κι εσενα...Connie Cullen έγραψε:ρε σιμο, εγω που με και κουμπαρα, δεν θα με αφησεις να ρθω με γοβες?
- Σπόιλερ:
καλημερααααααααααα
εχω ετοιμο το γενεαλογικο σου δεντρο σεβ!
κι εσενα...Connie Cullen έγραψε:ρε σιμο, εγω που με και κουμπαρα, δεν θα με αφησεις να ρθω με γοβες?
- Σπόιλερ:
καλημερααααααααααα
ναι!!FoNikos21 έγραψε:Χωράει σε μια σελίδα;
SiMoS έγραψε:Κοριτσια, ο γαμος θα ειναι απλος... γι αυτο, θα ειμαστε ολοι γυμνοι. αλλωστε καλοκαιρι εχουμε.
εγω θα φορεσω μονο 1 γραβατα και τιποτα αλλο.
οι υπολοιποι τελειως γυμνοι.
SiMoS έγραψε:Κοριτσια, ο γαμος θα ειναι απλος... γι αυτο, θα ειμαστε ολοι γυμνοι. αλλωστε καλοκαιρι εχουμε.
εγω θα φορεσω μονο 1 γραβατα και τιποτα αλλο.
η νυφη μονο γοβες θα φοραει που ξερει οτι με αναβουν κιολας.
οι υπολοιποι τελειως γυμνοι.
ρεα, κι εγω σ αγαπω.
Σου ειπα χτες στο msn μπαμπαFoNikos21 έγραψε:Ρέα θέλω εξηγήσεις
Τι εστί Antonio?
Λες ψεμματαRea13 έγραψε:Σου ειπα χτες στο msn μπαμπαFoNikos21 έγραψε:Ρέα θέλω εξηγήσεις
Τι εστί Antonio?
Σου αφησα μηνυμα στο msn....FoNikos21 έγραψε:Λες ψεμματαRea13 έγραψε:Σου ειπα χτες στο msn μπαμπαFoNikos21 έγραψε:Ρέα θέλω εξηγήσεις
Τι εστί Antonio?
Ειμαι μικρη αρα πρεπει να εχω γονεις ...EL.J girl έγραψε:Εμ Ρέα μου τι τους ήθελες τους γονείς???
Δεν βλέπεις εμένα που δεν δίνω εξηγήσεις σε κανένα?
Τωρα ειναι νονα μουEL.J girl έγραψε:Κοίτα Ρέα μου.... παράτα τους γονείς κ ακολούθησε το παράδειγμα της πρώην μαμας σου...Σοφή η Σοφία!!!!
FoNikos21 έγραψε:Α...... τώρα θυμήθηκα, ένας αχρείος και άξεστος τουρίστας που γνωρίσαμε στους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης :P
Μόνο τα αρχαία σου έδειξε Ρέα;
Και λίγα λέωPoisonous_touch έγραψε:η περιγραφη σου νικο με σκοτωνει...
Δε φοράω... έχω φυσικό άρωμαPoisonous_touch έγραψε:μηπως ειναι η κολονια σου?
Μην λες ανοησίες... έχω απαγορεύσει στη Μαρία να μαγειρεύει ψάρια, τα σιχαίνομαι! :PRea13 έγραψε:Το ψαρι που φτιαχνει η μαμα θα ειναι
FoNikos21 έγραψε:Δε φοράω... έχω φυσικό άρωμαPoisonous_touch έγραψε:μηπως ειναι η κολονια σου?