+52
Αlbus Dumbledοre
Aurora Sinistra
princessmaggie
RosalieSnapeHale
harrypottercode
Romilda Vane
nefelim
Tistart
Morfin Gaunt
Druella Black
mjhp4ever
elenaki8
Sectumsembra
fegarogitemenos
Gabrielle Crystaliz
didaki
elliza
Fleur*Delacour
jamzz17
Nicole
Ηarry Potter
tzou
Amycus
Elohim Meth
Beedle the Bard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Madame Maxime
Amelia Blackfoot
Ronerm
Roger Davies
Hermione Black
Andromeda Black
Sev
Anactaciaa_Rosetta
Vindictus Viridian
Fleur Delacour
Minerva McGonagall
@RtVaVa
takinio
Dementor95
Dimitris el Mago Secreto
Merlin Longstaff
Dumbledore_Albus
Morgan le Fay
Tina Riddle
Anjelina Johnson!
Hecate
anthian9
Merlin the Great
Ms Padfoot
Necro-Chriss
RemousLoupin
56 απαντήσεις
Κιβωτός των Στοχασμών
fegarogitemenos- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 37
Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Κιβωτός των Στοχασμών
θα την χρεισιμοποιουσα για να δω στιγμες του παρελθοντος που θεωρω σημαντικες και που θα με βοηθουσαν στο παρον
Sectumsembra- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5829
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Life sucks.Get a helmet!
- Δημοσίευση Ν°52
Θα τις χρησιμοποιούσα για να ξαναδώ τις στιγμές που μου άρεσαν πιο πολύ ή στιγμές με αγαπημένα μου πρόσωπα.
Slytherin Fiction Team
elenaki8- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2012
Magical Identity
Today's thought: Ανήκεις εκεί που είναι η καρδιά σου!!!
- Δημοσίευση Ν°53
Εγώ θα έβαζα αναμνήσεις καλές ώστε να τις ξαναζήσω αλλά και κακές για να μην τις έχω άλλο μέσα στο μυαλό μου να με βασανίζουν και θα τις έβλεπα με πολύ καλούς μου φίλους.
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°54
μμμ θα φυλουσα ολες τις ομορφες στιγμες που θα ειχα στη ζωη μου με τους φιλους και τους συγγενεις μου και τη στιγμη που τελειωσε στο σινεμα το χαρι ποτερ 7 μερος 2 για να μπορω να δω αν η φατσα μου ηταν τοσο γελοια οσο η αδερφη μου λεει οτι ηταν
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Druella Black- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 6304
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Magical Identity
Today's thought: "Are we really going to do this again? We both know I could rip you to shreds and do my nails at the same time."
- Δημοσίευση Ν°55
Θα τη χρησιμοποιουσα για να δω παλιες στιγμες και αναμνυσεις.
Humanity is a vampire's greatest weakness.
No matter how easy it is to turn it off, it keeps trying to fight it's way back in.
Sometimes I let it.
- ♥:
Proud Rusher
Morfin Gaunt- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 1102
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°56
Βασικά δεν με ξετρελαίνει η ιδέα του να έχω μαζί μου μιά Κιβωτό των Στοχασμών.Τι έχω να κερδίσω δηλαδή με το να ξαναδώ μερικά πράγματα που ούτως ή άλλως έχουν ήδη γίνει;Είναι βέβαια και η διασκέδαση του να βλέπεις μερικές παλιές σου αναμνήσεις,όμως δεν πιστεύω να έχει μόνον αυτήν την χρησιμότητα η Κιβωτός.Δηλαδή δεν μπορεί να χρησιμεύει μόνον για να απολαμβάνεις μερικές ευχάριστες στιγμές τις ζωής σου ξανά.
Θα έβαζα στην Κιβωτό κανά δυό ευχάριστες αναμνήσεις μου(όχι απαραίτητα τις καλύτερες)αλλά θα έβαζα και κάμποσες αναμνήσεις μου που να απεικονίζουν λάθη του παρελθόντος μου.Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να ξαναζήσω τα λάθη που έκανα στην ζωή μου,γιατί πολύ απλά έτσι μαθαίνω απο εκείνα.Θα καταλάβω καλύτερα τι έκανα λάθος και αυτό θα μου γίνει μάθημα για να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος.
