E-vampire έγραψε:Και μην ξεχνάμε Nosferatu, Tristania, The Dark Theatre, Demether, Mortal Love, The Cure, Diary Of Dreams, Tiamat κτλπ κτλπ....
Προσθέτω και τους "The Mission"
Ορισμένα τραγούδια τους, όπως το Severina, είναι αρκετά αξιόλογα...
E-vampire έγραψε:Και μην ξεχνάμε Nosferatu, Tristania, The Dark Theatre, Demether, Mortal Love, The Cure, Diary Of Dreams, Tiamat κτλπ κτλπ....
RemousLoupin έγραψε:όπως επίσης δεν είναι ούτε οι Nightwish κι οι Epica και άλλα symphonic metal συγκροτήματα που συχνά αναφέρονται ως γκόθικ. Ανήκουν σ'άλλο μουσικό είδος, με αρκετά κοινά στοιχεία με την γκόθικ μουσική, εξίσου αξιόλογο θα 'λεγα, χωρίς όμως να αποτελεί ούτε στάση ζωής ούτε ιδεολογία...
Christy έγραψε:Σορι για το σπαμ, αλλα οι evanescence τι θεωρουνται? Παω να τους πω ροκ, μου κατεβαζει καντηλια ενας φιλος μου, παω να τους πω μεταλ και σηκωνεται διαμαρτυρια με κατι παιδια που ξερω, πανω που αρχισα να τους λεω γκοθικ ερχεστε εσεις και λετε οτι δεν ειναι γκοθικ. Τι ειναι??????
EL.J girl έγραψε:Οι Nightwish είναι συμφωνική μέταλ όπως και οι Within Temptation
Και οι έπικα είναι doom μέταλ λόγω των death φωνιτικών τους!
RemousLoupin έγραψε:Christy έγραψε:Σορι για το σπαμ, αλλα οι evanescence τι θεωρουνται? Παω να τους πω ροκ, μου κατεβαζει καντηλια ενας φιλος μου, παω να τους πω μεταλ και σηκωνεται διαμαρτυρια με κατι παιδια που ξερω, πανω που αρχισα να τους λεω γκοθικ ερχεστε εσεις και λετε οτι δεν ειναι γκοθικ. Τι ειναι??????
Όπως έχει ειπωθεί και πιο πάνω, οι Evanescence είναι alternative rock/metal μπάντα. Mπορούν όμως να διακριθούν και σοιχεία symphonic αλλα και nu metal μουσικής... Με λίγα λόγια έχουν προσαρμόσει μια ποικιλία μουσικών ειδών στα μέτρα τους. Ο όρος alternative rock/metal τους ταιριάζει καλύτερα πιστεύω...
Rea έγραψε:η μουσικη τους ναι pop rock
η amy lee χρησιμοποιει gothic αισθητικη στην εμφανιση της (αρα κ στα βιντεο που ανεφερες πριν) κ προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι γκοθου
αρα ναι ποζερια :P
Constance έγραψε:Rea έγραψε:η μουσικη τους ναι pop rock
η amy lee χρησιμοποιει gothic αισθητικη στην εμφανιση της (αρα κ στα βιντεο που ανεφερες πριν) κ προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι γκοθου
αρα ναι ποζερια :P
αποψη σου, αποψη μου.