mary jane δεν φαίνεται πως είναι το είδωλο σου η χιλαρι!τώρα έχω σοκαριστει απο αυτην την τρομερή αποκάλυψη!!! :ooo:
- Σπόιλερ:
- πλακίτσα :P κι εμένα μ'αρέσει η χιλαρι :yeah:
Μετρια πραγματα....AliceCullen έγραψε:Μαράκι, μπορούμε να βοηθήσουμε?
Καλά Ρέα μου, εσυ?
Mary Jane έγραψε:Έλενα λολ!!!
Μπα, δεν μπορείτε..
Δεν είναι και μεγάλη βλακεία, διορθώνεται!!
Απλά είχαμε πει να βγούμε σήμερα το βράδυ και εγώ πήγα αλλού και καθυστέρησα και του το ακύρωσα τελευταία στιγμή...
Θα δούμε αύριο...
Θενκσ για το ενδιαφέρον!
Που πήγε βρε η θετική σου ενέργεια?Rea13 έγραψε:Μετρια πραγματα....AliceCullen έγραψε:Μαράκι, μπορούμε να βοηθήσουμε?
Καλά Ρέα μου, εσυ?
Τελικα την ειδες τη "φιλη" σου ?
EL.J girl έγραψε:Άλις δεν σε είδα χθες.. γι αυτό το είπα!
AliceCullen έγραψε:Που πήγε βρε η θετική σου ενέργεια?Rea13 έγραψε:Μετρια πραγματα....AliceCullen έγραψε:Μαράκι, μπορούμε να βοηθήσουμε?
Καλά Ρέα μου, εσυ?
Τελικα την ειδες τη "φιλη" σου ?
Ασε, μεγάλο φιάσκο η ιστορία.. Δεν ξέρω αν ειναι για γέλια ή για κλάμματα..
AliceCullen έγραψε:Πριν μερικές μέρες μεσα στην τρελή χαρά δεν ήσουν?
Να πω, να γελάσετε λιγάκι..
Α, btw, πήρα και μια άλλη φίλη μου μαζί, να 'ναι καλά η κοπέλα που ήρθε..
1) η "φιλη" μου, ενώ είχαμε ραντεβού στις 7, 7 και 5 μου έστειλε μύνημα οτι θα αργήσει και ήρθε 7 και 20..
2) Μας έσερνε 2 ώρες απο το ένα μαγαζί στο άλλο για ένα σορτσάκι που θα θα φορούσε μόνο μια φορά, και τελικά πήρε παντελόνι μέχρι το γόνατο, αυτό που τις έλεγα να κάνει απο την αρχή..
3) Πάμε για καφέ, αλλά δεν είχε τραπέζι στην αγαπημένη μας καφετέρια.. Οπότε λέμε με την φίλη μου να πάμε πρώτα να φάμε κάτι μέχρι να αδειασει κανενα τραπεζι.. Η "φιλη" μου, μας λεει, "εγω βρηκα μια παρέα και δεν πειναω κιόλας, πηγαίνετε να φάτε και θα πιασω τραπεζι μολις αδειασει" παμε να φαμε, βρίσκει τραπεζι, τρωμε σαν τα γουρουνια για να μην την στησουμε, 10 παρα είμασταν εκεί.. Με το που καθόμαστε μας λέει "είδα εναν τύπο μέσα σε ένα αμάξι να πηγαίνει στο λημνείο -εκεί κοντά στην καφετέρια είναι αυτό- και παω μισο λεπτο να τον ξεχ*σω" μας αφηνει την τσαντα της και φευγει! Ήρθε 11 με 11 και.. Παλι καλα που ειχα και την αλλη την φιλη μου..