εδω θα μιλαμε σχετικα με την formula.ας αρχισω εγω.... λοιπον ο αγαπημενος μου οδηγος ειναι ο alonso...επειδη ειναι πολυ γλυκουλης!!!! το ξερω πως το κριτηριο μου ειναι τελειως υποκειμενικο αλλα τι να κανω κοπελα ειμαι, αυτα προσεχω εγω... αλλα ολοι ξερω πως παρακολουθησατε τη μεγαλη ανατροπη στο φετινο πρωταθλημα και τη τελικη νικη του raikkonen.εγω περιμενα και ηθελα να νικησει ο hamilton που αποδειχθηκε απο τη πρωτη χρονια ο καλυτερος οδηγος μονοθεσιου μετα την αποχωριση του schumacher.... για να ξερετε οτι εχω κι αλλα κριτηρια αντικειμενικα αυτη τη φορα...
+7
TSITSHS
Witch-King
R3dil
Minister for Magic
xristianadepp
Berenice
***iz@***
11 απαντήσεις
formula 1
***iz@***- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 329
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
formula 1
χμμμ αναρωτιεμαι πως και δεν ειχατε φτιαξει topic τοσο καιρο για την formula1...τεσπα το εκανα εγω για εσας
εδω θα μιλαμε σχετικα με την formula.ας αρχισω εγω.... λοιπον ο αγαπημενος μου οδηγος ειναι ο alonso...επειδη ειναι πολυ γλυκουλης!!!! το ξερω πως το κριτηριο μου ειναι τελειως υποκειμενικο αλλα τι να κανω κοπελα ειμαι, αυτα προσεχω εγω... αλλα ολοι ξερω πως παρακολουθησατε τη μεγαλη ανατροπη στο φετινο πρωταθλημα και τη τελικη νικη του raikkonen.εγω περιμενα και ηθελα να νικησει ο hamilton που αποδειχθηκε απο τη πρωτη χρονια ο καλυτερος οδηγος μονοθεσιου μετα την αποχωριση του schumacher.... για να ξερετε οτι εχω κι αλλα κριτηρια αντικειμενικα αυτη τη φορα...
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: formula 1
μσω τον Raikonnen..εχει υφακι ο ηλιθιος..ενω ο Massoulis πολυ καλο παιδι με τροπους...και ο Alonso καλος ειναι αλλα το βρομοπαιδο ο Hamilton μου την δινει..τεσπα παρολο που παρακολουθω το αθλημα πιστευω οτι ολα παιζονται απο την pole position..αμα εχεις την πρωτη θεση απο την αρχη του αγωνα την κρατας..ενω στο moto gp εχει προσπερασεις..ενταση..και πανω απο ολα ομορφοτερους οδηγους..(Dani Pedrosa..!!)
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°3
Λοιπόν εγώ αγαπημένο παίχτη μέτά τον Σουμάχερ δεν έχω... Αλλά συνεχίζω να έχω πόρωση με τη Φεράρι...
xristianadepp- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 297
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°4
κι εγω ειμαι τρελη φαν του schumi αλλα τα τελευταια χρονια δεν ειχε ενδιαφερον γτ παντα αυτος κερδιζε...φετος ομως ηταν απιστευτος αγωνας ο τελευταιος!!!ηταν και οι τρεις στα ισα...αν και ειμαι φαν της ferrari ηθελα να νικησει ο hamilton γιατι ειναι καινουργιος...να την πει λιγο στους αλλους...!! :lol!:
Minister for Magic- Administrator
Minister of Magic - Αριθμός μηνυμάτων : 1299
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
πολύ καλή η ιδέα σου iza!! έπρεπε να είχε ανοιχτεί απο καιρό αυτό το topic!!
