RemousLoupin έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Το να απαγορευτει τελειως θα θεωρηθει κατι σαν ρατσιστικο. Δεν ειμαι υπερ σε αυτο.
'Ασε που δεν πρόκειται να συμβει ποτέ... Τόσες πολυεθνικές βρίσκονται από πίσω...
Ολοκληρη μαφια υπαρχει. :P
RemousLoupin έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Το να απαγορευτει τελειως θα θεωρηθει κατι σαν ρατσιστικο. Δεν ειμαι υπερ σε αυτο.
'Ασε που δεν πρόκειται να συμβει ποτέ... Τόσες πολυεθνικές βρίσκονται από πίσω...
'Ασε που δεν πρόκειται να συμβει ποτέ... Τόσες πολυεθνικές βρίσκονται από πίσω...Varonos έγραψε:Κάτι σαν ρατσιστικό είναι επίσης να μην έχουμε καθαρό αέρα να αναπνεύσουμε οι μη καπνιστές.
Ας μην τα παραλέμε... Αν σε ενοχλεί ο καπνός στον δρόμο, πας στην άκρη κι αν σε ενοχλεί στο μαγαζί, ζητάς ο καπνιστής να μεταφερθεί στο τμήτα των καπνιστών. Δεν νομίζω πως υπάρχει τόσο μεγάλο ζήτημα.harry potter hermione έγραψε:σοστα
Σωστά.
Varonos έγραψε:Δηλαδή κάθε φορά που θα ενοχλούμαι, θα πρέπει να σπαταλώ μισή ώρα κυνηγώντας τους υπευθύνους; Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια με το βούρδουλα. Ο Έλληνας πρέπει να αλλάξει από μόνος του νοοτροπία.
ΑΦΡΟ έγραψε:Ως παιδι καπνιστων εχω μπουχτισει με δαυτο...Εχω δοκιμασει λιγες φορες για να ικανοποιησω την ανασφαλεια μου(μη σου πουν οτι δεν εισαι μεσα στα πραγματα)αλλα καταλαβα οτι η μαγκια ειναι το να μην καπνιζεις ειδικα τωρα που εχουμε τετοια ενημερωση για τις αρνητικες του επιπτωσεις,γι αυτο και ειμαι κατα και δε προκειται να ξανακαπνισω
ΑΦΡΟ έγραψε:Ως παιδι καπνιστων εχω μπουχτισει με δαυτο...Εχω δοκιμασει λιγες φορες για να ικανοποιησω την ανασφαλεια μου(μη σου πουν οτι δεν εισαι μεσα στα πραγματα)αλλα καταλαβα οτι η μαγκια ειναι το να μην καπνιζεις ειδικα τωρα που εχουμε τετοια ενημερωση για τις αρνητικες του επιπτωσεις,γι αυτο και ειμαι κατα και δε προκειται να ξανακαπνισω
Dan_Liza έγραψε:ΑΦΡΟ έγραψε:Ως παιδι καπνιστων εχω μπουχτισει με δαυτο...Εχω δοκιμασει λιγες φορες για να ικανοποιησω την ανασφαλεια μου(μη σου πουν οτι δεν εισαι μεσα στα πραγματα)αλλα καταλαβα οτι η μαγκια ειναι το να μην καπνιζεις ειδικα τωρα που εχουμε τετοια ενημερωση για τις αρνητικες του επιπτωσεις,γι αυτο και ειμαι κατα και δε προκειται να ξανακαπνισω
Αυτην την "μαγκια" την περναει και μια γνωστη μου που βλεποντας ολη την παρεα του bf της να καπνιζει και ολους τους "ιν" του σχολειου να το κανουν αυτο, εδω και δυο μηνες αρχισε το καπνισμα.
Πραγματικα δεν βλεπω για πιο λογο γινεται αυτο.
