τζιζ ανατριχιασα...
το ποπ κορν σιμοοοοοο
λιζα σου πα εισαι το φως μου και τωρα βλεπω καλυτερα το keyboard μου... κατι σαν πορτατιφ ενα πραμα...
και παλι ομως δεν μου ειπατε τι τρεχει με το ξεμαλλιασμα...
Sev έγραψε:Αρχίζει το show...
Μερικές γενικές παρατηρήσεις πρώτα όμως:
Πρώτον, η Ελισάβετ είναι με τον Σίμο από την απαρχή του κόσμου. Φήμες θέλουν να είναι αυτοί οι πρωτόπλαστοι και να έχουν αλλάξει τα ονόματά τους λόγω μόδας...
Οπότε μη δοκιμάζεις Connie Cullen να μπεις ανάμεσα γιατί ο SiMoS φωνάζει 5 φουσκωτούς και σε κάνουμε ασήκωτο...
Υπάρχουν και αλλούς πορτοκαλιές, συκιές και δέντρα με απαγορευμένους καρπούς...
Μα που είναι αυτά τα ποπ-κορν πια?????????????????
Υ.Γ. Φιλικά δικέ μου. Μην παρεξηγιόμαστε
προσκυναω! αρχοντας! που ησουν τοσο καιρο???Sev έγραψε:Αρχίζει το show...
Πρώτον, η Ελισάβετ είναι με τον Σίμο από την απαρχή του κόσμου. Φήμες θέλουν να είναι αυτοί οι πρωτόπλαστοι και να έχουν αλλάξει τα ονόματά τους λόγω μόδας...
Οπότε μη δοκιμάζεις Connie Cullen να μπεις ανάμεσα γιατί ο SiMoS φωνάζει 5 φουσκωτούς και σε κάνουμε ασήκωτο...
Υ.Γ. Φιλικά δικέ μου. Μην παρεξηγιόμαστε
Sev έγραψε:Αρχίζει το show...
Connie Cullen έγραψε:μα γτ δεν μου εξηγει κανεις τι γινεται? ποια θα κανετε ασυκωτη?
(εμενα παντως οχι ε?)
μιλαμε για 6-7 μηνες πριν...Fleur Delacour έγραψε:Connie Cullen έγραψε:μα γτ δεν μου εξηγει κανεις τι γινεται? ποια θα κανετε ασυκωτη?
(εμενα παντως οχι ε?)
Βρε Κόνι, δεν τους ξέρεις αυτούς που λέμε.
Είναι παλιοί στο φόρουμ....
Connie Cullen έγραψε:λοιπον οσοι εχτε διαβασει το ανεμοδαρμενα υψη... καθι και χιθκλιφ ενα πραμα (αυτο δεν ειναι ιστορια αγαπης ειναι ιστοαρα μισους?)
ε, ενα πραμα ετσι ημουν με τον τομμυ πριν απο λιγο καιρο...
τωρα το βλαμμενο καταλαβε επιτελους οτι αν και με ξανθιες ανταυγειες τον περναω σε εξυπναδα και δεν μου μιλαει
λοοοοοοοοοοοολ
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
μη με φας τομμυ!