το just dance ηταν καλο για τις πρωτες 10-15 φορες που το ακουσα. αλλα αν ακουσω αλλη ΜΙΑ φορα το poker face θα βαλω φωτια στον ραδιοφονικο σταθμο. γκρρρ
Μολις γυρισα απο κατασκηνωση, και προειδοποιω: μια ακομα φορα να ακουσω τα τραγουδια της και θα γινει χαμος. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. Ρε, την εχει ψωνισει η γυναικα! Πηγε ενας τροχονομος να της κοψει κληση και του λεει οτι ειναι σταρ και μπορει να κανει οτι θελει!
RAVENCLAW Study hard.Party harder
Lost and insecure You found me, you found me Lying on the floor Surrounded, surrounded Why'd you have to wait? Where were you, where were you? Just a little late You found me...
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
χμ. μωρε την ξερω σιγουρα σαν φυσιογνωμια κ λογικα θα χω ακουσει κ τα τραγουδια της απλα δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι της οποτε κ να ακουσω καποιο τραγουδι της δε θα καταλαβω οτι ειναι δικο της
Μου αρέσουνε περισσότερο κάποια slow κομμάτια της. Όπως το paparazzi και το brown eyes Δεν είναι και πολλά..αυτά είναι τα slow της. :P Βασικά, το έχουνε παράκανει και καταντάς να τα μισείς τα τραγούδια όπως πχ το Just Dance.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
εγω ακουω καθε μερα στο λεοφωρειο οταν παω στο σχολειο τα εξης τραγουδια της...love game poker face just dance and boysboysboys...οντως καταντανε βαρετα αλλα με ξυπνανε το πρωι μιας και εινια δυναμικα...αυτο ειναι ο καφες που παιρνω...καφες αλα γκαγκα
Καλά Χρiστούγεννα σε Όλους παιδιά!!!! Μerry Christmas to every one!!!!!!!!
Πιστευω πως εκανε καλη αρχη με ενα δισκο με πολλες επιτυχιες μεσα .....Αν βγαλει και δευτερο CD με τοσες επιτυχιες θα την λατρεψω!
I'm going to kill you, Harry Potter. I'm going to destroy you. After tonight, no one will ever again question my power. After tonight if they speak of you, they'll only speak of how you begged for death. And how I being a merciful Lord... obliged.
Hecate έγραψε:πω πω... πως μπορεις? το ποκερφεις ειδικα δεν παλευεται με τιποτα...
καλα το ποκερφεις ειναι σπαστικο αλλα τωρα εχω προσθεσει κι αλλα ποπ τραγουδια στην συλλογη μου... ειλικρινα ειναι πολυ βαρετο να πηγαινω σχολειο σαν το ζομπι.... γκαγκα παρα ζομπι
Καλά Χρiστούγεννα σε Όλους παιδιά!!!! Μerry Christmas to every one!!!!!!!!