λοιπόν, εγώ είμαι απο πολύ μικρός ferrari!! αντιπαθώ τον Αλόνσο όσο κανέναν άλλο και πιστεύω πως απλά είναι κολόφαρδος. από τους οδηγούς της ομάδας μου θεωρώ πως ο kimi είναι πάρα πολυ καλός (ίσως και ο καλύτερος απ' όλους) και ο Masa είναι ένας άχρηστος. λυπάμε που το λέω αλλα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε κάποια λάθη τραγικά και έπεσε πάρα πολύ στα μάτια μου. νομίζω πως πρέπει να πάρουμε άλλον στην θέση του (ΟΧΙ τον Αλόνσο)
1)αν παρακολουθείς το άθλημα όπως λες θα πρέπει να ξέρεις οτι ο μάσα δεν έχει τρόπους και είναι και λίγο ''αλήτης''. θυμήσου μόνο έναν από τους τελευταίους αγώνους όταν ο Αλόνσο τον πέρασε και εκέινος στούκαρε πάνω του. Επίσης όταν τέλιωσε ο ίδιος αγώνας ο αγώνας άρχιζε να λέει μ@λ@κίες με τον Αλόνσο
2)όπως αποδείχτηκε ο hamilton ήταν πολύ εντάξει με τον Alonso και μόνο βρομόπαιδο δεν μπορείς να τον πείς
3)τώρα για τον Αλόνσο πως ήταν καλός (για χαρακτηρα μιλάμε πάντα ) δεν μπορώ να καταλάβω που το συμπέρανες. Μάλλον θα πρέπει να μπέρδεψες τους οδηγούς
λοιπόν, εγώ είμαι απο πολύ μικρός ferrari!! αντιπαθώ τον Αλόνσο όσο κανέναν άλλο και πιστεύω πως απλά είναι κολόφαρδος. από τους οδηγούς της ομάδας μου θεωρώ πως ο kimi είναι πάρα πολυ καλός (ίσως και ο καλύτερος απ' όλους) και ο Masa είναι ένας άχρηστος. λυπάμε που το λέω αλλα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε κάποια λάθη τραγικά και έπεσε πάρα πολύ στα μάτια μου. νομίζω πως πρέπει να πάρουμε άλλον στην θέση του (ΟΧΙ τον Αλόνσο)
εκτός από τον kimi σε όλα τα άλλα λες βλακείεςjate έγραψε:μσω τον Raikonnen..εχει υφακι ο ηλιθιος..ενω ο Massoulis πολυ καλο παιδι με τροπους...και ο Alonso καλος ειναι αλλα το βρομοπαιδο ο Hamilton μου την δινει..
1)αν παρακολουθείς το άθλημα όπως λες θα πρέπει να ξέρεις οτι ο μάσα δεν έχει τρόπους και είναι και λίγο ''αλήτης''. θυμήσου μόνο έναν από τους τελευταίους αγώνους όταν ο Αλόνσο τον πέρασε και εκέινος στούκαρε πάνω του. Επίσης όταν τέλιωσε ο ίδιος αγώνας ο αγώνας άρχιζε να λέει μ@λ@κίες με τον Αλόνσο
2)όπως αποδείχτηκε ο hamilton ήταν πολύ εντάξει με τον Alonso και μόνο βρομόπαιδο δεν μπορείς να τον πείς
3)τώρα για τον Αλόνσο πως ήταν καλός (για χαρακτηρα μιλάμε πάντα ) δεν μπορώ να καταλάβω που το συμπέρανες. Μάλλον θα πρέπει να μπέρδεψες τους οδηγούς
xristianadepp- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 297
Ημερομηνία εγγραφής : 15/09/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°6
συγνωμη ρε παιδια αλλα τι σημασια εχει αν ειναι καλος χαρακτηρας ή οχι...εμεις πρεπει να κρινουμε κατα ποσο καλοι οδηγοι ειναι και ποιος αξιζει περισσοτερο..
R3dil- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 574
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°7
++++++xristianadepp έγραψε:συγνωμη ρε παιδια αλλα τι σημασια εχει αν ειναι καλος χαρακτηρας ή οχι...εμεις πρεπει να κρινουμε κατα ποσο καλοι οδηγοι ειναι και ποιος αξιζει περισσοτερο..
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°8
ΚΙΜΙ για παντα!!!!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°9
[quote="p.faliro13"]λοιπόν, εγώ είμαι απο πολύ μικρός ferrari!! αντιπαθώ τον Αλόνσο όσο κανέναν άλλο και πιστεύω πως απλά είναι κολόφαρδος. από τους οδηγούς της ομάδας μου θεωρώ πως ο kimi είναι πάρα πολυ καλός (ίσως και ο καλύτερος απ' όλους) και ο Masa είναι ένας άχρηστος. λυπάμε που το λέω αλλα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε κάποια λάθη τραγικά και έπεσε πάρα πολύ στα μάτια μου. νομίζω πως πρέπει να πάρουμε άλλον στην θέση του (ΟΧΙ τον Αλόνσο)
1)o hamilton exei ta mesa stin omada..den tou a3izei i 8esi t..ama etrexe me alli omada den 8a kateferne tetoia 8esi(dedomenou oti i mclaren exei tis kaliteres mixanes,e3oplismos k.t.l.)se anti8esi me ton alonso p etrexe kai stin renault..
