Καλα το 'χω πει πολλες φορες, αλλα εσυ εισαι δικια μου!Rea13 έγραψε:
δεν τα μπορω τα σκυλια! και μονο να δω ενα διπλα μου.... :@:
Δεν προκειται να πω τιποτα Σιμακο.SiMoS έγραψε:
λιζα, γιατι? τα σκυλια ειναι μια χαρα...
Καλα το 'χω πει πολλες φορες, αλλα εσυ εισαι δικια μου!Rea13 έγραψε:
δεν τα μπορω τα σκυλια! και μονο να δω ενα διπλα μου.... :@:
Δεν προκειται να πω τιποτα Σιμακο.SiMoS έγραψε:
στην περιπτωση της αδελφης μου τι εχεις ενα σκυλι τι την Δομνουλα το ιδιο ειναι!s0fia έγραψε:Necro-Chriss έγραψε:εσυ εσεις ενα σκυλι παρεα εχω εδω μια στριμμενη αδελφη και ενα στριμμενο αδελφο...αν θες αλλαζουμε...?
το σκυλι ειναι πολυ καλυτερη παρεα απο αδερφια...............
μην πεις... τα βρισκουμε αλλου εμεις!Lizakiii έγραψε:Καλα το 'χω πει πολλες φορες, αλλα εσυ εισαι δικια μου!Rea13 έγραψε:
δεν τα μπορω τα σκυλια! και μονο να δω ενα διπλα μου.... :@:Δεν προκειται να πω τιποτα Σιμακο.SiMoS έγραψε:
τι σκυλο εχεις?ενα τετοιο αμε! τον θελω! σου δινω την αδελφη μου για ανταλλαγμα!!!!!!!!!!!s0fia έγραψε:τι λετε???????
τα σκυλακια ειναι τρελα...
εχεις μια παρεα στο σπιτι,δε μιλαει,δε σου φωναζει και ειναι τοσο γλυκα.........
SiMoS έγραψε:
μην πεις... τα βρισκουμε αλλου εμεις!
Necro-Chriss έγραψε:ρε παδια εχουνε πρσητει τα νευρα μου αλλα σας καληνυχτιζω...τα λεμε αυριο αμαν λαχει
Ναι!! η γατα μου δεν δεινει σημασια σε κανεναν!! ερχεται καποιος στο σπιτι και αυτη δεν κανει τπτ! παιζει με τα παιχνιδια της!!Wanderer έγραψε:Καληνυχτα Χρηστο!
Εγω προτιμω τις γατες, τα σκυλια πηδανε πανω σου και σε κανουν χαλια.
σημερα που βγηκα με την κολλητη μου αρχισε να την ακολουθει ενας σκυλος! πιο πλεονεκτημα?? ανυπαρκτο! ουτε εγω το βλεπω!!!Wanderer έγραψε:Εκτος απο την ελειψη γκρινιας δε βλεπω αλλο πλεονεκτημα των σκυλων....
Επιτελους !!! μπηκες!!!! λεγε τι εγινε!!!!!!!!!!Χαρι Ποτερ έγραψε:Γεια!!!!!!
οταν λεω εγω οτι εισαι το αθωοτερο μελος... :PLizakiii έγραψε:SiMoS έγραψε:
μην πεις... τα βρισκουμε αλλου εμεις!
Which means?
CIao!
μπραβο! τουλαχιστον πηγες (και δεν εκανες αυτο που λεγαμε πριν! ) θεση??Χαρι Ποτερ έγραψε:Ναι μπηκα χεχε
Εχασα αλλα εκανα ατομικο ρεκορ
Χαρι Ποτερ έγραψε:Ναι μπηκα χεχε
Εχασα αλλα εκανα ατομικο ρεκορ