από elena! Τρι Ιουλ 14, 2009 11:58 pm
Βασικά εγώ το προκάλεσα δηλαδή δε μου συνέβη τυχαία.
Ηθελα να κάνω γιατι ακουγοταν ωραίο.
Ειχα λοιπόν διαβάσει κάπου πως άμα λες στο ξυπνιο σου συνέχεια "ονειρεύομαι?" θα σου αποτυπωθει τοσο ετσι ωστε και στο όνειρο θα αναρωτηθεις το ίδιο πράγμα.
Ετσι μετά από μια εβδομάδα που ρωταγα σαν τρελή τον εαυτό μου αν ονειρεύομαι καταφερα να κάνω.
Θυμάμαι ήταν ένα όνειρο-εφιάλτης. Ηταν μια φίλη μου(την οποια την είχε κυριεύσει κάτι κακό στο όνειρο) η οποία με οδηγούσε στο σαλόνι που ήταν πολύ σκοτεινά και ήξερα πως κάτι κακό βρισκοταν εκεί. Ξαφνικά σταματάω στη μέση της διαδρομής και λέω"ονειρεύομαι?"
επειδη δεν ήταν διαφορετικο το σπίτι σκέφτηκα να ελέγξω αλλιώς αν ονειρεύομαι και τράβηξα το δάχτυλο μου το οποίο και μάκρυνε!(γιατί λένε οτι για να είσαι σιγουρος οτι ονειρεύεσαι αν τραβήξεις το δάχτυλο σου θα μακρύνει, αν το φως είναι ανοιχτο και πατήσεις το διακόπτη δεν θα γίνει τίποτα και το αντίστροφο,αν κλείσεις το ένα σου μάτι δεν θα βλέπεις τη μύτη σου με το άλλο κ.τ.λ). Οπότε χαρούμενη εγώ(εντομεταξυ αυτή η "φίλη" μου με κοίταζε με μίσος-ειρωνία) θέλησα να φύγω από εκει. Σκέφτηκα λοιπόν έντονα ενω έκλεισα τα μάτια πως όταν θα τα ανοίξω θα βρισκομαι σε ενα ωραίο μερος με δάσος και παλάτι. Τα άνοιξα σίγουρη πως δε θα είχε γίνει τίποτα αλλά τελικά όλα όσα ήθελα ήταν εκεί όμως άρχισαν να θωλώνουν και αισθανομουν οτι ξυπνάω. Και δυστυχώς ξύπνησα
Αλλη μια φορά που το είχα καταφέρει τα μισά από όσα προσπαθούσα να κάνω δεν γινοταν. Δηλαδή τράβηξα το δάχτυλο και δεν μάκρυνε και προσπάθησα να περάσω μέσα από τοίχο αλλά τίποτα. Βέβαια μετά κατάφερα να πετάξω και να παγώσω ένα αντικείμενο!
Αμα θυμηθείς εσυ χαρι πότερ τιποτα από δική σου ανάλογη "εμπειρια" γράψτο.
hecate ούτε εγώ μπορούσα αλλά τελικά το προκάλεσα μόνη μου(με τον τρόπο που περιγράφω πιο πάνω. Κανε μια προσπάθεια και εσυ
)