Varonos έγραψε:Σύμφωνοι. Επίσης, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να δείξεις στον Έλληνα ότι το να φοράει τη ζώνη είναι απαραίτητο, όμως μόλις αυξήθηκαν τα πρόστιμα άρχισαν να τη φοράνε οι περισσότεροι. Γνώμη μου είναι ότι με την επιβολή ποινών και προστίμων για το κάπνισμα μπορεί να μπούμε σε καλό δρόμο.
elliza έγραψε:ΑΦΡΟ έγραψε:Ως παιδι καπνιστων εχω μπουχτισει με δαυτο...Εχω δοκιμασει λιγες φορες για να ικανοποιησω την ανασφαλεια μου(μη σου πουν οτι δεν εισαι μεσα στα πραγματα)αλλα καταλαβα οτι η μαγκια ειναι το να μην καπνιζεις ειδικα τωρα που εχουμε τετοια ενημερωση για τις αρνητικες του επιπτωσεις,γι αυτο και ειμαι κατα και δε προκειται να ξανακαπνισω
Συμφωνω και μενα οι γονεις μου ειναι παθιασμενοι δεν θελω με τπτ να καταληξω σαν κι αυτους!
elliza έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Αυτην την "μαγκια" την περναει και μια γνωστη μου που βλεποντας ολη την παρεα του bf της να καπνιζει και ολους τους "ιν" του σχολειου να το κανουν αυτο, εδω και δυο μηνες αρχισε το καπνισμα.
Πραγματικα δεν βλεπω για πιο λογο γινεται αυτο.
Οπως το ειπε και η Αφρο ανασφαλεια αλλα και Βλακεια νομιζω, μπορει επισης οι φιλοι αυτοι του bf της να της κανουν "πλυση εγκεφαλου"...
elliza έγραψε:.Ανθρωποι μεγαλοι που εχουν πια εθιστει το καταλαβαινω πως θελει μεγαλη θεληση και προσπαθεια για να το κοψουν αλλα αυτοι ουτε τις συνεπειες του καπνισματος γνωριζαν ουτε αν το κοψουν προκειται να διορθωσουν τη ζημια που εχουν κανει στην υγεια τους αλλα παιδια στην ηλικια μας που ξερουμε πραγματα για το τσιγαρο το θεωρω μεγαλη ανοησια να αρχισουν το καπνισμα!
Lazarus_Black έγραψε:elliza έγραψε:.Ανθρωποι μεγαλοι που εχουν πια εθιστει το καταλαβαινω πως θελει μεγαλη θεληση και προσπαθεια για να το κοψουν αλλα αυτοι ουτε τις συνεπειες του καπνισματος γνωριζαν ουτε αν το κοψουν προκειται να διορθωσουν τη ζημια που εχουν κανει στην υγεια τους αλλα παιδια στην ηλικια μας που ξερουμε πραγματα για το τσιγαρο το θεωρω μεγαλη ανοησια να αρχισουν το καπνισμα!
Εγω ειμαι φανατικος καπνιστης και οι γονεις μου ειναι καπνιστες και θελω να σου πω elliza οτι γνωριζουν πολυ (γνωριζουμε εννοω..) πολυ καλα τις επιπτωσεις του τσιγαρου και τις γνωριζουμε πολυ καλυτερα απο ολους οσους δεν καπνιζουν γιατι της ζουμε..
Δεν κανω προπαγανδα υπερ του καπνισματος αλλα δεν θελω να ζω τριγυρο μου την προπαγανδα κατα.. Αυτοι που ξεκινουν την προπαγανδα κατα (βλεπε κυβερνηση) θα επρεπε να σκεφτουν οτι αυτη τη στιγμη η Ελλαδα εχει να λυσει πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο την προσωπικη εξαρτηση ορισμενων ανθρωπων..
(Και μην νομιζεις οτι σου επιτιθομαι or something απλα το σχολιο σου ηταν προς το τελος lol..)
Gellert έγραψε:Και εγω θα συμφωνησω! Ειναι σαν να παιρνετε καθε μερα ενα ξυραφι και να κοβεται μικρα- μικρα κομματακια απο το σωμα σας! Με μαθηματικη ακριβεια θα συμβει καποια στιγμη, αυτο που συμβαινει και στο καπνισμα! Θα καταληξετε να εχετε φαει οι ιδιοι τον οργανισμο σας!