Και θα πρόσθετα και μερικές δυσάρεστες αναμνήσεις μου.Επείτηδες για δύο λόγους.Πρώτον,για να μην κολλήσω στην Κιβωτό των Στοχασμών(εάν έβαζα μονάχα χαρούμενες αναμνήσεις μπορεί να πάθαινα εμμονή με την Κιβωτό ενώ με εάν βάλω και μερικές δυσάρεστες αναμνήσεις θα μπορώ να ξεκολλήσω)και δεύτερον,επειδή πάλι θα μάθαινα απο αυτές.Θα έβλεπα τον λόγο που έγινε αυτό το δυσάρεστο περιστατικό και,αφού πλέον θα ήμουν πιό ώριμος απο όταν έγινε σε εμένα,θα προσπαθούσα να καταλάβω εάν έφταιγα εγώ και αν ναι,γιατί έφταιγα.Με λίγα λόγια θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την Κιβωτό για να διορθώσω,όχι τα λάθη μου,αλλά τον εαυτό μου προσπαθώντας μέσω των αναμνήσεων μου να καταλάβω τι λάθη έκανα ώστε να μην τα ξανακάνω.Αλλά θα με βοηθούσε για να μπορέσω να καταλάβω πως σκέφτονται μερικά κοντινά μου πρόσωπα.Βλέποντας δηλαδή στην Κιβωτό διάφορες δικές τους κινήσεις και λόγια τους τα οποία στην αρχή δεν τα παρατηρείς αλλά ξαναβλέποντας τα βγάζεις συμπεράσματα για εκείνους...
Θα έβαζα στην Κιβωτό κανά δυό ευχάριστες αναμνήσεις μου(όχι απαραίτητα τις καλύτερες)αλλά θα έβαζα και κάμποσες αναμνήσεις μου που να απεικονίζουν λάθη του παρελθόντος μου.Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να ξαναζήσω τα λάθη που έκανα στην ζωή μου,γιατί πολύ απλά έτσι μαθαίνω απο εκείνα.Θα καταλάβω καλύτερα τι έκανα λάθος και αυτό θα μου γίνει μάθημα για να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος.
Και θα πρόσθετα και μερικές δυσάρεστες αναμνήσεις μου.Επείτηδες για δύο λόγους.Πρώτον,για να μην κολλήσω στην Κιβωτό των Στοχασμών(εάν έβαζα μονάχα χαρούμενες αναμνήσεις μπορεί να πάθαινα εμμονή με την Κιβωτό ενώ με εάν βάλω και μερικές δυσάρεστες αναμνήσεις θα μπορώ να ξεκολλήσω)και δεύτερον,επειδή πάλι θα μάθαινα απο αυτές.Θα έβλεπα τον λόγο που έγινε αυτό το δυσάρεστο περιστατικό και,αφού πλέον θα ήμουν πιό ώριμος απο όταν έγινε σε εμένα,θα προσπαθούσα να καταλάβω εάν έφταιγα εγώ και αν ναι,γιατί έφταιγα.Με λίγα λόγια θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την Κιβωτό για να διορθώσω,όχι τα λάθη μου,αλλά τον εαυτό μου προσπαθώντας μέσω των αναμνήσεων μου να καταλάβω τι λάθη έκανα ώστε να μην τα ξανακάνω.Αλλά θα με βοηθούσε για να μπορέσω να καταλάβω πως σκέφτονται μερικά κοντινά μου πρόσωπα.Βλέποντας δηλαδή στην Κιβωτό διάφορες δικές τους κινήσεις και λόγια τους τα οποία στην αρχή δεν τα παρατηρείς αλλά ξαναβλέποντας τα βγάζεις συμπεράσματα για εκείνους...
- Σπόιλερ:
lithanasidis@yahoo.com
Tistart- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 231
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2011
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°57
Εμενα η κιβωτος δεν θα μου χρησιμευε σε τιποτα..γιατι τις καλες μου αναμνησεις τις θυμαμαι ετσι κι αλλιως ολες πεντακαθαρα σαν να τις εζησα χθες και τις κακες απλα δεν θελω να τις θυμαμαι αν κι αυτο ειναι λιγο αναποφευκτο...
nefelim- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 23
Ημερομηνία εγγραφής : 28/05/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°58
της φαρσες που καναμε στην κυρια των γερμανικων
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°59
Θα αποθηκευα αναμνησεις αο τα πολυ παιδικα μου χρονια, αν υπηρχε κατι που να το θυμομουν δηλαδη, και ιδεες ή εμπνευσεις για να μην τις ξεχασω.
Θα βαζα και κανα-δυο χαρουμενες ή σημαντικες στιγμες, π.χ αν ειχα καποια επιτυχια που περιμενα καιρο, ή αναμνησεις απο ατομα που θα ηθελα να θυμαμαι ή κατι που μου ειπαν και δε θα θελα να το ξεχασω.
Αυτσ νομιζω
Θα βαζα και κανα-δυο χαρουμενες ή σημαντικες στιγμες, π.χ αν ειχα καποια επιτυχια που περιμενα καιρο, ή αναμνησεις απο ατομα που θα ηθελα να θυμαμαι ή κατι που μου ειπαν και δε θα θελα να το ξεχασω.
Αυτσ νομιζω
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
harrypottercode- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°60
σιγουρα θα την χρησιμοποιουσα αλλα μονο για να ξανα ζησω μια ωραια αναμνησα σαν να εβλεπα ενα βιντεο αλλα ζωντανα και για να αδιασω το μυαλο μου αταν εχω γεματο καφαλι απο υποχρεωσεις
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°61
Με την Κιβωτό πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή υπάρχει κίνδυνος να υπερασχοληθείς μαζί της, να βλέπεις, να βάζεις αναμνήσεις, να τις ξαναβάζεις στο κεφάλι σου, θα μπορούσε να σου φάει πολλή από την καθημερινότητα και να εθιστείς κατά κάποιο τρόπο.