2)o kimi(i kalitera miki)ektos apo tin tosi psuxrotita t pros tous fan den einai pia kai O TROMEROS!!
3)o massa einai pio filikos kai pio neos dedomenou oti perusi(i propersi)arxise na trexei..
auta...
jate έγραψε:
1)o hamilton exei ta mesa stin omada..den tou a3izei i 8esi t..ama etrexe me alli omada den 8a kateferne tetoia 8esi(dedomenou oti i mclaren exei tis kaliteres mixanes,e3oplismos k.t.l.)se anti8esi me ton alonso p etrexe kai stin renault..
2)o kimi(i kalitera miki)ektos apo tin tosi psuxrotita t pros tous fan den einai pia kai O TROMEROS!!
3)o massa einai pio filikos kai pio neos dedomenou oti perusi(i propersi)arxise na trexei..
auta...
TSITSHS- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
Sev έγραψε:Λοιπόν εγώ αγαπημένο παίχτη μέτά τον Σουμάχερ δεν έχω... Αλλά συνεχίζω να έχω πόρωση με τη Φεράρι...
και εγω μια απο τα ιδια ακομα και αν δεν ξερω πολλα απο φορμουλα
The eyes are the windows of the soul...
darkdemon- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 695
Ημερομηνία εγγραφής : 26/01/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°11
pedia dn kserw ti lete ala kimi ftw..ine fenomeno...kai ksexaste ayta p lene peri xamilton kai alonso ..enas ineo pilotos kimi!!go!!!
Pansy Parkinson- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 1686
Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Οι φίλοι μου φώτα κινδύνου στο σκοτάδι.
- Δημοσίευση Ν°12
Σουμάχερ εννοείται...αυτός ο άνθρωπος με κάνει να θέλω να μπω στην πίστα και να τρέξω και εγώ.
Θα σε τιμωρησω...Στο ονομα του Φεγγαριου!
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°13
PANASONIC TOYOTA F1 TEAM!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!Αυτόν τον Glock τι τον πήραμε???Αυτός μπορεί να είναι και πιο άχρηστος από τον Ralph!!Κρίμα γιατί με ένα καλύτερο δεύτερο οδηγό η ομάδα θα τσίμπαγε με άνεση την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών!!!!!!!!!!!!!!!PANASONIC TOYOTA F1 TEAM!!!!!!Τι να το κάνω να είμαι FERRARI?Βαρέθηκα!!!Και πριν από 6 χρόνια άλλαξα στρατόπεδο!ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!!!!!!!
"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°14
Πάλι η Ferrari θα το πάρει. Πάλι Raikonen-Massa το 1-2...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°15
το παλικαρι ο Alonso ειχα βαλει στοιχημα οτι θα ηταν 2ος..!!!Αλλα δεν θα ανακαμψει η Renault θα ανακαμψει!Τι στο διαλο 2 χρονιες ηταν πρωταθλητης σε αυτο το team..Ο Σουμαχερ ηταν σχετικα καλος..Αλλα οπως ειδαμε στην τελευταια του χρονια ολα εξαρτοταν απο την επιτυχια της Φεραρι..Οταν η Φεραρι χρειαζοταν να εξειχρονιστει ο Μichael δεν μπορουσε να αγωνιστει.Ενω ο Φερναντο παλευει και με τη Ρενο..Οσο για τον Χαμι.Αν δεν ηταν στη McLaren ουτε στην δεκαδα δν θα ηταν..Αυτος που θα αναδειχθει να μου το θυμυθειτε ειναι ο Kovalainen ..Ξερει να πως να φερεται στην πιστα..Σ'ενα ρεπορταζ που ειχαν κανει ειχε τα καλυτερα αντανακλαστικα..Κριμα που βγηκε εκτος..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°16
Αλλο πριν 2 χρονια και αλλο τωρα ομως..Δεν μπορει να συναγωνιστει Φεραρι ΒΜW και McLaren
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
Ο Αλονσο μπορει..Η Ρενο οχι..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°18
Ρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε?
1)ferrari