Χαρι Ποτερ έγραψε:και εγω Ζω αφου καταφερα σημερα να μην πατησω 2 πεζους στο μαθημα οδηγησης!!!!!!!!!!
Παλι τα ιδια?
Χαρι Ποτερ έγραψε:και εγω Ζω αφου καταφερα σημερα να μην πατησω 2 πεζους στο μαθημα οδηγησης!!!!!!!!!!
Δεν κανεις μαθηματα τον Αυγουστο που θα εχουν φυγει ολοι ? :PΧαρι Ποτερ έγραψε:Ναι αλλα ευτηχως να ειναι καλα ο δασκαλος που εχει και αυτος τα πεταλια
και πατησε το φρενο!!!!!!
Ναι! Αυτοι θα την πληρωσουν!Χαρι Ποτερ έγραψε:Δεν γινετε και τωρα εχουν κλησει ολοι και εγω τα κανω στα γτηγορα για να το παρω πριν μπω στο στρατο για αυτο
Ρε κατα αλλα ειμαι πολυ καλος απλως τι να κανω
που βρεθηκανε μπροστα μου ολος τυχαια ???????????
Τυχαια παντα! :P :PLizakiii έγραψε:Την αλλη φορα, να εμφανιστουν σκυλια και να τα πατησεις οκ;
Χαρι Ποτερ έγραψε:Εγινε τοτε!!!!! :shy:
Τουλαχιστον δεν ηταν ανθρωπος :PΧαρι Ποτερ έγραψε:εμμμμμμμμ
Εχω πατησει ενα αχηνο απο προχτες που ειχα παει στην παραλια στις διακοπες και το ποδι μου ειναι χαλια !!!!!!!
Χαρι Ποτερ έγραψε:εεεεεεεεεε
τι ανθρωπος ?????εγω ειμαι ο ανθρωπος που μου την εδωσε ο παλιο αχηνος και εχω καμια 20ρια κρφια μεσα στο ποδι μου!!!!!!!!
Ειναι η καλυτερη ωρα Σοφια!Fleur Delacour έγραψε:4 το πρωί για μπάνιο στη θαλασσα; Ο γαλατάς του Μπομπ Σφουγγαράκη είσαι;
Εγω ειμαι μικρη Θοδωρη! Εσυ γερασες!Χαρι Ποτερ έγραψε:γαλατας οχι αλλα ημουνα διακοπες και η παρεα ειπε να παμε για μπανιο τι να εκανα και εγω????
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λιγα τα λογια σου :@: :@: :@: :@: :@: :@:
για την ηλικια μου μικρο ε μικρο
Ειναι καλυτερα οταν δεν βλεπεις παντα.... Μερικες εκπληξεις ειναι καλες....Fleur Delacour έγραψε:Χαράματα; Αγριεύομαι, θέλω να βλέπω τι κολυμπάει δίπλα μου.