Συνοπτικά θα φύλαγα κάποιες πολύ σημαντικές αναμνήσεις για μένα τις οποίες δεν θέλω να τις ξεθωριάσει ο χρόνος. Κάποιες κακές που ίσως να τις σκέφτομαι όλη την ώρα και να θέλω να ηρεμίσω γιατί αν με πιάσει μίσος γίνομαι βίαιη. Και τέλος, επειδή έχω τρομερό πρόβλημα συγκέντρωσης, όταν θα έκανα πρόβα ή θα έκανα τέλος πάντων κάτι που απαιτεί συγκέντρωση, θα πετούσα όλες τις μικρές ανόητες σκέψεις και αναμνήσεις μέσα για να μείνω σχετικά κενή από βλακείες και συγκεντρωμένη.
Συνοπτικά θα φύλαγα κάποιες πολύ σημαντικές αναμνήσεις για μένα τις οποίες δεν θέλω να τις ξεθωριάσει ο χρόνος. Κάποιες κακές που ίσως να τις σκέφτομαι όλη την ώρα και να θέλω να ηρεμίσω γιατί αν με πιάσει μίσος γίνομαι βίαιη. Και τέλος, επειδή έχω τρομερό πρόβλημα συγκέντρωσης, όταν θα έκανα πρόβα ή θα έκανα τέλος πάντων κάτι που απαιτεί συγκέντρωση, θα πετούσα όλες τις μικρές ανόητες σκέψεις και αναμνήσεις μέσα για να μείνω σχετικά κενή από βλακείες και συγκεντρωμένη.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
RosalieSnapeHale- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 105
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°62
βασικα δεν θα ηθελα να συλλε3ω αναμνησεις αλλων ατομων, παρα μονο αν μο0 το ζητησο0ν εκεινοι.
Τωρα ποιες δικες μο0 αναμνησεις θα αποθηκευα...ειναι λιγο αρκετες
π.χ. η προπρεσινη και περσινη εκδρομη στην Αθηνα ή την αλλη εκδρομη στην Χαλκιδα
Τωρα ποιες δικες μο0 αναμνησεις θα αποθηκευα...ειναι λιγο αρκετες
π.χ. η προπρεσινη και περσινη εκδρομη στην Αθηνα ή την αλλη εκδρομη στην Χαλκιδα
princessmaggie- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 414
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2012
Magical Identity
Today's thought: I Solemnly Swear That I Am Up To No Good....
- Δημοσίευση Ν°63
αν είχα μια κιβωτό των στοχασμών θα την χρησιμοποιούσα για να δω πολλές φορές πράγματα που θα χρειάζονταν αναλυση όπως μια συζήτηση ή μια όμορφη στιγμή!!αλλά και αναμνήσεις άλλων γιατί το θεωρώ συναρπαστικό να μπορείς να βρεθείς έστω και για λίγο στη θέση κάποιου άλλου...
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°64
αν είχα κιβωτό των στοχασμών θα έβαζα σίγουρα μερικές ευχάριστες αναμνήσεις αλλα κυρίως θα έβαζα αναμνήσεις που δεν πρέπει να ξεχάσω.Εχω μια τάση να ξεχνάω ο,τι με στεναχωρεί οπότε θα έβαζα αυτές τις αναμνήσεις πρώτον για να μην της ξεχάσω και δεύτερον για να μάθω απο τα λάθη μου αλλα και για να μπορώ αργότερα να τις βλέπω όταν θα είμαι πιο ψύχραιμη και να εξετάζω τα γεγονότα κάπως πιο αντικειμενικά.Τέλος θα πρόσθετα και κάπιες αναμνήσεις των παιδικών χρόνων σαν ενθύμια.
Αlbus Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 649
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity
Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
- Δημοσίευση Ν°65
Τις δικές μου.Ώστε να μπορώ να τις περιεργάζομαι!Για να τις Θυμάμαι για πάντα όπως...
Albus Dumbledore
Help will always be given at Hogwarts to those who deserve it!!
I solemny swear that I'm up to no good
...Ο βασιλιάς των λουλουδιών
λένε πως είν'ο κρίνος
μα στη δικήυ σου ομορφιά
μαραίνεται και 'κείνος!!!...
Leon Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 3276
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Magical Identity
Today's thought: Nothing Is True Everything Is Permitted
- Δημοσίευση Ν°66
Τις πιο άσχημες και προβληματικές σκέψεις θα έβαζα μέσα για να έχω το χρόνο να τις κοιτάξω αργότερα και για να μη με βασανίζουν την υπόλοιπη ώρα
- Σπόιλερ:
greekwizards- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 450
Ημερομηνία εγγραφής : 28/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°67
δικες μου αλλα και φιλων μου
teddy potter- Χρυσούχος