horklum έγραψε:
Απο δω και περα,θα αρχισω να μπαινω στο φορουμ πιο τακτικα!
Ετσι μπραβο! Να κανεις περηφανο και τον πατερα σου.
horklum έγραψε:
Απο δω και περα,θα αρχισω να μπαινω στο φορουμ πιο τακτικα!
Lizakiii έγραψε:
Ετσι μπραβο! Να κανεις περηφανο και τον πατερα σου.
Necro-Chriss έγραψε:δεν εχω ιδεα...αλλα εγω ειμαι πολυ...
το ξερουμε! 3 φορες το διαβασαμε ! τι εχεις βρε?Necro-Chriss έγραψε:δεν εχω ιδεα...αλλα εγω ειμαι πολυ...
ωχ....Necro-Chriss έγραψε:ερωτικη απογοητευσηηηηηηηηη...
να σταματησεις το κλαμα γιατι θα τελειωσεις ολα τα χαρτομαντιλα ( :P ) και μετα να μας πεις τι εγινε αν θελεις...Necro-Chriss έγραψε:τι να κανω???
Necro-Chriss έγραψε:τι να κανω???
Ιου. Χαλια μαυρα.Necro-Chriss έγραψε:ερωτικη απογοητευσηηηηηηηηη...
Lizakiii έγραψε:Μια ειναι η απαντηση: Ορμονες
οτι ειπε και η Λιζα.... ρωτησες γιατι??Necro-Chriss έγραψε:για να δουμε...σημερα το παθα...το θυμαμαι και μου ειναι εφιαλτης...λοιπον βγηκαμε εξω...την πηγα το απογευμα στην θαλασσα τοτε που ειναι πιο χαλαρα...οχι σε καμια παραλια...καπου που εχει μεγαλους βραχους...καθομασταν εκει και υστερα απο κανα μισαωρο πηγαμε να φαμε...μεα λιγη διασκεδαση και μετα λιγο κα8ισμα σε ενα παιδικο παρκο...για λιγη ψιλοκουβεντα...και μετα πηγαμε στπιτια μας...υστερα απο κανα μισαωρο με περνει τηλεφωνο και μου λεει πως τελειωσαμε...τελικα εχω βγαλει συμπερασμα πως μερικα κοριτσια ειναι τρελα...τι στο καλο στραβο εχω κανει???πως της κατεβηκε να μου ραγισει την καρδια μου καλοκαιριατικα???
μην ανησυχεις για χαρτομαντιλα...εχω περιπτερο διπλα μου σχεδον...
Necro-Chriss έγραψε:θες να πεις τρελοι ορμονες....τελοσπαντων εγω το θελο το κοριτσι...τι να κανω?
σωστα!horklum έγραψε:Necro-Chriss έγραψε:θες να πεις τρελοι ορμονες....τελοσπαντων εγω το θελο το κοριτσι...τι να κανω?
ρωτα τη γιατι.αν εχει καποιον ικανοποιητικο λογο,τοτε μπορεις να προσπαθησεις να διορθωθεις!