κατσε να ερθει να δει τα ποστ του και θα δουμε...
- Σπόιλερ:
- μαμα??
παντα ειχα μια υποψια οτι με ζηλευεις... μολις τωρα επαληθευτηκε...Fleur Delacour έγραψε:Πάντα θα έχω την απορία πως η Άρτεμις που είναι σοβαρό κορίτσι παίρνει την λαμποκοπούσα ψωνάρα :P
SiMoS έγραψε:παντα ειχα μια υποψια οτι με ζηλευεις... μολις τωρα επαληθευτηκε...Fleur Delacour έγραψε:Πάντα θα έχω την απορία πως η Άρτεμις που είναι σοβαρό κορίτσι παίρνει την λαμποκοπούσα ψωνάρα :P
φυσικα... μια κοινη θνητη δε μπορει να αντεξει το φως που εκπεμπω...Fleur Delacour έγραψε:SiMoS έγραψε:παντα ειχα μια υποψια οτι με ζηλευεις... μολις τωρα επαληθευτηκε...Fleur Delacour έγραψε:Πάντα θα έχω την απορία πως η Άρτεμις που είναι σοβαρό κορίτσι παίρνει την λαμποκοπούσα ψωνάρα :P
Θα σου απαντούσα Σίμο, αλλά δεν έχω μαζί μου τα γυαλιά ηλίου και θαμπώθηκα από το λαμποκόπημα :P
SiMoS έγραψε:φυσικα... μια κοινη θνητη δε μπορει να αντεξει το φως που εκπεμπω...
αρκετα για να σε τυφλώσω...Fleur Delacour έγραψε:SiMoS έγραψε:φυσικα... μια κοινη θνητη δε μπορει να αντεξει το φως που εκπεμπω...
Καις πολλά βατ; :P
SiMoS έγραψε:αρκετα για να σε τυφλώσω...Fleur Delacour έγραψε:SiMoS έγραψε:φυσικα... μια κοινη θνητη δε μπορει να αντεξει το φως που εκπεμπω...
Καις πολλά βατ; :P
Hecate έγραψε:ουυυυυ, αντιοικολογικο λαμπατερ :P
ειμαι οικολογος... αφου το εχω απο τη φυση μου αυτο το χαρισμα..Hecate έγραψε:ουυυυυ, αντιοικολογικο λαμπατερ :P
συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια... ειμαι σκεπτομενο ατομο... για εσας δεν ξερω.. ισως θελετε κανενα service.. μην καψετε και καμια φλατζα... με βλεπετε ολες και ολη μερα με σκεφτεστε... ηρεμηστε λιγο ρε κοριτσια..Poisonous_touch έγραψε:προσεξε μην μας παθεις τιποτα απο την πολυ την σκεψη... :P
SiMoS έγραψε:συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια... ειμαι σκεπτομενο ατομο... για εσας δεν ξερω.. ισως θελετε κανενα service.. μην καψετε και καμια φλατζα... με βλεπετε ολες και ολη μερα με σκεφτεστε... ηρεμηστε λιγο ρε κοριτσια..Poisonous_touch έγραψε:προσεξε μην μας παθεις τιποτα απο την πολυ την σκεψη... :P
SiMoS έγραψε:συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια... ειμαι σκεπτομενο ατομο... για εσας δεν ξερω.. ισως θελετε κανενα service.. μην καψετε και καμια φλατζα... με βλεπετε ολες και ολη μερα με σκεφτεστε... ηρεμηστε λιγο ρε κοριτσια..Poisonous_touch έγραψε:προσεξε μην μας παθεις τιποτα απο την πολυ την σκεψη... :P
ψεμματιαρα!Poisonous_touch έγραψε:SiMoS έγραψε:συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια... ειμαι σκεπτομενο ατομο... για εσας δεν ξερω.. ισως θελετε κανενα service.. μην καψετε και καμια φλατζα... με βλεπετε ολες και ολη μερα με σκεφτεστε... ηρεμηστε λιγο ρε κοριτσια..Poisonous_touch έγραψε:προσεξε μην μας παθεις τιποτα απο την πολυ την σκεψη... :P
εγω παντως οφειλω να ομολογησω οτι δεν σε εχω δει ποτε απο κοντα για να σε σκεφτομαι και ολη την ημερα...
SiMoS έγραψε:ψεμματιαρα!Poisonous_touch έγραψε:SiMoS έγραψε:συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια... ειμαι σκεπτομενο ατομο... για εσας δεν ξερω.. ισως θελετε κανενα service.. μην καψετε και καμια φλατζα... με βλεπετε ολες και ολη μερα με σκεφτεστε... ηρεμηστε λιγο ρε κοριτσια..Poisonous_touch έγραψε:προσεξε μην μας παθεις τιποτα απο την πολυ την σκεψη... :P
εγω παντως οφειλω να ομολογησω οτι δεν σε εχω δει ποτε απο κοντα για να σε σκεφτομαι και ολη την ημερα...
ναι! κρατησα τα εσωρουχα σου μετα απο εκεινο το ουαν ναιτ σταντ!Poisonous_touch έγραψε:SiMoS έγραψε:ψεμματιαρα!Poisonous_touch έγραψε:SiMoS έγραψε:συνηθισμενο το βουνο απ τα χιονια... ειμαι σκεπτομενο ατομο... για εσας δεν ξερω.. ισως θελετε κανενα service.. μην καψετε και καμια φλατζα... με βλεπετε ολες και ολη μερα με σκεφτεστε... ηρεμηστε λιγο ρε κοριτσια..Poisonous_touch έγραψε:προσεξε μην μας παθεις τιποτα απο την πολυ την σκεψη... :P
εχεις μηπως αποδειξεις? :8-):