία ή σχέδιο....
την αστρονομια όμως τη φοβαμαι γιατι θα λενε για τα ζωδια τα βουρλα που εχουμε εδω..
αυτα ειναι ικανα να φερουν και τη λιτσα μητερα!Tom Marvolo Riddle έγραψε:Maniana έγραψε:Ποσα ατομα ειναι σε καθε τμημα maximum ?
Εξαρτάται από τους χώρους που έχετε..:\SiMoS έγραψε:ναι μου το ειχες πει...
θα διαλλεξω μαλλον πληροφορικη...
στη Β κι εγω ή αστρονομία ή σχέδιο....
την αστρονομια όμως τη φοβαμαι γιατι θα λενε για τα ζωδια τα βουρλα που εχουμε εδω..
Ναι ρε φίλε,έλεος με το κάθε μπάζο:\
Γερμανικά στο Δημοτικό; Εννοείς φροντιστήριο την περίοδο που ήσουν δημοτικό;Maniana έγραψε:εγω εκανα γερμανικα στο παλιο μου σχολειο και εχω και πτυχιο αλλα δεν λεει τωρα να παω να καθομαι να κανω Γερμανικα που καναμε στο Δημοτικο
Hecate έγραψε:(almost the) same here. ημουν ιδιωτικο στο δημοτικο και καναμε απο την πρωτη μεχρι την εκτη καθε μερα αγγλικα (4 μονοωρα και ενα 2ωρο) και απο την τριτη μεχρι την εκτη 3 φορες την εβδομαδα γαλλικα (2 μονοωρα και ενα 2ωρο) ενω εκανα παραλληλα αγγλικα και γαλλικα απο την τριτη δημοτικου σε φροντιστιριο