Εγω εχω να προσθεσω οτι οι ανθρωποι που καπνιζουν- για μενα, ειναι τουλαχιστον ανωριμοι!
Δεν κανω προπαγανδα υπερ του καπνισματος αλλα δεν θελω να ζω τριγυρο μου την προπαγανδα κατα.. Αυτοι που ξεκινουν την προπαγανδα κατα (βλεπε κυβερνηση) θα επρεπε να σκεφτουν οτι αυτη τη στιγμη η Ελλαδα εχει να λυσει πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο την προσωπικη εξαρτηση ορισμενων ανθρωπων..
Lazarus_Black έγραψε:elliza έγραψε:.Ανθρωποι μεγαλοι που εχουν πια εθιστει το καταλαβαινω πως θελει μεγαλη θεληση και προσπαθεια για να το κοψουν αλλα αυτοι ουτε τις συνεπειες του καπνισματος γνωριζαν ουτε αν το κοψουν προκειται να διορθωσουν τη ζημια που εχουν κανει στην υγεια τους αλλα παιδια στην ηλικια μας που ξερουμε πραγματα για το τσιγαρο το θεωρω μεγαλη ανοησια να αρχισουν το καπνισμα!
Εγω ειμαι φανατικος καπνιστης και οι γονεις μου ειναι καπνιστες και θελω να σου πω elliza οτι γνωριζουν πολυ (γνωριζουμε εννοω..) πολυ καλα τις επιπτωσεις του τσιγαρου και τις γνωριζουμε πολυ καλυτερα απο ολους οσους δεν καπνιζουν γιατι της ζουμε..
(Και μην νομιζεις οτι σου επιτιθομαι or something απλα το σχολιο σου ηταν προς το τελος lol..)
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Kατα άλλα, δεν καπνίζω όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και επειδή τις περισσότερες φορές ο καπνός προέρχεται από εκμετάλλευση (παιδικής και μη) εργασίας, κάτι που για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχει νόημα να φωνάζουμε ότι απαιτούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και στην πράξη να μην κάνουμε ούτε το ελάχιστο.
RemousLoupin έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Kατα άλλα, δεν καπνίζω όχι μόνο για λόγους υγείας, αλλά και επειδή τις περισσότερες φορές ο καπνός προέρχεται από εκμετάλλευση (παιδικής και μη) εργασίας, κάτι που για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχει νόημα να φωνάζουμε ότι απαιτούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και στην πράξη να μην κάνουμε ούτε το ελάχιστο.
Ξέρεις, πολύ ωραίο αυτό που είπες. Έχεις σκεφτεί όμως πόσα άλλα πράγματα κάνεις στην καθημερινή σου ζωή, που αντιτίθενται εμμέσως στα εργασιακά διακαιώματα; Σιγουρα πολλά... Από τα ρούχα που φοράς μέχρι τα πράγματα που αγοράζεις... Εννοείται πως δεν σου λέω 'κάπνισε, άλλωστε κάνεις άλλα τόσα' απλά σου υπενθυμίζω ότι όσο κι αν προσπαθείς -ίσως όχι πάντα- θα αποκλίνεις από τις όποιες ιδεολογίες σου.
Βγαίνω όμως εκτός θέματος.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Αν μιλάς σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθώ να ελέγχω πως παρασκευάζεται οτιδήποτε από τα είδη που χρησιμοποιώ. Αν μιλάς πιο γενικά, συμφωνώ απόλυτα, όμως από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε για να σταματήσει αυτό, σωστά;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Λόγοι υγείας τώρα. Ένα τσιγάρο αφαιρεί από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι λίγα λεπτά, εξαρτάται από τον οργανισμό και το είδος του τσιγάρου. Αν μπορούσαμε να ζήσουμε άπειρη ζωή θα ήταν καλά, αλλά από τη στιγμή που ο χρόνος μας πάνω στη Γη είναι αυστηρώς πεπερασμένος, για μένα είναι ανόητο να τον μειώνουμε.