εγω λεω οτι εφοσον εχουμε τελειωσει τα 7 χρονια Χογκουαρτς να παμε και στο Beuxbaton και αμα η ιδεα απορριφθηκε να ξανασυζητηθει οσες φορες γινεται ωσπου να γινει το Beuxbaton...
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
θα ηθελα να ειμαι κι εγω μεσα αν υλοποιηθει η ιδεα δεν γινεται οι μαθητες του νταρμστανγκ να ειναι και του μπομπατον? αν οχι να γινονται μονομαχιες και διαγωνισμους αναμεσα σε αυτα τα σχολεια
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Σορρυ αλλα τι λετε για να κανουμε το μπομπατον μια μεταβατικη σχολη δηλαδη εννοω αφου καποιος εχει τελειωσει το Χογκουαρτς να ερχεται στο Μπομπατον για μαθηματα τα οποια συγκεκριμενα ατομα βαζουν θα ηταν τελειο να μαθαιναμε μαγεια μεσω του ιντερνετ!!! σας παρακαλω σκεφτητε το και ετσι!!