χαχαχα!! η Μαρια θα σε πνιξει αμα της πεις κατι τετοιο!!FoNikos21 έγραψε:Ρέα περίμενε να ρωτήσω και την Μαρία... άμα πει το ναι, σε υιοθετούμε :P
Μαμα κατι ειπε ο Θοδωρης!!
χαχαχα!! η Μαρια θα σε πνιξει αμα της πεις κατι τετοιο!!FoNikos21 έγραψε:Ρέα περίμενε να ρωτήσω και την Μαρία... άμα πει το ναι, σε υιοθετούμε :P
ναι!!!!!Hermione έγραψε:Νικο να γινεις αδερφος της μαμας μου για να ειμαι ξαδερφη της Ρεας!!Το καλητερο σόι θα ειμαστε!!! :yeah:
Μπράβο ρε παιδιά, κάντε ένα καλό γιατί έχω βαρεθεί να με βάζει να της βάφω τα νύχια! :PFoNikos21 έγραψε:Ρέα περίμενε να ρωτήσω και την Μαρία... άμα πει το ναι, σε υιοθετούμε :P
δεν βαφω τα νυχια μου (ακυρο!) αφου το επιδομα το μισο το δινεις σε εμενα....Fleur Delacour έγραψε:Μπράβο ρε παιδιά, κάντε ένα καλό γιατί έχω βαρεθεί να με βάζει να της βάφω τα νύχια! :PFoNikos21 έγραψε:Ρέα περίμενε να ρωτήσω και την Μαρία... άμα πει το ναι, σε υιοθετούμε :P
Δεν παντρεύομαι. Παίρνω πολύ καλό επίδομα ως ανύπαντρη μητέρα, δε θέλω να το χάσω :P
Χαρι Ποτερ έγραψε:Εω ειμαι ο μπαμπας παντως
ειναι μεγαλος για εμενα! ειναι και ο προπονητης μου... ασε καλυτερα!Fleur Delacour έγραψε:Χαρι Ποτερ έγραψε:Εω ειμαι ο μπαμπας παντως
Θοδωρή δεν είσαι εσύ ο μπαμπάς της. Γι' αυτό λέω να την παντρευτείς γιατί θέλω να βάλω κάτι ποτήρια στο ράφι και δεν μπορώ γιατί κάθεται η Ρέα εκεί. :P
τελικα θα με υιοθετησεις?FoNikos21 έγραψε:Όταν βγάλετε άκρη με την πατρότητα της Ρέας, πείτε μου κι εμένα! :P
εγω θελω τον Jo!!!Fleur Delacour έγραψε:Γαμπρός λέμε θα είσαι Θοδωρή να την πάρεις να την ταΐζεις εσύ να μου μείνει ολόκληρο το επίδομα :P
Ρέα δε θα σε ρωτήσω, θα τον πάρεις πάει και τέλειωσε, το αποφάσισα. :P
Να ρωτήσουμε και τη Μαρία πρώτα... μην ξεχνάς ότι είναι ήδη έγκυος! :PRea13 έγραψε:τελικα θα με υιοθετησεις?FoNikos21 έγραψε:Όταν βγάλετε άκρη με την πατρότητα της Ρέας, πείτε μου κι εμένα! :P
και νονος θα γινει....FoNikos21 έγραψε:Να ρωτήσουμε και τη Μαρία πρώτα... μην ξεχνάς ότι είναι ήδη έγκυος! :PRea13 έγραψε:τελικα θα με υιοθετησεις?FoNikos21 έγραψε:Όταν βγάλετε άκρη με την πατρότητα της Ρέας, πείτε μου κι εμένα! :P
ωραια !! θα εχω και αδελφακι! (το καλο που σου θελω να ειναι αγορι! )FoNikos21 έγραψε:Να ρωτήσουμε και τη Μαρία πρώτα... μην ξεχνάς ότι είναι ήδη έγκυος! :PRea13 έγραψε:τελικα θα με υιοθετησεις?FoNikos21 έγραψε:Όταν βγάλετε άκρη με την πατρότητα της Ρέας, πείτε μου κι εμένα! :P
SiMoS έγραψε:και νονος θα γινει....FoNikos21 έγραψε:Να ρωτήσουμε και τη Μαρία πρώτα... μην ξεχνάς ότι είναι ήδη έγκυος! :PRea13 έγραψε:τελικα θα με υιοθετησεις?FoNikos21 έγραψε:Όταν βγάλετε άκρη με την πατρότητα της Ρέας, πείτε μου κι εμένα! :P
- Σπόιλερ:
<-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ωχ... εμ.. κατι θα γινει...FoNikos21 έγραψε:Αγόρι θα είναι φυσικά!
Σίμο, μη ξεχνάς ότι πρέπει να συνεργαστείς με τη Λίζα! :P