Είσαι αγνώστου μητρός! Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!!!!! :titi:
Είναι και ο Μέρλιν αγνώστου μητρός, αφού είναι αδερφός σου; :P
μαμα εμενα με ποιον με εκανες?Fleur Delacour έγραψε:Θεϊκό!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κάνε μία λίστα με τις υποψήφιες και θα διαλέξω την καλύτερη
:P
Rea13 έγραψε:μαμα εμενα με ποιον με εκανες?Fleur Delacour έγραψε:Θεϊκό!
αλλη μια λιστα εδω παιδια!Fleur Delacour έγραψε:Rea13 έγραψε:μαμα εμενα με ποιον με εκανες?Fleur Delacour έγραψε:Θεϊκό!
Ήμουν μικρή, 2 χρονών, που να θυμάμαι...... :P
εσυ μαμα τι εισαι αν ειμαι εγω γεροντοκορη??Fleur Delacour έγραψε:Μα γιατί σου κάνει εντύπωση. Στους μάγους τα χρόνια μετράνε αλλιώς. :P
Και γι' αυτό θεωρήσε πλέον γεροντοκόρη. :P :P
μαμα θελω αλλο μπαμπα!!!!! αυτος δεν μου αρεσει!!! τωρα ποιος ειναι ο μπαμπας μου?Fleur Delacour έγραψε:Τελικά τόσο περίεργη, για να το πω κομψά, οικογένεια ούτε ο Οιδίποδας δεν είχε :P
εγω ειμαι μικροτερος.. ποτε γεννηθηκες?Fleur Delacour έγραψε:Μωρέ μπράβο μνήμη! :P
Αλλά μάλλον αντίστροφα πρέπει να έγινε γιατί είμαι μικρότερη :P
Να δεις ότι γι' αυτό δεν μου αρέσουν τα κλαμπ :P :P
Τελικά τόσο περίεργη, για να το πω κομψά, οικογένεια ούτε ο Οιδίποδας δεν είχε :P
σωστα! αρα ο σιμος δεν ειναι μπαμπας μου!jate έγραψε:^κι εσύ πού το θυμάσαι; Αφού σε είχε ναρκώσει για να κάνει το παιδί σου
βιασει*jate έγραψε:^κι εσύ πού το θυμάσαι; Αφού σε είχε ναρκώσει για να κάνει το παιδί σου
jate έγραψε:^κι εσύ πού το θυμάσαι; Αφού σε είχε ναρκώσει για να κάνει το παιδί σου
σιγουρα εισαι στο σωστο τοπικ??και σιγουρα μιλας για το σωστο ατομο??FoNikos21 έγραψε:Αχου το μωρέ... το μικρό, αθώο και ανυπεράσπιστο αγοράκι :P
Rea13 έγραψε:σιγουρα εισαι στο σωστο τοπικ??και σιγουρα μιλας για το σωστο ατομο??FoNikos21 έγραψε:Αχου το μωρέ... το μικρό, αθώο και ανυπεράσπιστο αγοράκι :P
- Σπόιλερ:
μαμα 1 ησουν οταν με εκανες??
οκ μαμα! οτι πεις! παντως εγω θελω αλλο μπαμπα!!!Fleur Delacour έγραψε:Rea13 έγραψε:σιγουρα εισαι στο σωστο τοπικ??και σιγουρα μιλας για το σωστο ατομο??FoNikos21 έγραψε:Αχου το μωρέ... το μικρό, αθώο και ανυπεράσπιστο αγοράκι :P
- Σπόιλερ:
μαμα 1 ησουν οταν με εκανες??
Είπαμε παιδί μου στους μάγους μετράει αλλιώς ο χρόνος, μην τα ξαναλέμε, όπως και στους σκύλους (άσχετο! ) :P