ΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ???????????
Τι μου κανεις τωρα!!!!!!!!!!! Θα με αναγκασεις να μην παρουσιαστω τον Αυγουστο στο Βολο αλλα να τους πουν οτι αν με θελουν τοσο πολυ ας ερθουν να με παρουν!!!!!!!!!!χαχαχα :P
...Ντούρος... θέλει κι ερώτημα;SiMoS έγραψε:εννοειται... τι σοι βολιωτης ειμαι?FoNikos21 έγραψε:Ακούραστος είσαι βρε Σίμο!SiMoS έγραψε:σ*ξ.Fleur Delacour έγραψε:Γεια! Τι κάνετε;
μια χαρα ειμαστε...
απο το Σιμο το ξερεις αυτο??Fleur Delacour έγραψε:Εγώ πάλι που νόμιζα ότι ο Βόλος είναι γνωστός για τα τσιπουράδικα :P
.... και για τα τσιπουράδικα Σοφία μου!Fleur Delacour έγραψε:Εγώ πάλι που νόμιζα ότι ο Βόλος είναι γνωστός για τα τσιπουράδικα :P
Rea13 έγραψε:απο το Σιμο το ξερεις αυτο??Fleur Delacour έγραψε:Εγώ πάλι που νόμιζα ότι ο Βόλος είναι γνωστός για τα τσιπουράδικα :P
FoNikos21 έγραψε:...Ντούρος... θέλει κι ερώτημα;SiMoS έγραψε:εννοειται... τι σοι βολιωτης ειμαι?FoNikos21 έγραψε:Ακούραστος είσαι βρε Σίμο!SiMoS έγραψε:σ*ξ.Fleur Delacour έγραψε:Γεια! Τι κάνετε;
μια χαρα ειμαστε...
και για μενα...Fleur Delacour έγραψε:Εγώ πάλι που νόμιζα ότι ο Βόλος είναι γνωστός για τα τσιπουράδικα :P
φαινεται?:PRea13 έγραψε:απο το Σιμο το ξερεις αυτο??Fleur Delacour έγραψε:Εγώ πάλι που νόμιζα ότι ο Βόλος είναι γνωστός για τα τσιπουράδικα :P
πες τα αρχοντα!FoNikos21 έγραψε:.... και για τα τσιπουράδικα Σοφία μου!Fleur Delacour έγραψε:Εγώ πάλι που νόμιζα ότι ο Βόλος είναι γνωστός για τα τσιπουράδικα :P
μονο στο βολο τα τρωμε ετσι?FoNikos21 έγραψε:Ναι βρε παιδιά... τα τσιπουράδικα τηε παραλίας μας είναι πασίγνωστα!
Όπως και το πεϊνιρλί μας... με πατάτες και ουγγαρέζα :P
FoNikos21 έγραψε:Ναι βρε παιδιά... τα τσιπουράδικα τηε παραλίας μας είναι πασίγνωστα!
To χουμε αυτό εμείς οι Βολιώτες... δε μιλάμε ποτέ ξεκάθαρα! :PFleur Delacour έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Ναι βρε παιδιά... τα τσιπουράδικα τηε παραλίας μας είναι πασίγνωστα!
Αφού όλο με υπονοούμενα μιλάει ο Σίμος, τους μπέρδεψε!!!! :P
Rea13 έγραψε:καλα.... αλλα να τραβηξεις σε βιντεο την αντιδραση του !!! μην το ξεχασεις!!!
κριμα....SiMoS έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=w2cFEHM9yMw&feature=related
μελαγχολησα...